- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz Balinov #60492 üzenetére
Az, hogy melyik éri meg jobban
Az egyik belépőkategória, a másik középkategória volt a maga korában.
Benchmarkok szart se érnek, mert egyik helyen az egyiket hozzák ki jobbnak, a másik helyen a másikat.
Ennyit tudok, hogy a 6850 középkategória volt, ezért lehetne JOBB, a másik meg újabb sokkal ÉS gari."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Gépguruk!
R7 250 vs 6850?
Azonos áron van, az r7-re van 2 év gari, a másik meg kb 2 éves."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Kulcstartora valo strapa 16-32gbos pendriveot tud valaki ajanlani?
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Urak!
Létezik olyan tablet, ami 10-20K között van, a böngészés mondjuk 3-5 tabbal problémamentesen megy és van rá itthoni 1-2 év gari?
Asszony mindig a telefonját bújja, én meg vennék neki inkább egy budget tabot, hogy kevésbé vakuljon meg az egérmozitól."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #60341 üzenetére
Tanulság: nem kell a szemét mekibe járni
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #60329 üzenetére
A feléből mennyit engedsz?
Az ilyeneknek én meg zsigerből nem válaszolok. Aki hülye azt okítsa az apja-anyja, nekem nincs rá energiám.
-
spanyoll
addikt
válasz aleister #60298 üzenetére
Lépnék én, de az inkább lenne előre. Mondom FF szenzor + jó iso az megvenne. DE mire kimatekozom, hogy mennyibe fájna a csere + obipark csere, addigra ott vagyok, hogy abból veszek magamnak harmadvázat és plusz obikat csak úgy.
Biztos én nem látom át rendesen a milcek világát, de még mindig azt látom, hogy anyagi megfontolásból nem alternatíva munkára egyelőre (és most tekintsünk el attól, amikor valaki ezt meglépi, mert leszarja, hogy drágább az obipark kiépítése esetleg)."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Jesszusom milyen agóniát rendeztek a
parasztoknépek fb-n a rövid időre kimaradó ph miatt..."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #60260 üzenetére
Felhívjam, hogy a telekomtól hívom és nyert a nyereményjátékon?
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #60258 üzenetére
Szerencsétlen kutya nem érti, hogy ezekbe milyen kóbor görcs állt bele (én meg azt, hogy miért 720p, amikor egy krumplival vették fel a videót).
-
spanyoll
addikt
válasz zolka78 #60243 üzenetére
Akkor biztos én vagyok a kakukktojás ha se te se Tamás nem tudjátok kihasználni. Nekem van egy kicsi (olyan méret, mint amit linkeltem), az nagyon sokszor jól jön.
- sörnyitó: kényelmetlen, de biza inkább azzal nyitom, mint bármivel. Persze, férfiként oldd meg bármivel és meg is oldom, ha kell harapom is, de ezzel mégis kényelmesebb, gyorsabb, hatékonyabb.
- kés: egyértelmű, hogy jól jön, bizony az kell mindig nálam.
- körömreszelő: haszontalan, de nem mondom, hogy nem jött már jól 1-2x. Meglennék nélküle, de nagyrészt szériatartozék
- csavarhúzó: bizony, hogy jó az. Komoly munkára? Nem jó. Arra, hogy van nálam mindig? Tökély. Múltkor pl a bringám dőlt el és szaródott el a váltó. Megálltam, elővettem a kis törpét a zsebemből, a csillagcsavarhúzóval meghúztam az egyik csavart kb 3 fordulatnyit és már rögtön bevette a legnagyobb sebességet is.
- csipesz: ritkán használtam, de amikor kellett jól jött.
- fogpiszkáló: meglennék nélküle, késsel is megoldom, de használtam már, szerintem jól jön.Ami nincs és kéne:
- toll: nem mindig hordok magamnál, max ilyen aláírásra, borítékcímzésre kéne, tehát szintén nagyon ritkán, de kéne.
