Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTTech
veterán
Ha a turbóval foglalkozni kell, akkor az anyagáron a felújított turbó kb 40000 + a csere díja + az olajcsere. Ilyenem autóm van én kb. 100E-t adtam érte (450 fontért vettem, igaz a klíma nem megy). Azóta beleöntöttem már kb 1.2 milliónak megfelelő fontot, de lassan 4 éve használom, benne van 205000 mérföld, eddig kétszer hagyott cserben, egyszer amikor eltörtem a kuplungpedált és egyszer amikor fél év állás után (mert lett egy 1P, 2.0 PD, DSG amibe beleszerettem, ha nem szívat, maradt volna sokáig de,4 hónap alatt belement 450E Ft - kettős tömegű, abs szenzor halál, féknyereg beragadás, DSG olajcsere, lyukas hűtő, majd még mindig fogyott a víz, így aztán eladtam kb 700E bukóval, és vettem egy 2016-os Yaris hibridet)az akku bedobta a kulcsot (hirtelen jött egy kis fagy). Most megint aktív használatban van, mert a Yarisba nem fér be 8 ember
, így 2 autót kell használni melóbajárásra.
Ha nem megy a turbó, szívódízelként használható, de 4-esben kb. 2300-as fordulatnál tilt (nálam is előjött, beragadt a geo, turbó csere lesz, még a gyári van benne...). Ha enged még legalább 150-et és más baja nincs, akkor jó az az 1M.
-
tibbike01
őstag
-
kisza25
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest