Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Ha őt felhivnám akkor miket kellene kérdezni? Jszp szerint 2x volt rajta javitás. Gyanúsan olcsó.
Illetve hybridség az növel a megbizhatóságon, vagy bonyolultabb mint egy sima 3.6os benyás? 2010 utáni cayennekről én elég sok jót olvastam, elég megbizható, persze ha mégis tönkremegy valami akkor ne várajk suzuki alkatrész árakat
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Vismajor01
addikt
válasz yodamester10 #198889 üzenetére
Arra nincs penz pedig jo lenne! Plusz hahun jelenleg nincs is elado
-
Vismajor01
addikt
válasz Reggie0 #198893 üzenetére
Mert
Baromi jol pakolhato
Nagyon kényelmes
Nagyon jol viseli az uthibakat(es ültem mar par eves e merciben meg ugye a volvomban es ezert ezt teljesen a magassaganak tudom be)
Biztonsagos
Tagas elol hátul
Lehet vele vontatni konnyeden.A gyengen megy alatt mindenki mast ert, de amiket eddig probaltam az mins 250 le+ es nekem boven eleg.
-
Vismajor01
addikt
válasz vzsryl #198890 üzenetére
Egyebkent nagyon pozitivan csalodtam az autoban. Azt hittem egy betegagy az osszes, de majd mindegyik review egy eleg megbizhatobanak tartja foleg az mk2t a 2010 utanit, de meg az mk1 is oke de azt folyamatosan reszeltek szal erdemes kesobbit venni. Es nem ilyen ujauto teszteket neztem hanem "az elmult 4 ev szamlai" es tarsai. Kb mindegyik osszhangja az volt h venni kell egyet aminek volt gazdaja te is legyel az es akkor tokjo. Srac 150 ezer km alatt koltott ra 3.5 misit de ebben benne van 3 garnitura gumi ami ugye 400e/alkalom meg a fekek ami szinten 3-400. Szal kopo-fogyo cuccokra ment a rakoltott penz 75%. Nálam meg gyanitom h azzal a szett gumival es fekekkel fogom eladni az autot amiket vetelkor rarakok :D Eleg sokat kutattam a netet es ugy erzem ha veszek egy megkimeltet(=igazolt eloitelet szamlak etc) akkor megcsinaltatom amit megkell es elovigyazatossag akkor nekem jo lesz, mert jo ha 20 ezret megyek 3 ev alatt. Addigra meg ugyis megunom.
-
Vismajor01
addikt
És az egész akkora képmutatás... Betiltjuk a dizel személyközlekedést, közbe meg a cégek kiviszik a gyártást ázsiába ahol kb ingyen dolgoztatják a népeket aztán visszashippelnek mindent konténerhajókkal ami annyi kerozint éget el másodpercenként mint te az EUR 4es 1.9 TDI passattal 200 év alatt. De az persze rendben van.
Imádom is, mikor jutyubra feltölti a kiscsaj hogy ő nem eszik húst mert a tehenek finganak és nő az ózonlyuk, de azért ott az iphone a kezében meg samsung tv a háttérben és még kitudja még mi ami ázsiában készült és most a nappalijában van Vajon hogy került oda, biztos elektromos autók szállitották amiket zöld energiával töltöttek fel ugye...
-
Vismajor01
addikt
válasz macilaci78 #198940 üzenetére
Egyébként ez, svédországban is. Bár nem az elektromosautó töltés miatt hanem a hideg miatt, de sztem a sima 3x16 amperes aljazott kivezetsz azon lehet elektromosautót tölteni, max lassan töltődik. Nem kell fancy györstöltő minden sarokra amit 10milliókba tart kiépiteni, csak sima aljazat ahova bedugod azt kész.
-
Vismajor01
addikt
válasz macilaci78 #198951 üzenetére
Teljesen egyetértek. Annyi, hogy azért sztem kell a 3x16 mert 1x16on nekem lazán levágta a biztositékot a házban.
-
Vismajor01
addikt
válasz rasotamas #198964 üzenetére
Ahogy Doki mondja, mamár szinte mindenkinek van valamilyen pluginje, ha hasonló árkategóriában kérdezed mint a Golfot akkor VAGon kivül tehát nem pontosan ugyanolyan de hasonló a Prius plugin, Mondeno plugin, dizelben de szintén hasonló a V60 phev, és kicsit más működéssel és elvvel de még mindig plugin a mitsu outlander és ampera. Illetve találni E és C merciből is plugint de azok ritkák mint a fehérholló és keveset is mennek elektromosan.
-
Vismajor01
addikt
válasz Doki16 #198975 üzenetére
Azért ez erősen felhasználó függő. Aki kvázi ingyen v nagyon olcsón tudja tölteni otthon és a munkahelyen, aztán csak elektromosbol megjarja a napi munkabajarast az nem is a benzinen fog igazán spórolni hanem a karbantartason. De ha leveszik a sapkát a benzinarrol akkor meginkabb. Ráadásul én pl könnyebben fizetek ki vásárlásnál nagyobb összeget mint később apránként, ráadásul a phev verziók eléggé felszereltek a nem hibrid társakhoz képest pl menetdinamika.
-
Vismajor01
addikt
válasz Mágus2 #199095 üzenetére
Nyilván az összfogyasztás számit. De onnan ered a vita, hogy valaki azt mondta h 2.0btdi tiguan pályán 130nál 9 lityit eszik, valaki meg mondta h az normális működés mellett sik talajon lehetetlen. Aztán persze bejött itt lámpától lámpáig gyorsulás meg vezetési tudás amit én személyszerint már nem igazán értettem, ha a városit nem számoljuk. Hisz lelett irva hogyha fél órát dugózol mire kiérsz a pályára és ott mész 130al simán irhat 9 litert azzal semmi baj nincs.
De ha tényleg csak azt nézzük, hogy 130nál sik terepen mennyit fogyaszt az autó akkor az szerintem is sok. Bár nekem nem vw és nem suv csak kombi, de 5 henger dizel két turbóval az is, 2.4 liter, 2.2 tonnát húz és 9 litert csak akkor fogyaszt pályán ha bőven illegálba megyek.
-
Vismajor01
addikt
Sziasztok,
Porschevel is lehet ide jönni?
[link]Érdekelne a típus, de nem sok minden találtam a megbizhatosagarol, csakhogy igazából elég jó. Értem én hogy nem Toyota de mennyire hülye ötlet egy ilyenbe belülni? Másik kiszemelt X5 D3.0 vagy d53.5 de arról a BMW forum eléggé lebeszelt :D
-
Vismajor01
addikt
válasz yodamester10 #200358 üzenetére
Elektromos autó melle utazos pakolhatos magasan ulos suv, évi nagyon max 10e km-re. És legyen premium ha már utazunk akkor már kényelemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest