- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
bitpork #109541 üzenetére
bocsi lámaságom, valamiért nem tudtam, hogy az 1,6 16V az FSI motor, ja hogy ez nincs benne a 0.hsz-ben, csak a hibái?
Az a fura, hogy a többiről meg tudom melyik melyik, de csak 1,8 és 2 lityisnél hallottam az FSI-ről, a HTP a 3 hengeres 1,2 lityis olyanom már volt, 1,2 TSI majdnem lett, de aztán inkább mégsem, tudom nektek ez mind egyértelmű, nekem nem volt az, hogy az 1,6 is FSI
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Android szakmai topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest