Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz t_a_m_a_s #68271 üzenetére
Tégla, szintenként 3 lakás, mi vagyunk a középsők.
Gyorsan felskicceltem az alaprajzot (nem, nem ilyen girbegurbák a falak ):A pirossal jelölt közös falból árad a cigiszag. Azon nincs semmilyen szellőző, gázcső van csak, meg kettő lámpakapcsoló. A nappaliban SEMMIT nem érzünk. Többi helyiségben sem. Illetve pontosabban a kis folyosórészen lehet érezni, de mivel le van az zárva a hálótól, meg a nappalitól, így csak ott lehet. Wc is kizárva, ott se érezzük. Fürdő dettó. Konyhában sincs semmi közös velük. Fogalmam sincs mi lehet...
Ahogy Studi is írta: lehet, hogy az egyik villanykapcsoló mélyedése lenne annyira mély, hogy azon keresztül jön át valami?
Átnéztem mindent, sehol nem találok semmi olyan szellőzési lehetőséget, ahonnan jöhetne.Az előszobára azért nem gyanakszom amúgy, mert akkor mindenhol lehetne érezni, de leginkább annál a falnál koncentrálódik. Tehát akkor ugyanúgy kéne éreznem a konyhában/fürdőben, mint máshol, de nem: csak annál a falnál ilyen rettenetes.
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Balinov
titán
válasz t_a_m_a_s #68271 üzenetére
Eh...ez felidezett egy regi, nem tul szep emleket, mikor meg eskuvo elott a gyori Kun Bela (akarommondani Marcalvaros) panelben laktunk es a szomszed egy nyari nap meghalta magat nyitott ablaknal...azert nyitottak ki a rendorok/tuzoltok a lakast kb egy het mulva, mert az alsoszomszedjara folyt le a bomlo emberiseg..
[ Szerkesztve ]
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Autós topik
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Árnyékos sarok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gyönyörű! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD IPS HUN
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 11CPU/14GPU 18GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Super Mario 3D All Stars Nintendo Switch
- Macbook Pro 14" M1 Pro 8C CPU/14C GPU/16GB/512GB Silver DE
- Xbox Series X 1TB kontroller nélkül - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok!-
- Xbox Series X 1TB - 1 hónap garancia - konzol beszámítás ok!-