Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz imyourfriend #4337 üzenetére
"De próbáltak már meggyőzni, nem lehet."
Szerintem ez kb mindennel így van nálad...
Nem tudom utaztál e már repülővel, ha nem, akkor le kellene állni a katasztrófafilmekkel. Hajóval lehet menni Ámerikába (amúgy nem tudom miért ez egyesek nagy álma, mikor még a saját országát sem ismeri...), de vagy utazol egy lyukban méregdrágán, vagy a gatyád is rámegy a panorámás kabinra. Véleményem szerint manapság a hajóutak a gazdag (és a ) nyugdíjasoknak valók, akiknek pénzük és idejük mint a tenger. Repülővel nem kicsit gyorsabb, és azt a 4-5 napot meg el tudod tölteni az adott országban sokkal hasznosabb dolgokkal.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- Monitor hiba topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nyaralás topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (42)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (41)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Dell Precision 5570 ( XPS 9520 ) 4K+ Touch/12800H 14C/32G/1T G4/Quadro RTX/IR/FPR
- Lenovo ThinkCentre M900 Tiny ÁFÁ-s 24 Hónap garancia