Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1201) Superman válasza #70869248 (#1200) üzenetére


Superman
nagyúr

Az hétfői nap, igaz? Arra gondolsz, hogy menjünk együtt? A koszorúban benne vagyok, csak szervezzük meg....

(#1202) #70869248 válasza Superman (#1201) üzenetére


#70869248
törölt tag

A koszorút Ingy mondta, ..én nem tudom mennyire megvalósítható, nem tudom mennyire van még együtt ez a társaság..vagy bármilyen társaság. Azt tudom hogy sokan szerettük, de én nem tudom hogy ezek a netes dolgok meddig tartanak.
..és félek is elkezdeni szervezkedni, ..fura ez így. Én ha erre gondolok nagyon szomorú vagyok azt tudom, ott akarok lenni azt is tudom....ezzel vagyok csordultig.
Ez a topik már csak nyomokban az ami egykor volt, az SG-n meg olyan ízléstelennek tartom hogy beírjak Juan halálával kapcsolatban valamit, majd 20 hozszólás játékteszt..vagy ilyesmi.
Az hogy együtt menjünk müködhet, eddig 3-n vagyunk...Tamás (Ciccio) nem tudom hogy lesz, vele négyen.
Másokról nem tudok.

(#1203) Ingy


Ingy
tag

A koszorút megoldom mindenki nevében, az hogy ki hogy jön azt kell megbeszélni.
Elvileg Joke barátommal megyünk 1 autóval és még 2 embert tudok elvinni, elvileg B-Type-nak szólt Sanzik hogy jönne és beférne vhova, hozzám jöhet.

''Even the spirits are afraid'' /The Gathering/

(#1204) Daffy


Daffy
őstag

Nemreg meg mosolyogtunk egymas gyerekein.........Juan egy nagyon jofej gyerek voltal,megha eloben sosem talalkoztam Veled.SOkszor segitetel es sokszor jo volt vegig izgulni egy videodat,egy uj dolgot kiprobalni amit csinaltal,stb.
Remelem boldog vagy es szabad ott ahol most vagy.Nyugodj Bekeben.

Electric Warriors---www.electricboogie.hu

(#1205) Met válasza #70869248 (#1202) üzenetére


Met
nagyúr

Elmenni nem tudok, de gondolok rá hétfőn

"If in doubt, flat out!" Colin McRae

(#1206) Daffy


Daffy
őstag

Leirom mert nem birom magamban tartani,aztan mindenki mond ra valamit.Rengeteget gondolkodtam Juanon.Nem tudom elmondani mennyire megrogytam a hirtol.Lehet erzekenynek tartani,lehet barmit gondolni.
Sok dolog van ami kavarog Bennem de egyet tudok.Jo lenne ezt a forumot eletben tartani.Nem kellene hozza sok.Mindenki csak par naponta nezzen be es csak 1-2 mondatban irja le mi ujsag.Regen is tudtunk egymassal beszelni.most is menne.Persze semmit nem lehet erolteni,semmit nem lehet varazsutesre megvaltoztani.De Juan itt otthon erezte magat,mindig vidaman irogatott,fotokat mutogatott,hireket linkelt,dolgait linkelte letoltesre,stb.Mindig itt volt.Nekem vhogy ez a forum es Juan egy.Lehet hogy csak Nekem ,lehet hogy hulyen latom?
En akkor is szeretnem ha emlekeznenk ra.Nem kimondva es nem emlegetve.Egyszeruen azzal hogy egyutt maradunk.
Nem akarok belemenni miert orlodom rajta,mindenki maskepp el meg dolgokat.Par honapja Juan belinkelt egy videot Youtube-rol.Ausztria,vidaman,felhotlenul motorozik.
Nalam ez vagta ki a biztositekot.Irtam vigyazzon magara,csaladja van.Meg vidaman visszairta hogy nyugi semmi gond tudok magamra vigyazni.Rossz volt olvasni,rossz volt nezni azokat a sorokat amit egy olyan ember irt akit szerettem es tiszteltem.Es mar nem ir vissza.Soha.Persze nem ismerjuk egymast itt sem teljesen.sokan nem tudjak ki milyen,milyen erzeseket taplal.En vallalom hogy esetleg gyengebb vagyobb vagy erzekenyebb.Nem erdekel.A lenyeg az egeszben hogy szeretnem ha irnatok neha.Jo banda voltunk es ne muljon el.
Ennyi.

Electric Warriors---www.electricboogie.hu

(#1207) -Mike- válasza Daffy (#1206) üzenetére


-Mike-
addikt

Még ha nem is írtunk ide az elmúlt hónapokban olyan sűrűn, valahol mindig megvolt a kapocs, megtaláltuk egymást. Létrejött nem régen egy magyar szimulátorosokat tömörítő oldal, ahol mindenki aki játszik, regisztrált és legalább alkotunk egy kis közösséget. És alig hogy regisztráltam ki vett fel barátjának: Juan. Mindig is megvolt köztünk ez a viszony.
Amitől egy kicsit megijedtem, az az a nap volt, mikor olvastam róla a szomorú hírt. Elvesztem a sorok között, majd abban a pillanatban elkezdett villogni egy ikon a tálcán. Új msn üzenet. Juantól. Spam és "láttad már az új képeimet? gyere nézd meg" vagy vmi hasonló tartalom volt benne. Ez egy kicsit furcsa volt, kicsit morbid is, de talán csak működik a telepátia.
Hétfőn sajnos én sem tudok ott lenni az utolsó útján, de minden jót neki az égi versenypályákon.

[ Szerkesztve ]

(#1208) wildrain


wildrain
addikt

Most olvasom, hogy mi van... :O Már csak kb. havi egyszer nézek be ide, és éppen eszembe jutott, hogy egy ideje nem néztem, erre ez fogad...
Nyugodj békében Juan.

(#1209) #70869248 válasza wildrain (#1208) üzenetére


#70869248
törölt tag

Sokan voltak a temetésen, jó volt látni.

(#1210) Daffy


Daffy
őstag

Legalabb melton bucsuztattak.Ebben a rohano vilagban ez is ereny.

Electric Warriors---www.electricboogie.hu

(#1211) aesir válasza Daffy (#1206) üzenetére


aesir
veterán

Én még most is teljesen magam alatt vagyok, nem sok ember van akit "interneten keresztül szeretek", Ő mindenképpen köztük volt, egyébként Te is, és mindenki akivel volt szerencsém innen együtt versenyezni. De Juan volt az, aki elhívott ebbe a közösségbe, Ő volt az akivel a leginkább megértettük egymást a pályán is. Ő volt az aki elindított egy olyan úton ami még most is tart és a családon kívül a legnagyobb örömöt hozta és folyamatosan hozza az életembe, megmutatta hogy sok minden nem lehetetlen, csak annak érezzük.
Magam sem tudtam, hogy ennyit jelent nekem. Eltávolodtam kicsit a szimezéstől, mert valódi versenyautókat vezettem inkább, nem tartottuk a kapcsolatot az utóbbi két évben, de mindig olvastam az sg-n, hogy miben van benne, miket fejleszt, amit lehetett le is töltöttem és mentem vele, bár nem versenyzek már online. De soha, senki barátom halála nem viselt meg ennyire mint az övé. Most is küzdök a könnyekkel, mert mindig elszorul a torkom ha szóbakerül. Rettenetes veszteség!

Van saját életem...

(#1212) Daffy válasza aesir (#1211) üzenetére


Daffy
őstag

Koszonom a szeretet elismereset a tobbiek neveben is.Jol esett.
Sok ember van maga alatt,sok ember fogja sokaig gyaszolni,sok embernek jut eszebe nap mint nap..Meg ezek a rendkivul szomoru pillanatok is tartogatnak meglepeteseket.En egyetlenegy emberrel beszeltem telefonon errol a hihetetlenul sajnalatos esetrol.Eddig is egy nagyon jolelku,egyenes es korrekt sracnak tartottam.
De ahogy Juanrol kendozetlenul,elcsuklo es oszinte hangon beszelt,az elegge szivhez szolo volt.Nem,nem azt akarom ezzel mondani hogy jezusom,hanem azt hogy bazz...
Embert eddig se iteltem meg kulso alapjan de ezutan meg plane nem fogom megtenni.
Teljesen mindegy ki O,a lenyeg az az emberi tartas,az az uj oldal ahonnan megismertem.Orulok hogy ilyen embert a baratomnak tarthatok.

Electric Warriors---www.electricboogie.hu

(#1213) #70869248 válasza Daffy (#1210) üzenetére


#70869248
törölt tag

Méltón igen, hála az égnek mi csak sokadrangú résztvevők voltunk ott, nagyon sok koszorú és elköszönő rokon-ismerős volt a temetésen. Én örömmel láttam hogy sírhelyet kapott Juan.
Letették a hamvait, majd a fedlapot, és három fordulással egy-egy 'mikrobusznyi' koszorút.
Nagyon hideg volt, és azon kaptam magam hogy nagyon eltávolodtam már az egyházi beszédektől...nekem kicsit kevésszer hangzott el Csabi neve...de ahogy a tisztelendő mondta, lesz majd egy megemlékezés.
A zenék alatt jobban elfacsarodtam, amikor meg földelték akkor pedig a legjobban.
Végül elmentünk...nem volt helyénvaló bármit is kérdezni Daffy, sem a kisgyerek anyukájától, sem Csabi szüleitől. Fel sem merült az ottani hangulatban hogy ne birkóznának meg családként a felmerülő gonddal...beszéltünk erről ott és a hazaúton, és akkor is, most is úgy gondolom hogy láthatóan ez az ő feladatuk és ehez a feladathoz ragaszkodnak.

Ott voltunk, tudjuk hol van, és láttuk hogy bár nagyon váratlanul ment el, gondoskodni fognak mindenről.
Ez volt a legfontosabb, és most már ezzel Juan átköltözhet a gondolatainkba fájón persze, de nyugodtan.
Ezt kell tudni mindenkinek aki szerette..

[ Szerkesztve ]

(#1214) Ingy válasza Daffy (#1212) üzenetére


Ingy
tag

Egyszerűen nem birom felfogni hogy mi történt, de elfogadni sem.Juan nincs többé... ezek a szavak marják folyamatosan a lelkem. Felfoghatatlan volt látni azt az embert egy kis urnában, akivel végig bolondoztam a fiatalságomat. A sok buli nevetés és megannyi ökörködés. 10 éve ismertem Juant, mivel egyedül éltem Budapesten számomra a barátaim voltak a családom és Juan volt mind közül akit szinte testvérként szerettem rengeteg volt bennünk a közös hasonló érdeklődés az is hihetetlen volt hogy az Alice in Chains együttestől u az volt a kedvenc számunk . A lelkem része volt, ő volt mind az aki miatt hittem a jóban,mert egy ilyen tiszta lelket mint Juan kevés van ezen a bolygón. Soha egy rossz szava nem volt, mindig önzetlenül segített, nélküle sehol nem lettek volna az ISI videók és mindig élvezet volt vele lenni mert ő volt Juan az igaz barát.
Legutoljára az Alice in Chains koncerten találkoztam vele ahol a korlátnak támaszkodva pont azon mosolyogtam hogy milyen önfeledten léggitározik cigivel a szájában és úgy volt hogy jan 31.-én megyünk The Gathering koncertre. Azon a héten folyamatosan hívogattam hogy mi van a jegyekkel, de nem vette fel a telefont, és egy idő után ki is lett kapcsolva de akkor sem hittem hogy ekkora baj lehet. Azt hittem el van foglalva.Másnap SMS-ben jött a hír hogy nincs többé. Azóta nem térek magamhoz, mi az hogy Juan nincs többé...ezt nem lehet épp ésszel felfogni, értelmezni. Nemrég akartuk folytatni a Juan vs Ingy 2-t de a főcím is csak emlék marad.
www.ingysworld.com/harunaencv7.wmv

Nyugodj békében testvérem :(

[ Szerkesztve ]

''Even the spirits are afraid'' /The Gathering/

(#1215) wildrain


wildrain
addikt

Olvasom, amit írtok... csak bólogatok, meg folynak a könnyeim. Fura, hogy megsiratom egy olyan ember halálát, akivel összesen háromszor találkoztam személyesen, de ez jól mutatja, hogy nem csak játszani jártunk össze, hanem tényleg része voltunk egymás életének egy jódarabig.
Erről jut eszembe, hogy vajon Starsky tudja, hogy mi van? Beszélt vele valaki?

