Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spanyoll

addikt

válasz t_a_m_a_s #68271 üzenetére

Tégla, szintenként 3 lakás, mi vagyunk a középsők.
    Gyorsan felskicceltem az alaprajzot (nem, nem ilyen girbegurbák a falak :DDD ):

A pirossal jelölt közös falból árad a cigiszag. Azon nincs semmilyen szellőző, gázcső van csak, meg kettő lámpakapcsoló. A nappaliban SEMMIT nem érzünk. Többi helyiségben sem. Illetve pontosabban a kis folyosórészen lehet érezni, de mivel le van az zárva a hálótól, meg a nappalitól, így csak ott lehet. Wc is kizárva, ott se érezzük. Fürdő dettó. Konyhában sincs semmi közös velük. Fogalmam sincs mi lehet...
    Ahogy Studi is írta: lehet, hogy az egyik villanykapcsoló mélyedése lenne annyira mély, hogy azon keresztül jön át valami?
    Átnéztem mindent, sehol nem találok semmi olyan szellőzési lehetőséget, ahonnan jöhetne.

Az előszobára azért nem gyanakszom amúgy, mert akkor mindenhol lehetne érezni, de leginkább annál a falnál koncentrálódik. Tehát akkor ugyanúgy kéne éreznem a konyhában/fürdőben, mint máshol, de nem: csak annál a falnál ilyen rettenetes.

[ Szerkesztve ]

"Super perfundo on the early eve of your day."

• Balinov

titán

válasz t_a_m_a_s #68271 üzenetére

Eh...ez felidezett egy regi, nem tul szep emleket, mikor meg eskuvo elott a gyori Kun Bela (akarommondani Marcalvaros) panelben laktunk es a szomszed egy nyari nap meghalta magat nyitott ablaknal...azert nyitottak ki a rendorok/tuzoltok a lakast kb egy het mulva, mert az alsoszomszedjara folyt le a bomlo emberiseg.. :W

[ Szerkesztve ]

10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/

Új hozzászólás Aktív témák