- centi: szintén ritkán kell, de amikor mérni kéne akkor egy pár centis valami is jó lenne viszonyításnak, mert a szemmértékem katasztrófa
- ledlámpa: igen, ott a telefon. DE az nagyobb méret, és pl kulccsal bénázáshoz nem venném pl mindig elő.DE mint írtátok is, tücsökpöcs méretben nehéz értelmes nyomatékot kifejteni ha nagyon ritkán kéne, meg értelmes méretű késél is kéne. Ezért mondom, hogy amit linkeltem az tökély, de pici.
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #60240 üzenetére
Mint ez. Ilyet akarnék (akár LED nélkül), de lehetőleg ne 58mmes tücsökpöcs méretben, hanem valami 74 környékén, de victorinox akkorában nem gyárt ilyesmit, ezért gondoltam, hogy másik cég csak-csak.
-
spanyoll
addikt
Tudtok másik olyan késgyártót mondani, mint a victorinox? Megtaláltam náluk a rég keresett tökéletes multis kést, de túl kis méretben van, ezért körbenéznék, hátha máshol is van ilyesmi.
-
spanyoll
addikt
válasz t_a_m_a_s #60190 üzenetére
Ami nem mulatós, bunyós pityu vagy kis grófó azt én szeretem. Tipikusan az a valaki vagyok aki egyik percben technot hallgat, másikban reggaet, egyik percben Ted Nugentet (kedvenc számom tőle, rongyosra hallgattam) , másik percben Mozartot akarok magam sem értem miért.
De összességében 80's glam/hair metal amit hallgatok mindig csutkán.@ali: Ne kérdezd, ezt sose értettem én sem. Csavarásznak nagyon vadul, de még a legutolsó dj is, aztán én semmi különbséget nem hallok. De inkább arra fogom, hogy nem értek hozzá.
-
spanyoll
addikt
válasz Lassú Víz #60170 üzenetére
Techno és csaj egyben (techno dj a lány)
És akkor hozzá jöhet a
szarzene is. Szerintem kurvajó, de sokótoknak szar lesz, tehát kimerítettem akkor midnent ami kell a topicba.Esetleg még Rebekah jöhet szóba ha dj és csaj, de nem a friss fiatalokat akarjátok hanem a két évvel idősebbeket annál
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz fi:zi'k #60152 üzenetére
Úgy, hogy evvan Ha nincs más nem válogat az ember. Apóson keresztül ismerős lakása, olcsóbban megvagyunk mint lettünk volna előző helyen, meg saját kuckó.
Ablakot akartunk a nagy szobára (mert most nincs, ami szörnyen hangzik, de mint kiderült egyáltalán nem zavaró ; legalábbis én masszívan leszarom). Akkor meglenne a szellőztetés és kevesebb a pára.
Így viszont garantáltan leszívja, aztán az ablak jöhet később ha hosszabb ideig maradunk itt. Ha nem akkor meg nem költöttünk el 200K-t ablakra és mégis száraz a lakás
@necro: 55 alatt. Hát annak örülnék De most szívatom mint az állat, aztán meglátjuk mennyire lehet levinni. Remélem leviszi annyira."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #60146 üzenetére
A szigetelés tudtommal jó, tehát azzal elvileg nincs nagy gáz. Most maxon nyomatom, szívjon amennyit tud, de már érezhetően javul a levegő. Ha beáll egy normál értékre akkor utána már csak a fürdőben fogom használni meg szárításnál a külön szárító funkcióját.
Amúgy mennyi amire érdemes belőni a őpáratartalmat, mint normális érték?"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #60142 üzenetére
Tegnap este 18.30-22.30 között kitermelt kb 2.5-3 litert. A tablettás görény 1 hét alatt hozott össze ennyit. Tehát ez már jó. A kérdés, hogy mennyire tudja levinni a páratartalmat. Elvileg kb 20nmre írják, tehát kicsit nagyobb részt kell leszívnia, plusz nagy a belmagasság is. Tegnap az a három óra kb 10%-ra volt elég, tehát a masina szerint ilyen 83-ról ment le 73-ra, a házi páratartalom mérő ugyanezt mondja, csak 10%-kal kevesebbel (73-ról 63ra).
Akárhogy is van, az nekem elég, hogy 3 óra alatt majd' három litert kiszedett a levegőbű."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Már pörög a cucc. Egyelőre szimpatikus, már most hallom, ahogy szíjja kifelé a zoxigén mellől a hákettőótot.