(#1216) #70869248 válasza wildrain (#1215) üzenetére


#70869248
törölt tag

Nem tom mi lehet vele. :(

(#1217) Ingy válasza #70869248 (#1216) üzenetére


Ingy
tag

iwiw en megvan Starsky, utsó bejelentkezése tegnap volt ha akarjátok ráüzenek

''Even the spirits are afraid'' /The Gathering/

(#1218) Zso2


Zso2
őstag

részvétem minden JUAN rokonnak és havernak.(én is fiatal apuka vagyok) rossz ilyenről még hallani is..
vigyázzatok magatokra, tudom sok oka lehet egy ilyen betegség kialakulásának,de legfőbképpen a szg. előtt sokáig egy helyben üllő végtagok érrendszerének elzáródása miatt is bekövetkezhet. :(((

Adelante ALONSO - Forza Ferrari | BF3-- satazso | Intel Core + Windows = Jaguar, behúzott kézifékkel.

(#1219) Ingy


Ingy
tag

IWIW-en sikerült beszélni Starskyval megvan jól van.

''Even the spirits are afraid'' /The Gathering/

(#1220) gaben71


gaben71
senior tag

Most olvastam................ :(((
Részvétem minden hozzátartozónak és barátnak
Nyugodj békében JUAN, az égi pályákon biztos jobb a tapadás.
Ne haragudjatok, teljesen kész vagyok, semmi értelmes nem jut az eszembe. :(

Gaben

(#1221) Daffy válasza gaben71 (#1220) üzenetére


Daffy
őstag

Szeva Gaben

Vegre elokerultel. A mosoly szmajli most eleg idiotan nezne ki..

Electric Warriors---www.electricboogie.hu

(#1222) gaben71 válasza Daffy (#1221) üzenetére


gaben71
senior tag

Sziasztok.
Nem vesztem el csak nagyon ritkán járok erre.
Most is MSN -n vettem észre Német Tominál hogy mi történt, majdnem leestem a székről.
Azt hiszem jó darabig nem költözik vissza a megszokott vidámság ebbe a topicba. :(((

Gaben

(#1223) Daffy válasza gaben71 (#1222) üzenetére


Daffy
őstag

De.Szerintem visszafog.Mindenki ezt szeretne es emlekezni is lehet vidaman.Kell is.
Szoval jo lenne ha beenne a fene neha magadtol is :-)

Electric Warriors---www.electricboogie.hu

(#1224) gaben71 válasza Daffy (#1223) üzenetére


gaben71
senior tag

Értettem (tisztelgős emot ikon)

igazad van, és biztos vagyok benne hogy Juan is ezt szeretné......

de még nem megy..... :(((

Gaben

(#1225) -Mike-


-Mike-
addikt

Április első hétvégéjén valószínűleg megyünk ki Nordschleifére, közületek nem akar valaki jönni?

(#1226) aesir válasza -Mike- (#1225) üzenetére


aesir
veterán

Mivel mentek? Mármint a Nordon?

Van saját életem...

(#1227) -Mike- válasza aesir (#1226) üzenetére


-Mike-
addikt

Amivel oda is, BMW, az ottani ismerősöknek is az van, tehát béjemvé, de ha jönnél akkor sportkocsival szaladnánk körbe. :D Gyeremá' :D

[ Szerkesztve ]

(#1228) -Mike- válasza -Mike- (#1227) üzenetére


-Mike-
addikt

Azt elfelejtettem írni, hogy valami gyengébb pillanatodba gyere be és mondj igent :)

[ Szerkesztve ]

(#1229) aesir válasza -Mike- (#1227) üzenetére


aesir
veterán

Jelen állás szerint Pünkösdkor leszek Németországban Würzburgban az Afrika Festivalon, majd Berlinben van dolgom. Nem tudom, hogy ezen kívül idén eljutok-e még egyáltalán Németországba, új dolgokba fogtam, ehhez kapcsoltan rengeteg vele a munka.

Mindenesetre örülök, hogy ebből a társaságból más is eljut oda:) Számomra az az autósport legkultikusabb helyszíne, megelőzi Spa-t és LeMans-t is:)

Van saját életem...

(#1230) -Mike- válasza aesir (#1229) üzenetére


-Mike-
addikt

Akkor majd máskor :)

(#1231) aesir válasza -Mike- (#1230) üzenetére


aesir
veterán

Azért leírhatnád pár szóban, hogy milyen volt...:)

Mi szombaton utazunk.

Van saját életem...

(#1232) neilszab


neilszab
őstag

Sziasztok,

Indul a Nyári GT Legends Bajnokság a GTR-Masters szervezésében, a részvétel teljesen nyílt, és a fődíj egy 2010/2011-es Szervertagság, mellyel bármelyik Master-es rendezvényen idnulhattok a követekező szezonban.

További részletek itt: link

Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu

(#1233) -Mike- válasza aesir (#1231) üzenetére


-Mike-
addikt

Nem volt semmi cica, elmaradt.. :)

Nektek milyen volt?

(#1234) aesir válasza -Mike- (#1233) üzenetére


aesir
veterán

Erre csak egy szó van, mégpedig az hogy:
FASZA! :D:D:D

Írtam priviben hogy miért:)

Van saját életem...

(#1235) gaben71


gaben71
senior tag

Sziasztok!
Hátha valakit érdekel és még nem látta.

[link]

[link]

Üdv

Gaben

(#1236) Ingy


Ingy
tag

Sziasztok, a VSR-en lesz Juan G emlékfutam, ha gondoljátok gyertek.

http://vsr.hu/2009/forum/viewtopic.php?f=78&t=1020&p=28515#p28515

Remélem mindenki jól van.
Üdv
Ingy

''Even the spirits are afraid'' /The Gathering/

(#1237) JJános


JJános
addikt

B-type linkelte ezt a topicot, és elkezdtem olvasgatni.
Hamar meg is szerettem pár embert, és döbbenetes volt olvasni, hogy az egyik közületek csak úgy fiatalon elment.
Nem akarok sebeket felszakítani, csak nagyon megrázó volt.

Én most rfactorozok, a PHWTCC-ben. Nagyon gyenge vagyok, de nem lényeg, csak úgy megemlítettem.

Látom van hagyománya az autóversenyzésnek. Jó tudni.

Régi arcok is fel-feltünnek. Aesir, Mike, b-type, wildrain.

Majd még ide nézek, csak ne hanyagoljátok a topicot. Pls. :C

[ Szerkesztve ]

2007-05-06 óta itt!

(#1238) sanzik válasza JJános (#1237) üzenetére


sanzik
senior tag

Én minden héten benézek ide,bár nem tudom miért.
Jó volt itt lenni mindig,szerettem ezt a közösséget.
Pár hónapja megint versenyzek és néha eszembe jut,hogy de jó lenne ha egy-két arc felbukanna ott néha.
Johnyka-nak nagyon örülök,vele együtt koptatom megint az aszfaltot. :R

(#1239) JJános válasza sanzik (#1238) üzenetére


JJános
addikt

Én minden nap benézek hátha ír valaki.

Mit versenyzel, és hol? Ha szabad kérdezni. Linket pls. :B

2007-05-06 óta itt!

(#1240) sanzik válasza JJános (#1239) üzenetére


sanzik
senior tag

A játékot az iracing.com-on találod ha még esetleg nem ismernéd.
A liga meg az iracers.hu néven fut.

(#1241) JJános válasza sanzik (#1240) üzenetére


JJános
addikt

Köszi, és grat! Megnéztem a honlapot. Nagyon profik vagytok! :C

2007-05-06 óta itt!

(#1242) H.Roland


H.Roland
aktív tag

Sziasztok!

Én utoljára 2009 végén néztem be ide, amikor B-type új-zélandi kalandjáról szólt a topik. Megdöbbenve olvasok JuanG haláláról. Így utólag is (jobb később, mint soha):
Nyugodj békében, Juan!

Minden relatív.

(#1243) #70869248 válasza H.Roland (#1242) üzenetére


#70869248
törölt tag

voltak ilyen olyan meghatározó időszakok (Daffy-Amerika, Wild család, Juan család, és aztán Juan :( )
Amíg nem versenyzünk újra addig ez a topik(sorozat) már így marad szvsz.
...majd a fiaink újraélesztik :)

(#1244) sz4blya


sz4blya
csendes tag

Üdv! Remélem nem baj, hogy itt is felteszem a kérdésem :)

Alább linkelt bejegyzés, alján a kérdés. Köszi! :)
[link]

[ Szerkesztve ]

Cum Deo Pro Patria Et Libertate. Verje meg a mi Istenünk, aki ezt engedte! | Free life, free people, free internet! *See you, space cowboy!

(#1245) proof88


proof88
addikt

Sziasztok,

nos itt gondolom sok hozzáértő egyén van, attól függetlenül hogy most kicsit kihalt a topik, de bátorkodok belinkelni egy setup segédletet, amit tavaly írtam... majd valamikor folytatnám, javítgatnám, de arra gondoltam hogy akinek van kedve és ért is hozzá, olvasgathatná és jelezhetné nekem, hogy hol írtam nagy baromságokat, mert nem szeretnék hülye maradni, főleg nem terjeszteni a hülyeséget. :D Ezt a segédletet az általam eddig olvasott összes segédlet alapján és saját tapasztalataim alapján írtam, azért hogy össze legyen foglalva mindaz, amit eddig megtanultam a setupolásból, és hogy ezt egyszerűen a többiek elé tárjam, tehát aki kevésbé tud setupolni, annak is legyen egy megbízható forrása. Szóval itt a link. :D És szívesen várom a kritikát. :D

(#1246) Lac-coo válasza #70869248 (#1243) üzenetére


Lac-coo
őstag

Szívemből mondom, naponta visszasírom azt a közösséget, azokat az embereket...:(

(#1247) wildrain válasza Lac-coo (#1246) üzenetére


wildrain
addikt

Ne sírj értem, jól vagyok. :D

b-type: Milyen fiaink?? Csak nem családot alapítasz éppen? :)

[ Szerkesztve ]

(#1248) Daffy


Daffy
őstag

Azt a mindenit....Utaztam a multban:-)Pfhu de jo volt ujbol olvasni a regrol...B itt tudok Veled kommunikalni.Udvozollek:-))))Mert amugy csak 6-8 havonta uzenunk egymasnak.Hivtalak par hete,szokas szerint nem vetted fel,van ami nem valtozik:-))
A lanyom mar aktiv kormanyrangato,jelenleg eppen egy kezzel vezetek,masikkal a valtot rangatom korszaka van:-))Felelmetes milyen gyorsan no,na de nem ez a lenyeg.Meseljetek,kivel mi van?
Nem dobnank ossze egy laza ide oda lodorgos hetveges auto kiprobalos,vezessunk egyutt akarmit?
Csak ugy,minden verseny meg tet nelkul?Bekalkulalva az idoeltolodast is.Jo lenne,csak ugy.
Tobb mint egy eve nem voltam itt,de remelem a tobbiek is vissza vissza neznek.Irjatok!
Csokolok mindenkit!

Electric Warriors---www.electricboogie.hu

(#1249) #70869248


#70869248
törölt tag

:) mindkettőtöknek:
Egyébként ja tervben van a családalapítás...de előtte szeretnék még pár dolgot,...viszont nálam már az is haladás, hogy már nem szaladok a határba tökön babon át, ha valaki azt említi hogy mi lenne ha gyerek...
Szóval igen,...akár jöhetne is :)

..és baszki, igen....én valami förtelem módon tudok kapcsolatot tartani barátilag...legalábbis távolból. A telefont sztem rajtam kívül álló okok miatt nem veszem fel...ragaszkodom a 10n pár éves telefonomhoz (5110-s Nokia), és hát szegénynek az aksija nem mai gyerek, ha pedig lemerül akkor töröl, és soha nem tudom meg kik hívtak eredménytelenül.
De megmondtam Daffy, találkozunk még mi...sztem nem kell másfél év.
..és mentségemre legyen mondva a Face'-n képben vagyok nálad, mindig nézem a bébis képeidet :)
A kormányomat eladtam, mivel már egy éve nem használtam, és hamarosan sok más dolgom lesz :) :(
..de azért hiányzik..talán egyszer még..
Ez a topik különleges dolog ebben a nagy 'netben'

(#1250) wildrain válasza #70869248 (#1249) üzenetére


wildrain
addikt

Az én kormányom még megvan, de bent a szekrényben. Az elmúlt jópár év alatt csak egyszer vettem elő, tavaly nyáron kíváncsiságból letöltöttem a Farming simulatort, és kipróbáltam milyen kormánnyal szántani :D. De egyébként nem csak autós szimulátorral nem játszok, hanem mással sem már évek óta.

Mi a terv jelenleg, maradsz itthon, vagy kiköltözöl hobbitföldre?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.