Hirdetés
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
petybar
csendes tag
Sziasztok! Karbonnosítás közben nekem is sikerült elrontanom, azota nem tudom bekapcsolni és semmire sem reagál. A forumot olvasva megpróbáltam a emmc dl programot viszont az mindig invalid user hibaüzenetet dob. Ha a telot radugom a gépre az eszközkezelő QHSUSB_BULK-nak ismeri fel vagyis nem ismeri fel csak ezen a néven jeleníti meg.
Van valami ötletetek vagy kukázzam.
Segítségeteket köszönöm előre is. -
petybar
csendes tag
Sziasztok! En is tulajdonosa lettem egz phicomm c230w 4magos keszuleknek. Az arahoz kepest meg is lennek lennek vele elegedve csak az zavar, hogy folyton ujraindul. A forumot olvasva az ujraindulas a karbonn rommal megszunik. Ebben kernem a segitsegeteket, feltudna tenni valaki valahova aki letoltotte a karbonn romot. A belinkelt oldalon mar nem erheto el, 2napja keresem de sehol nem talalom. Koszonom elore is a segitsegeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Horgász topik
- Hobby rádiós topik
- Amazon Alexa
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Milyen program, ami...?
- Szívesen használsz Samsung böngészőt? Immár PC-n is megteheted
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- Xiaomi 14T Pro 512GB (kék)
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440s - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
. Fel is tettem, a proximity szenzoron kivul minden megy. MIndent kiprobaltam de nem kelt eletre