-
spanyoll
addikt
Most veszem a lidlben. Ha kell holnapra tudok rola reviewt irni.
-
spanyoll
addikt
Ejjj akkor szerintem holnap veszek egyet. Levadaszom, ha kell vegigkocsikazom az osszes aldit.
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #60105 üzenetére
Na beszeltem baratnommel is es lehet megvennenk. Mennyire megbizhato espz szerinted, szerintetek? 40Kert megse mindegy milyen...
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #60105 üzenetére
Hm. Elgondolkoztam rajta. Koszi a limket
-
spanyoll
addikt
Htpc-t mennyiből lehet összerakni alsó hangon? Semmi komoly elvárás nincs azon kívül, hogy távasztallal (kábelről) elérjem, majd az 720p-s videót röccenés nélkül lejátssza.
-
spanyoll
addikt
Erre tudtok valami okosat? Semmi nem jó és már-már egy szaros reinstallon gondolkozom. Szaktopicban vagy leszarják vagy nem tudnak értelmeset mondani.
-
spanyoll
addikt
válasz aleister #59970 üzenetére
Én is aludtam már be m5-ön kora reggel melóba menet, de azért az elég ritka, plusz én személy szerint azért nagyon ritkán vagyok ilyen álmosan vezetős helyzetben, meg figyelni amúgy is kell a kretének miatt sajna.
@balint: Nem is tudtam, hogy utólag be lehet rakni. Látszik lófaszt nem értek az autókhoz. Lehet, hogy elgondolkozom rajta, ha többet járkálok majd haza. Jelenleg nem annyira mérvadó, hogy erre ennyit elköltsek. De amint több lesz, akkor már átállok erre szerintem.
-
spanyoll
addikt
-
spanyoll
addikt
válasz Mercutio_ #59917 üzenetére
De mennyi okos volt faszbúkon... fogtam a fejem, hogy emberek mennyire elvárásnak tekintik a tökéletes működését az oldalnak, plusz egy alapvetően ingyenes szolgáltatás kiesése mennyire felháborítja őket és egyértelműnek tekintik, hogy nekik bármilyen joguk van reklamálni.
-
spanyoll
addikt
Amikor van fórum leszarom. Amikor nincs hiányzik. Mindig az kell ami nincs...
-
spanyoll
addikt
válasz fi:zi'k #59844 üzenetére
Nem tudtam, hogy van különbség; de megvan akkor hogy mire gondoltam.
A tablettás az tényleg ennyire szart se ér? Ezért gondolkoztam a páratartalommérőn, mert azzal legalább lehetne látni, hogy ér valamit vagy sem
@rbalint és te is: Klíma nincs, tehát az kimarad, nagy páramentesítőre nem áldoznék most ennyit, úgyhogy akkor szerintem marad a szellőztetés (ha a tablettás ennyire szar)."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #59840 üzenetére
Nyehh, akkor marad a tablettázás. Maximum veszek kettőt is belőle a biztonság kedvéért. Azon is filóztam, hogy kéne vennem egy páratartalommérőt, mert a ló másik oldalára se kéne átesni és túlszárítani úgymond a szobát.
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #59837 üzenetére
Akkor levadászom majd ha lesz valamikor, addig meg kivárok.
Más: páraelszívóból melyik ami a legértelmesebb 10K alatt? Volt ilyen tablettás, de az eldugult a takonytól, ami belefolyt a tablettából, plusz nem haltam meg a hatékonyságától. Van egyáltalán ilyen áron olyan ami nem tabis mégis jó?
Valami mindenképp kéne, mert az új albi eléggé nedves, a sólámpám is úgy izzad, mintha muszáj lenne :?D"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz t_a_m_a_s #59816 üzenetére
Nem keserítesz el, ezt a részét is megértem; sejtem, hogy hasonló problémáim nekem is lesznek ha megérem
Amúgy igen. Van a vintage, van a fehér számlapos, van ez a fekete-arany. Talán karácsonyra meglepem magam azzal a G-shockkal amit te mutattál. Utána
leállokinkább fotós szarokat veszek
Már csak óradoboz kéne. Kaptam privátot ajánlattal, de annyira sajnálok ilyenre költeni :/"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Ilyen az, amikor a barátnőd figyel arra, hogy nyüszögsz neki egy új óra miatt, amit nem tudod, hogy vegyél vagy sem, aztán rá majd' fél évre (amikor már bőven elfelejtetted és nem is vettél órát) kapsz tőle egyet a születésnapodra
Mod: most nézem... limitált szériás, 999 darab van belőle összesen, az enyém a 014-es sorszámú
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz Novics #59784 üzenetére
Ahogy a többiek is mondták: ismerősök és facebook. Vannak erre csoportok is, plusz ha kiírod, hogy keresel kiadó albit akkor talán van aki tud segíteni. Eddigi millió albimból csak azok voltak értelmes áron, amik ismerősön keresztül voltak; a többi meg 100fix 30nmért kategória.
-
spanyoll
addikt
Aprót hol lehet váltani? Az megvan, hogy posta és bank, de ha jól tudom akkor mindenhol bizony megsarcolják az összeget valamennyivel. Gyűlik már egy ideje a kis malacperselyben, aztán ilyen budget fapados útra az pont elég lenne; HA be lehetne váltani
VAGY ha beviszem a bankba a bödönt, akkor attól eltekintve, hogy nem néznek rám szépen attól még berakják számlára?
Mi a legjobb megoldás?"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Miért küldenélek? Simán csak nem értettem, és gondoltam, hogy akkor bennem van a hiba egy fáradt nap után, mert nem tudom eldönteni, hogy ezt most büszkeségből írtad vagy miért.
@ali&bali (pfej de hányásul hangzik ez így elolvasva :
Én biztos nem, én szifon alatt nem igen érzem ennek szükségét. Talán furkoo?
Amúgy én ha már telefonos fotós appoknál vagyunk, akkor a gyárin kívül még a Manualt szoktam használni, amiben van majdnem full manuál beállítási lehetőséged. Ha videó akkor hyperlapse néha, de ritka nagyon, talán fent sincs most."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Freddy76 #59468 üzenetére
Na ezek azok viszont amik hiányoznak a négyes golfból: automata (amikor használom, akkor bp, és a dugózás meg tökörészéshez praktikusabb lenne az), holttérfigyelő, radarok mindenfelé (semmi helyekre is beférjek jól), tempomat (mert amikor nem bpen dugózok a belvárosban, akkor járkálok Siófokra én is, pályán meg jól jönne).
-
spanyoll
addikt
Nincs gyerek, így nem releváns a véleményem, de szerintem túl van lihegve ez. Pár bútorral, meg minden szarral kipakoltam az egész lakásom új helyre a golffal, pedig az minden, csak nem rakodós kocsi. Ha vásárolsz ikeában vagy valami nagyobbat kell vinni a-ból b-be (hűtő, ilyenek), akkor vagy van mindenkinek legalább egy dobozos kocsis ismerőse, vagy 1-2 évente talán ki lehet köhögni azt az 5-10K-t, amikor most több milliós autókról van szó, mint kényelem.
Persze gyerekkel biztos más a téma, ezért mondom, arról nem tudok nyilatkozni, de attól eltekintve én ha tehetném kb smarttal járnék városban, mivel én nem pakolászok, parkolót keresni viszont azzal a szappantartóval lehet kényelmesen."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
A rángatózások és a fejek alapján kakkenmakken úr még mindig nem veti meg a kábszit. De legalább még mindig jó a zenéje.
(a hangminőségért a hangmérnök nevében én kérek elnézést, mert nem éppen az igazi ahogynézemhallgatom)
Mod: itt talán egy fokkal jobb.[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #59106 üzenetére
Ja félre ne érts, az is szar
A meleget meg ja, nem bírja, bár ilyet nem csinált nekem egy bp-siófok m7 waze+töltés kombó után sem a szélvédőn szembe nappal együtt sem."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #59104 üzenetére
Az ájfón túl béna lenne ehhez is.
-
spanyoll
addikt
Drágáim! Ikeás matracnál mennyire kell betartani ezt a szabályt, hogy 72 óra kell neki, hogy rendesen kirúgja magát? Egy estét már kihúztunk ilyen ezer éves matracon, de ma már estére meglenne a 48 óra bőőőven, aztán pofára szerintem lehetne is használni, a kérdés csak az, hogy lehet már vagy sem?
Ahhoz kicsit drága volt, hogy elcsesszem a türelmetlenséggel, de ha ez csak ilyen hivatalos maszlag amit ráraknak (mint a fülpiszkálón a lejárati dátum), akkor ma este ha lehet már ezen aludnánkAmúgy a költözés megvolt, már csak a kipakolás van, ami továbbra is rettenet, de legalább imádom az új helyet és mindent
-
spanyoll
addikt
Más is találkozott win10 alatt ezzel a baromsággal, hogy a "system and compressed memory" process felzabál irreálisan sok vinyót? Utánaolvastam, van aki szerint onedrive miatt (nálam nem), van aki szerint a nem automatikus lapozófájl méretezés a probléma (szintén nem talált), vagy a win10 értesítések (a-a).
Kezd rohadtul az agyamra menni, mert az az 1-2mbps elmenne általánosan, de néha felmegy 10mbps-re vagy feljebb, és a laptop 5400rpmes vinyójánál az nem igazán segít használhatóbbá tenni a rendszert."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
A faszbúk képek vagy egyáltalán nem, vagy ilyen pixelesen töltenek csak be; kb olyan méretben mint ahogy a streamen látom. Másnál is van ilyen? Upc alól vagyok, nem állítgattam sehol semmit.
-
spanyoll
addikt
válasz forceberg #58618 üzenetére
És fizetni havi 50 rongyot pluszban azért, hogy akkor még mindig magamnak kelljen kifizetni a céges telefont? Ohm nope thanks. Ha kell számlázni akkor most is tudok, kiváltottam az adószámom vagy mit váltattak ki velem. A lényeg, hogy megoldom most is törvényesen a dolgokat ha kell, nem hiányzik még az a plusz kiadás
-
spanyoll
addikt
válasz t_a_m_a_s #58612 üzenetére
Ja persze, akkor semmi értelme.
@Necro: Napi szinten hívom a családot, az kb 2x10 perc, azon kívül barátnőmmel is van ennyi amikor nem találkozunk, de vele a fél órás is simán összejön és akkor még nem hívtam barátokat, nem telefonáltam meló miatt, akármi. Nekem szabadúszóként, vagy nevezzem magam aminek akarom nincs céges telefon külön, csak a privátom. Azt meg mégsem mondhatom az ügyfélnek, hogy te figyumár, nem akarok nagy számlát csinálni, visszahívsz, vagy felhívhatlak viberen ha találtam egy lassú és szakadozó wifijelet?
-
spanyoll
addikt
válasz t_a_m_a_s #58606 üzenetére
Brutál csomagot amúgy is fizetek, akkor pedig miért ne érné meg? Nem szeretem a nem korlátlan telefonálást, mert amikor nem ilyen volt, akkor is tizenezres számlám volt. Akkor meg miért ne fizessem a korlátlant és meg van oldva a probléma. Ha pedig fizetem amúgy is, akkor nem éri meg inkább elhozni 50ért pl múltkor a szifont, mint megvenni 150-200ért függetlenül?
-
spanyoll
addikt
Ezen azért jót röhögtem:
De lehet, hogy hamarosan vége a mókának, ugyanis a NOL a “A kormány betiltja a Pokémon GO-t!” című cikkben számolt be róla, hogy július végén letilthatják Pokémon GO használatát Magyarországon, mivel az illetékesek szerint az alkalmazás nem felel meg a taxirendeletnek. “Az Alkalmazás segítségével emberek juthatnak el A pontból B-be, avagy Abrától Bulbasaurig. Ez egyértelműen személyszállításnak számít, márpedig a Pokemon GO játékosos nincsenek sárgára festve, nem adnak számlát, és nincs rajtuk légkondicionáló sem” – magyarázta lapunknak az okokat Metál Zoltán, az Országos Taxis Szövetség elnöke, egy Nokia 3310-es büszke tulajdonosa.
@Coxer: Kapják be, nagyon nem tolerálom az ilyet. De nem baj, most már spóroltam havi kb 1300Ftot. Az éves szinten 15K. Tíz év alatt vehetek egy 300K-s szuzkát belőle!
-
spanyoll
addikt
Beszarok, hogy lemondok valamit és basznak kitörölni MINDENHOL a szolgáltatások közül. Ma voltam a trémobilnál, hogy hé srácok, mégis mi a tököm ez a 890Ftnyi akármilyen biztonsági program 2 a számlakivonatomon?
Az ügyintéző se tudta, hogy mi ez, de kitalálta, hogy ilyen balesetbiztosítás szerű valami. Mondom tökre jó, nem kértem ilyet, a készülékbiztosítást meg már mikor lemondtam. Oké, kikapcsolta.Jövök haza, érkezik a mail a UPC-től, hogy számlám érkezett. Csodás. Fizetném be, erre látom, hogy ott szintén valami biztonsági szoftver címén vonnak le 4-500ftot. Telefonálok, hogy ez mi? Hát ez ilyen biztonsági program. Tökéletes, de ezt is lemondtam anno és rohadtul nem kell. Oké, kikapcsolják.
Komolyan elgondolkoztam, hogy hol vonhatnak még le kik és miért mennyi pénzt, mert nem lepne meg ha még párszáz vagy pár ezer forintomba fájna havi szinten ilyen baromság.
-
spanyoll
addikt
válasz Real_Necro #58491 üzenetére
Na ezaz. Én is ezt tapasztaltam szerencsére (kopkopkop), hogy a helyieket nem basztatják, csak maradjon is így.
-
spanyoll
addikt
válasz rbalint88 #58488 üzenetére
Ja persze, tudom, hogy 10ből 9 garival szopás van, de attól még kicsit fosok, ha nem ismerem a nevét a megvásárolt terméknek.
A környékkel kapcsolatban meg annyira nem aggódok. Laktam egy évig a Köztársaság téren (most már II. János Pál pápa tér) még a felújítás előtt. Népszínház utca, sűrűje, stb, de egy kisebb vicceskedést leszámítva semmi attrocitás nem ért úgy, hogy éjszaka mászkáltam haza, barátnőm mászkált hozzám, stb.
Persze nem életbiztosítás, vagy nem egy kertvárosiasabb övezet nyugival, de nem is egy Fertő utca és hasonló rettenet.
Amúgy igen, csak albi, ugródeszkának tökély lesz."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
Köszi a helpet, hűtő berendelve, kurvára remélem, hogy nem döglik meg hamar.
Amúgy senkit nem érdekelő blogtöredék: megint költözök, most a keleti környékére; dózsa és thököly sarok 200m-es körzetébe. Rohadtul várom már az egészet, végre közös lakás barátnőmmel (albi), saját bútorok meg deko, saját kis odú, piszendláv, ilyesmi. Komolyan mondom kb az első olyan költözésem (elmúlt 6 évben 7 elfogyasztott albi), aminél nem zavar a szarakodás a cuccokkal, pakolással, mindennel és rendesen várom.
-
spanyoll
addikt
Urak! Beko hutot szabad venni? Jokat olvastam gyors fel perces kereses alatt. Meg ma ingyen kihozzak mediabol, aztan filozunk rajta nagyon
-
spanyoll
addikt
válasz *Ropi* #58272 üzenetére
Szerintem valami kis feszültség bujkált bennetek, akár egymással szemben (is), akár csak úgy, aztán ez itt csattant. Mondjuk az ilyen nyilvánosság előtt dobáljuk egymásra a saját igazunk dolgot és rohadtul nem értem, bőven le tudtátok volna ezt játszani privátban, semmi értelme nem volt nyilvánosan. Ha valaki igaza nagyobb valóságtartalommal rendelkezik, akkor nincs szükség mások validálására. Mondjuk amúgy sem.
Technikailag (továbbra is inkább iparosként tekintve magamra, mintsem fotósként): m3ss képe teljesen rendben volt, ez az ugráló szem dolog számomra bullshitting. A naplementés párás dolog nekem se begyere, tipikus utómunkából előjövő szarság, akár párás volt a hegyoldal akár nem. Ropi stílusa meg a ropi stílusa.
Ha nem jön be akkor nem jön be, ezt behozni egy vitában olyan, mint amikor az asszony bedobja egy veszekedés alatt, hogy de három hónapja sem vittél el fagyizni. Megint csak bullshitting és offtopic.Konklúzió: mind a ketten jó fotósok vagytok, egymásnak szerintem közel sem konkurenciái annyira, hogy ez a szardobálás indokolt legyen. Az, hogy a másik munkájáról mit gondoltok az saját ügy, lehet privátban rendezni vagy (ami egyikőtöknek sem sikerült) kulturáltan. Az alap reakciód szerintem is csípős volt Ropi, ha rosszabb napomon kapok egy ilyet, én is pont ugyanúgy válaszolok, mint m3ss.
A lényeg, hogy következő talin igyatok meg egy sört aztán el lehet ezt felejteni.
-
spanyoll
addikt
Ugyanez volt ma velem m5 bevezetőn. Ha mellém állt volna be pirosnál tuti kirángatom. Ha egyedül vagyok lefosom, de barátnőm is mellettem volt, az már mindegy.
Dashcamen én is gondolkoztam erősen, csak nem tudtam milyen mennyiért. Viszont ez a Yi-s verzió tetszik. Főleg, hogy fontolgattam, hogy veszek Yi-t amúgy is akciókamerázgatni. Nehogy újítsak egyet
-
spanyoll
addikt
válasz zolka78 #58184 üzenetére
Sok más opciód nincs. Ha reklamálsz is az lesz mint nálam: panasz, panasz felvétele jegyzőkönyvbe, egy hónapos felülvizsgálás és visszadobják, hogy nem történt hiba, sajnálják az esetleges kellemetlenséget. Ha nem tetszik akkor mehetsz a fogyvédhez vagy a tököm se tudja kihez. Akkor pedig te, én, kispista belegondolunk, hogy hm, mikor is volt fölös 2 óránk megnézni egy filmet kényelmesen? Vagy egy fél napunk csak úgy a SEMMIRE? Aztán akkor rájössz, hogy le van szarva az egész, semmi kedved többször is elmászkálni tárgyalásra, akármire akárhova akármennyi időn át, hogy a végén beljebb legyél x ezerrel vagy pár gigával. Kishal veszít.
Aztán lehet, hogy én vagyok csak ilyen tekintetben beleszarom típusú, de ez van.
Egyik szolgáltató sem különösen jó szerintem, mindenhol van buktató meg előny."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz zolka78 #58178 üzenetére
Engedd el. Keress rá a nevemmel a topicban a régebbi T-mobilos kálváriámra. Ahhoz képest ez lófasz
Mondjuk ha lejár a hűségem akkor lehet, hogy én is takarodok máshova, de ha van valami minimál ködbéres megoldás akkor már talán korábban is."Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz Mercutio_ #58072 üzenetére
Az a legrosszabb, hogy ilyenkor mindig eszembe jut, hogy mennyire segítenék, meg néha kérdezik is ismerősök, hogy mivel siófoki gyerek vagyok akkor tudok-e valami szállást, de az a baj, hogy rohadtul nem. Aki ismerős és ad ki lakást, az vagy horror vagy betelt. Olyat tudok esetleg, ami 6-7 perc sétára van a víztől, zöldövezet és nyugis. Rákérdezzek?
-
spanyoll
addikt
válasz Balinov #58054 üzenetére
Ez finom, utómunkázáshoz jó lesz. Most volton vicces volt a kakkenmakken, megint olyan csatak készen volt a pultban, hogy magam sem értem, miképp maradt bent és nem esett ki onnan
@pollai: A stoner jó dolog! Ahogy ali, úgy hosszú távon én sem tudom tolerálni, de 1-1 album erejéig simán imádom.
@ali: Az nem kemény zene amit linkeltél. Ha már kemény rock, akkor általában keresek ilyen élvezhetetlent és abból 1-1 szám. Ha már olyat hallgatok akkor az üssön
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla