- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacess
tag
Ausztria illetve az útjai a magyarhoz képest témában mindig a hegyi szerpentíneket szoktam felhozni.
Magyarországon ha kátyús az út azt mindig arra fogják hogy "jajj, hát kemény volt a tél, sok fagy, meg sózás" bla-bla-bla....
Ausztriában, 2000m és felette milyen tél van? November közepétől április közepéig folyamatosan hóban és fagyban van az összes út. Nem ritka olyan magasságban a -20sem, sőőőt. Jégmentesítésre megy annyi anyagot használnak el naponta mint nálunk egész évben.
És? Még azok a mindennek kitett hegyi utak is olyan állapotban vannak hogy a mieinknek csak köszönhetnek.Májusban egy olyan állapotú útszakaszt martak fel még itt Burgenlandban valahol hogy csak tátogtam. Ezt felmarni? Nálunk amikor lerakják már akkor sz@rabb.
Nem szeretem hasonítgatni az itthont meg a "nyugatot" de néha azért elcsodálkozik az ember. Jah és kérem ne álljon neki senki "kolbászbólvanakerítésezni".
-
Nem kötekedésből
, de Romániában drágább a benya, mint itthon.
2013-ban jártam Észak-Erdélyben, életemben nem láttam olyan szar főutat ami keresztül vitt egy hegyvonulaton, 20 centi mély kátyúk egymás hegyén-hátán, 30-cal lehetett menni.
Szintén 2013-ban jártam Székelyföldön is, oda tényleg jó út vezetett, autópálya viszont csak minimálisan van; Bp-Zetelaka 9 óra, megőszülsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Marathon (2025)
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Orvosi kérdések
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Ülőgarnitúra 3-2
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- DUALSHOCK 4 WIRELESS Controller PS4 / használt állapotban / 3 hónap jótállással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest