Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
Új hozzászólás Aktív témák
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok.
Egy kis segítség kellene, nem tudom, hogy csak nálam van-e így, de leírom a hibajelenséget:A PH upper az előző pár napban nem működött a legjobban, a hirdetéseim UP-olhatóságát mindig ki X-elte, viszont uppolni tudtam. (ezt már megválaszoltátok, frissítik a PH-t).
Viszont tegnap frissíteni akartam a hirdetéseimet és azóta csak egy hibaüzenetet ír ki:
Azóta frissítettem a PH uppert is a 0.8.8-as verzióra, illetve az Airt is, 3.4-es verzióra (3.4.0.2710). Viszont a hibajelenség megmaradt. Azóta az op.rendszert is újratelepítettem (nem az upper miatt, amúgy is ráfért már...), de ugyan az a hibajelenség.
Előre is köszönet a válaszokért

Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestbuy játékok
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vezetékes FEJhallgatók
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest