- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lenko #137556 üzenetére
Figy. Ez itt egy VAG topik. Ha nem találsz a VAG vonalon hasonlítani akkor leírod, de ne szemeteljünk már egy bmw-vel, ha szabad ilyet kérni. Ott a BMW topik ennek. Mi sem járunk oda át VAGot linkelgetni.
A freaghill-nek tett megjegyzésed pedig kritikán aluli. Attól h itt írogatsz én még nem látom mivel lennél több, mint egy olyan ember aki évekkel előtted is itt volt a maga módján.
Értem h fiatal vagy meg mindenhez is értesz, de ebbe a netikett és a kulturált viselkedés is tartozzon már bele.2ALL: bocsánatot kérek mindenkitől a nem ideillő hsz-ért, de ezt már nem viselem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- iPhone topik
- Autós topik
- OpenWRT topic
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Formula-1
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 dokkoló (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest