Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Chapel

addikt

válasz forceberg #15811 üzenetére

Na jó, de az nem érv, hogy más mennyit dolgozik ennyi pénzért....
    Egy asszisztens dolgozik napi 10-11 órát full megfeszülve, gyomorgörccsel 90 nettóért+ bérlet, meg van aki meg 300-400k-ért herevere egész nap...szerintem nincs értelme egy fotózást, a más "mennyit gürizik ezért" témába rakni, mert ez nem árokásás, vagy excel függvények. :)

Mindenki (99%) itt hobbiként csinálja, ugyanígy meló mellett. Te is, én is stb. és ez bárhonnan nézem, kevés a belefektettet munkáért. Kövi az lenne, hogy amit írtam, hogy örüljön hogy kap lehetőséget és nem ingyen, csak mint referencia csinálhatja...ha mindenki meghúzza a vonalat akkor fent marad az ár. De mivel sokan félnek, nem merik megkérni az árát/fillérekért csinálja, így pl. Karima, - aki azért szvsz nem amatőr, meg túl van pár fizetős melón és ennél többet érdemelne - meg "örüljön" ennek is. Szomorú.
    Persze van hogy annyi a plafon amennyi, nem ismerem a szitut.

Látva hogy 150-200 papírokat fizetnek olyan esküvős képekért hogy még a paint topicba sem raknám...tudod Te ;)

szerk:
    Karima, ahogy írtam, látom hogy akarod csinálni, kellett néhány pozitív feedback csak :)

[ Szerkesztve ]

Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/

• Karima

őstag

válasz forceberg #15811 üzenetére

Igen, én már szerintem eldöntöttem, hogy elvállalom, egyrészt a feljebb leírtak miatt, másrészt meg időt - szerencsére vagy nem szerencsére - nem vesz el a családtól (mivel még nincs), ráadásul lesz egy fotókönyvem is. Csak kíváncsi voltam, hogy csak én vagyok ennyire olcsó jános vagy más is elvállalná ennyiért. :)

Új hozzászólás Aktív témák