Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
válasz
sirály69
üzenetére
Most kaptam facebookon:
"Kedves Imre!Utánajártunk, és azt a választ kaptuk, hogy hamarosan visszakapják a készüléket. Több alkatrészt is kellett cserélni, aminek érkezésére várt a szerviz, de a készülék már elkészült, szállításra vár, úgyhogy reményeink szerint mihamarabb újra otthon lehet! smile hangulatjel
Üdvözlettel:
Philips TV Admin"
Lehet hogy napokon belül megkapom...
-
Shenkick
csendes tag
válasz
sirály69
üzenetére
Hát ez fantasztikus, beszéltem az egyik szervizes emberrel és kérdeztem tőle, hogy legrosszabb esetben meddig lesz ott a tv-m és azt mondta, hogy 4-5 nap!
Nagyon tartok ettől a javítástól így, hogy házhoz sem jöttek, hogy legalább elismerjék a hibát, és, hogy sértetlenül veszik át a készüléket javításra.
Csak szimplán futárt küldenek érte. -
-
TIT
veterán
válasz
sirály69
üzenetére
Sajna nem,bezzeg a 7 évvel ezelőttinél,nem sokkal tolták arrébb.
(B)kedvesgabor
/B) Magától nem mindig talál,nekem végre látja,hogy van újabb,letölti de aztán kiírja,hogy nincs újabb. 
Az okostv-t a gyártók találták ki,csak éppen használhatatlanok.cigam: Már tegnap rájöttem mert facen megnéztem,az ászf-et meg nem fogom hetente nézegetni mert állandóan változtatják.
-
-
-
-
-
-
-
-
togateam
senior tag
válasz
sirály69
üzenetére
Tehát azt mondod hogy vegyek másik conax kártyát?Jó de milyet? Mert a mostani gond nélkül megy a 4 éves tv-ben..Akkor ezzel miért nem? Vagy más az áram leadása? Ezek a conaxok 5v-al mennek esetleg van 3,3 v conax olvasó? De erről sehol sem találok információt.De az a baj hogy senkinek nincs a környéken hogy letudjam tesztelni

-
-
access_denied
senior tag
-
-
-szabi-
addikt
válasz
sirály69
üzenetére
Eddig semmi újdonságot nem tapasztaltam.

SZERK: Elvileg ezek frissültek:
•Improved behavior of HBB TV.
•Free disc space indicator is displayed in German and Spanish Broadcast-EPG.
•Improvements in playing Playready streams.
•Improvements using the ‘Internet’ app in Smart TV.
•Improvements in Quick start feature.
•Correct displaying of Telenet clock.
•Teletext improvement after channel change.
•Improvements in playback PVR recordings.
•Improvements in picture display in Game-mode.üdv
szabi -
-
allein
addikt
válasz
sirály69
üzenetére
Szia. Nem vagyok szakértő a témában, én készülék típusom (6--- széria) nem volt gondom MKV lejátszásnál a frissítés előtt. Történt nálad software frissítés? Azért az sem mindegy gondolom hogy mennyi a bitráta, nem tudom lehet-e köze a problémádhoz

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Philips 20PF4110/01 LCD TV monitor 20"
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)