- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gábor984
tag
válasz
#94529552 #14312 üzenetére
Manapság nem nagyon tesztelnek semmit. Minél gyorsabban dobjuk a piacra, hogy mi legyünk az elsők, aztán majd úgy járunk mint a Samsung a Note telefonjával. Nem hiszem el, ha normális körülmények között tesztelve lett volna, akkor ez az akku hiba nem derült volna ki. Na mindegy, ez nem is ide tartozik. De azért az elég gáz, hogy kikapcsolt wifivel, (szóval lebutítva) akadozik a csatornaváltás egy nem az alsó kategóriába tartozó 160.000 Ft-os tv-n. Ez pl minek a hibája, ha nem az op.rendszeré?
Félreértés ne essék, szeretem a tv-t, de ha mégegyszer kellene venni, tuti nem androidos lenne -
Gábor984
tag
válasz
#94529552 #14312 üzenetére
Van másik Philips tv a családban, ami régebbi, nem androidos (asszem 7-es szériás kb 4-5 éves) és azzal semmi gondom nincs. A másik meg, hogy még eddig egy olyan például mobiltelefont nem láttam, amin az android normálisan működött volna. Igen, ebből kiderül, hogy a másik táborhoz tartozom, de előtte nekem is andoidos telóm volt (LG G2) és bizony voltak problémák az op rendszerrel. Nem a telefonnal, hanem az op. rendszerrel. Szóval a saját tapasztalataim alapján az androidot teszem felelőssé. Persze hallottam már olyat, hogy pl. a Sony tévéken jól működik. Ez is lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Need for Speed: Rivals
- Filmvilág
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest