Új hozzászólás Aktív témák
-
Varoz
addikt
válasz Freddy76 #84483 üzenetére
És gorgo
Nem állítottam azt, hogy egyforma a kettő, nyilván a könyv tud hozzátenni bőven ésvagy átértékelni.
De igenis élvezhető a film a könyv ismerete mellett is vagy annak ellenére. Nem húzok egyenlőséget és örülök ha egy könyvet filmesítenek, akkor is ha sok minden elvész menetközben. Hisz nem veszett az el. Ott a könyv, ott van benne!„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Freddy76 #84475 üzenetére
Elhiszem, hogy sok minden hiányzik, de ettől még abszolút megáll a film önmagában is.
gorgo"Én arra lennék kíváncsi hogy mi lesz a véleményed a könyv elolvasása után."
Nagyon egyszerű a képlet, tudni kell szétválasztani a kettőt és megérteni azt, hogy ami egy könyvben van, ott működik, ott kifejthető, az filmen nem így működik.
Ha ezt tudod abszolválni, onnantól nem a könyv vs. film fog megfogalmazódni, hanem élvezed mindkettőt külön is.
Az én véleményemet egy filmről soha, semmilyen könyveredetije nem változtatta meg.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Freddy76 #84461 üzenetére
"Ellenben nem tudom elképzelni, hogy valakit, aki nem olvasta a könyvet, lekössön. Sőt: nehezen hinném, hogy valaki, aki nem olvasta a könyvet ne zagyvaságnak lássa a filmet."
Nagyon gyenge a képzelőerőd akkor. Mégcsak nem is láttam a könyvet, nemhogy olvastam volna. Mégis imádom a Dűne filmeket.
„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Megnézni mindig érdemes, mert nem tudhatod.
Nekem már vagy 3 éve ugyanaz jön ki, hogy ne váltsak, de mindig végigpörgetem, hátha.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Tényleg jó egyébként, nagyjából azt részletezte szakszerűen, amit évek óta mondok én is, meg tudom is. Viszont a nép nem.
Jó lenne ha tudnák, érdemes lenne ilyen információkat terjeszteni.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Jó de ezt ki nézi? Nem lehet összehasonlítani a kettőt.
Semmit se jelent, hogy csak 500-an látták. Maximum azt, hogy ilyen közvetítést a kutya sem néz.
Biztos jókat mond és ért hozzá, de én se biztos, hogy meg fogom nézni.
A feltöltő összes videója Polgár kormányzatáról szól. Persze, hogy senki se nézi.
Ha a TC rakja fel vagy The VR podcast, akkor egyből látná mindenki, pedig utóbbi 2 óra vagy több szokott lenni. Ez ilyen.[ Szerkesztve ]
„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Freddy76 #83630 üzenetére
Teljesen egyetértek. Én szeretem a szerepeit, de igen, emberileg hagyjuk.
-
Varoz
addikt
válasz j.bravo #83623 üzenetére
Mindenhol jó, kiváló színész és szinkronszínész!*
A ktv-s műsörok egy dolog, oda az kell, azt is jól hozza, azért kellemetlen számodra, ez ilyen.
*az, hogy emberileg milyen, más kérdés, de külön kell választani a dolgokat.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Tényleg nem lehet kommentár nélkül hagyni ezt a jó madarat? Nyilvánvalóan rühelli mindenki, minek szóltok hozzá?
Nem unalmas az agymenéseit olvasgatni?„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
"CSak azért gondoltam, mert a menettulajdonságai alapján nem ezt vártam."
Mert egy kisköbös felfújt, 3 hengeres túró.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Turbo az, nincs belőle szívó!
Nagyobbik baj, hogy 3 hengeres kis varrógép, dízel létére. Broáf.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
"Ez így van, mindjárt gondoltam. Pld. azt, hogy szóbaálltam olyanokkal, akiről később kiderült, hogy nem kellett volna :-D"
Pl. Econ?„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
-
Varoz
addikt
válasz #31733248 #82869 üzenetére
Sajnos azt nem vettem észre, hogy egy véleménynáczinak írok, akinek kétféle vélemény van, az övé és amit lesz*r.
Neked meg érdemes lenne nem etetni a meséddel, hogy milyen sokat fizetnek. Persze, jó vicc volt.
Mondjuk ahogy látom senki se hiszi el.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz #31733248 #82864 üzenetére
"A piac hála Istennek megfizeti ezeket a nehézségeket."
Ha megfizetné, akkor nem lenne emberhiány.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Na ez egy korrekt válasz.
Maximálisan egyetértek azzal amit most leírtál.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz tvamos #82805 üzenetére
A mibe érdemes részben nem mélyültem el sose, nem volt rá szükségem és csalfa reményeim se.
Amúgy nagyon sok oldalról megközelíthető dolog ez és nagyban függ attól is, hogy mennyit.
Lakás, bitcoin. Mindkettőben láttam potenciált és igazam is lett. Más kérdés, hogy egyikre se futotta.
Bár ha tudom, hogy ekkorát ugrik a bitco, akkor valamit beleszűkölök, de nem gondoltam, hogy ekkorát megy.
Bár ugye utóbbi szintén tőzsde.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz tvamos #82802 üzenetére
Nem erről van szó, de aki tőzsdézik az tudja, hogy kockáztat, akkor az ne sírjon, hogy most épp lejtő van. Vállalt a kockázatot, pont.
Szóval nem a befektetés létét bírálom, félreértés ne essék.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Freddy76 #82783 üzenetére
"Magyarországon több milliárd forintnyi, kisbefektetőktől származó megtakarítás forog a tőzsdén (ezek pár százezres tételek is lehetnek). Ez nem úgy néz ki, hogy odamegy Kovács Béla, és vesz az ötmillió forintjából MOL részvényt. Hanem elmegy egy bankba, vagy befektető céghez, és befekteti valamilyen befektetési jegybe, amely terjedhet a teljesen biztonságostól (kis hozam, kis kockázat, rendszerint államkötvény) a nagy kockázatúig (nagy hozam lehetősége, de nagy kockázat, pl. startupok). De a többség valahol középen találja meg a számítását akár úgy, hogy havonta fizet egy biztosítónak egy befektetéssel kevert biztosításba, amelyben a befektetési részt pár évtized alatt veszi ki."
Tehát szó nincs arról, hogy 2 nap alatt 2 havi fizuját bukja, köszönöm.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Freddy76 #82779 üzenetére
"Az nem fordulhat elő, hogy egy átlag dolgozó polgártárs a megtakarítását, amit pl. lakásra gyűjt, nem a bankban, hanem a tőzsdének kitett befektetési jegyben tartsa..."
Az nettó hülye kb.. De aki keservesen megkeresi rá a pénzt, az nem fogja lutrira feldobni, hátha elúszik. Szóval nem, az nem fordul elő.
JahnoNa igen, ezen embereket hagyjuk is.
-
Varoz
addikt
"2 nap alatt buktam 2 havi fizut a tőzsdén, miután szeretett vezérünk 2x megszolalt."
Majd megsajnállak, ha ráérek... bár nekem muszáj dolgoznom.
Egyébként nem utálják a magyarokat és nem köpik le, bármennyire is jól hangzik mártírnak lenni.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
Hú apám, értem én, hogy vélemény és jogod is van hozzá. De ennyi hülyeséget, hogy lehet összehordani?
Nem lesz motiváció? Dehogynem, irtó jó film lett és nekem is meghozta a kedvem, hogy elolvassam, másoknak is megfogja.
Semmi extrém? Aha, biztos ugyanazt néztük? Szerintem nem. Te háttal ültél esküszöm.
Elfogadom azt, hogy neked nem jött be, oké. Ezzel semmi gond nincs. De ez a magyarázat annyira távol áll a valóságtól, hogy el nem tudom mondani. Inkább írd csak azt, hogy neked nem tetszik és ennyi.
Nincs kedvem apró darabokra szedni azt amiket írsz a filmről, mert nincs egy fél szó amibe ne lehetne belekötni, szóval a részletezést kihagyom, bocs.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Freddy76 #81512 üzenetére
Hosszú lesz kivárni a folytatást, szóval valahol megértem ha megvárod.
Gorgo-t akkor nem kommentálom, mert megint orbitális hülyeség amit leírt.
Inkább ne nézzen filmet, neki úgyse jó, nekünk meg feleslegesen fikázza azt ami jó.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
Varoz
addikt
Kettő. Két részésre tervezték tudtommal. Kell is, nehéz egy filmben ledarálni a történetet.
-
Varoz
addikt
Szerintem meg ne hallgasson rád senki!
Brutál jó lett a Dűne. Más, mint a Lynch féle, de mindkettő a maga nemében jó. Egyébként a mostani van közelebb a könyvhöz. Látványvilág csillagos ötös, zenei aláfestés szintén, színészek nagyrészt telitalálat és jól hozták. Nem tudom mi bajod van, de sejtem, tipikus régen minden jobb volt nyenyergés.
A moziélményedet se értem. Rossz lehet neked, én ahol voltam senki se ment ki, senki se zajongott. Mindenki falta a filmet.„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Freddy76 #81305 üzenetére
Látom a szövegértés nem az erősségged. Amellett, hogy hazugságokat terjesztesz, mert csont nélkül elhiszed a szomszéd néninek, hogy kvázi a mentősök miatt halt meg valaki, mert egy napig utaztaztatták legalább 3 "átszállással".
Mondjuk nem tudokmki képes ekkora baromságot elhinni, hogy mentőt cseréltek megye határnál. Jézusom!„Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Varoz
addikt
válasz Freddy76 #81303 üzenetére
Vagy mondjuk legközelebb ne terjessz hazugságot a mentősökről, köszi!
-
Varoz
addikt
válasz Freddy76 #81271 üzenetére
Kár, hogy ki lett színezve a sztori, a megyehatáros különösen bicskanyitogató hazugság!
Azért bemásolom az ismerősömmel váltott levelet, aki Pécsen dolgozik pont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest