- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz rbalint88 #65623 üzenetére
en is racionalis dontesnek tartom, legalabbis 1 darabig az volt gtvn annyiert ujittattam fel 5 db szilentet, mint amennyiert megvettem mx5be a komplett 22 db-os szettet.
s2k-t kellett volna venni anno...aki megvette es nem zuzta le, most tobbet er fel - 1 misivel. es mar csak dragabb lesz. ez rettentoen frusztralhttps://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #65125 üzenetére
Jó, hát "ittam egy malátát" volt az (csapolt, idén az első a dunaparton), csak a prediktív megtréfált , de palvinbarbi ténylegmegvót
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
-
madgie
titán
válasz rbalint88 #65109 üzenetére
"Kell egy nas, esetleg egy htpc, meg melle egy noti dokkoloval es monitorral az otthoni munkahoz per kepszerkeszteshez es gond letudva"
És mennyivel bonyoltabb ugye egy erősebb, de kis fogyasztású asztalit gubázni, ami akár médiaszerver a tévék felé. És nem kell HTPC és NAS sem, meg ha nem mozogsz, akkor noti meg pláne nem. Ha meg játszanál, hát akár azt is.
-
aleister
veterán
válasz rbalint88 #64952 üzenetére
Ez azért elég komoly ár. Itt vidéken némileg mérsékeltebb a helyzet.
Egyébként én is azt nézem, hogy ha elmegyek fodrászhoz, akkor az 2k fél óráért, tehát napi 16k-t tesz zsebre a lány természetesen számla nélkül. Ki lehet számolni, hogy ez mennyi egy hónapban, és jó esetben elég hozzá egy szakmunkási végzettség.Szerintem rossz szakmát választottam.
Bár, ha azt vesszük, hogy a férfi fodrászok elég gyanyús nemi orientációjúak, annyira végül is nem bánom.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Novics
senior tag
válasz rbalint88 #64948 üzenetére
A gázszerelőt kihagytad.
Szerintem ti nem isztok eleget mostanában. Csupa komoly téma, csak néha esik be egy-egy szar zene vagy jó csaj. Mivé lett ez a világ!?
Korábban én is gondoltam rá, hogy valami hasonlóba fogok -ezek ráadásul külföldön is eladható szakmák - de aztán inkább lett IT. Mert sznob kis pöcs vagyok. Viszont amilyen a felhozatal a szakiskolákban, hát nem szívesen járatnám oda a gyerekemet.
A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Freddy76
addikt
válasz rbalint88 #64853 üzenetére
Höhö.
Van egy haver a társaságban, aki a leghamarabb házasodott, majd gyorsan el is vált. A brigád nagy részének előbb született gyereke, mint neki, és míg mi a várandós feleségünkkel, pici, vagy éppen kicsit nagyobb gyerekünkkel foglalkoztunk, ő éppen második partikorszakát élte. Persze röpködtek az okosságok tőle, mint pl.
- Ő biztos nem venne ennyi hülyeséget, mint pelenkatartó, meg sterilizáló;
- Mekkora fasság tízezreket költeni babakocsira meg gyerekülésre, jó a vateráról a pár ezres is;
- Ő tuti, hogy rögtön bevonja a nagyszülőket és/vagy bébiszittert, de az ő életét nem fogja megávltoztatni a gyerek;
- ... és hasonlók.Eléggé keményen és idegesítően nyomta a vakert.
Aztán találkozott egy csajjal, egymásba szerettek, gyerekük született. Persze a partyvonat nagyon gyorsan megállt, és lekerült a papucs a felső polcról. Mi, többiek, most éreztük megfelelőnek az időt, hogy a fenti és a fentihez hasonló bölcsességeket tartalmazó e-mailjeit kinyomtassuk, és szépen bekötve átadjuk születésnapi ajándékként a jövő héten. Most keressük a legjobbat, azt pólóra írjuk. Az egyik haver ötlete az volt, hogy csináltassunk pár gyerekruhát is az apától szármató idézetekkel
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
t_a_m_a_s
addikt
A Zolinak írtakra van egy kurvajó mondás: Mindenki ért a gyerekneveléshez. Aztán megszületik a gyereke...
Nem basztatásból írom, csak az ilyen eszmefuttatásokról mindig ez jut eszembe. Amit te írsz az szép és jó, de ez az egyenlet egyik oldala, a másik oldalon meg majd ott lesz a gyerek, akinek ezt be kéne fogadni.
Holnap majd jól beletépünk...
-
spanyoll
addikt
Ja félre ne érts, ezért mondtam én is, hogy aki fülessel bringázik, annak küllővel szúrnám át a dobhártyáját. DE én még mindig kétlem, hogy azért történt bármi, mert a lányka nem hallotta a mentőt. Max nem látta, mert baszott nézelődni, vagy ilyesmi, de nem hallani. Kétlem, na.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz rbalint88 #64845 üzenetére
Baromság, én még mindig ezt mondom. Mondj nekem olyan fülest, ami mellett nem veszem észre a mentőt és megveszem. A legnagyobb barát lófasz fejhallgatóm (nem sima füles) SEM zárja ki a mentő zaját. Egy 200K-s dj füles sem. De ha mégis, akkor kétlem, hogy a lányka egy félmillás zárt fülesben tekert volna.
Nem azt mondom, hogy a mentős a hibás, mert ő okkal sietett, de ne csináljunk ebből bringásfüleses (ami baromság és eltörném a kezét aki így teker városban) boszorkányégetést, mert ez csak mellékszál, amit felnagyítanak."Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
Studi
veterán
válasz rbalint88 #64821 üzenetére
Kár ezeket az eseteket felhozni indokként, mert te is tudod, hogy ez a gyorshajtások tízezredét sem érik el.
Harcikutya... másik vesszőparipám a gyorshajtás mellett. Igen, vannak gyerekkel játszó pitbullok. De kb azokat a gyerekeket (és személyeket) fogadják csak el, akik körül felnőttek. A kutyatartás eleve szintén nagy figyelmet igénylő, veszélyes üzem, az ilyen "harcikutya" félék, rotweilerek különösen.
Jobbulást a villámléptűnek!
-
Lassú Víz
addikt
Ha a te lányod halna meg ilyesmi miatt, átértékelnéd ezt. És lehet szívtelenség, de inkább a kutya mint egy ember. Még akkor is, ha tiétek konkrétan tök jó fej és aranyos. Egyébként mielőbbi teljes gyógyulást neki.
Már az is baj, hogy tudod, hogy egy 50-es úton 80-as tempó mellett van zöld hullámod.
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Mercutio_
félisten
-
Novics
senior tag
Jobbulást a csajszinak! (Amúgy a harci kutya ugyanúgy fegyver, én már a nagytestű kutyák tartását is "jogosítványhoz" kötném. Engedelmességi vizsga lenne az alap, főleg egy olyan kutyánál aminek a vérében van, mert arra lett kitenyésztve.)
De azt be kell látni, hogy a gyorshajtások töredéke történik ilyen okkal. És ti most odaértetek. De ha útközben karambolóztok, akkor az megint más. Tavaly a srácok is túléltek a csúcstámadást a Páringban, mert k nagy mákjuk volt, és nem azért, mert olyan faszásan élik a hegyet. (Én inkább visszafordultam 2-300 méter után.) Amúgy én is mentem már kis Kia Piccantóval 3 emberrel 170-nel román autópályán. Szerencsénk volt, hogy nem kellett hirtelen reagálnom. (Persze azért is mertem menni, mert üres volt a pálya előttem.) Felelőtlenség volt. Többet nem is lesz ilyen, egyszer elég volt.
-
Freddy76
addikt
válasz rbalint88 #64808 üzenetére
De, kurvára veszélyes. Mert este a töküres Váci úton sárgán villognak a lámpák, és ha jössz a kereszteződésbe, akkor csak azt látod, hogy rohadt messze jön valaki, nyugodtan kikanyarodsz. Csak éppen kétszázzal az a rohadt messze hirtelen rohadt közel lesz.
Én sem tartok be egy rakat szabályt, sokszor belemegyek a sárgába, van, hogy záróvonalon előzök, pályán szoktam menni 150-nel. De vannak sarokkövek, amiket nem lehet kitolni, az egyik ilyen az ittas vezetés, a másik a lakott területen belüli túlzott* gyorshajtás. Az ilyentől rögtön el kell venni a jogsit, én elvenném az autót is. De tényleg, ha valakinek bizonyos szint felett van az alkohol, vagy bizonyos mérték felett lépi túl a sebességet, annak kobozzák el az autóját a vizsgálat lezárásáig.
*A túlzottat szándékosan írtam, én is sokszor autózok a bírsághatáron belül (50 helyett 60-nal), de ezen túl nem.
-
Studi
veterán
Erre akartam írni este, de most már csak Lassú Vizet tudom ismételni: de, veszélyes a gyorshajtás önmagában is. Különösen városban. Hiába a "helyzetfelismerő képesség" , éjszaka a városban annyira váratlan események történhetnek, hogy nagy sebességnél sose lesz időd reagálni. Neked se.
A halálos baleset okozói 98%-ban úgy gondolkodtak, mint te most: hogy ők tudják, látják, kivédik, megfogják. Végül mégse sikerült. És igen, valóban nem minden gyorshajtóból lesz gyilkos. De a lehetőség mindben benne van.
Fel kell nőni, és el kell fogadni, hogy a közlekedés egy társasjáték, kötött szabályokkal. Egyre több lehetőség van kipróbálni, feszegetni az autók, motorok határait, zárt pályán. Azt kell kihasználni, és nem a közutakon száguldozni.
(természetesen nem az 50 helyett 60-al haladókra gondolok, azt beláthatjuk, hogy a magyar szabályozás még kellően engedékeny is! Akit manapság itthon letrafiznak, az meg is érdemli a csekket, sőt!)
-
Lassú Víz
addikt
Minden gyorshajtó azt hiszi, hogy ő nem veszélyeztet másokat. Néztem pár dashcam felvételt, és amikor a határon autóznak baromira nem tudják, hogy mit csináljanak ha össze kell szedni az autót. De bizony olyan is van, hogy tudják, csak már nincs rá idő. Gondolom az F1 futamokon sem a közönség szórakoztatása miatt 'sszák oda a falhoz a technikát.
A Váci úti sztorihoz, csak annyit, hogy jó pár éve az egyik megyeszékhelyen egy hülye suhanc úgy gondolta, hogy mehet 150-nel a városban, két tini lány meg úgy, hogy hajnalban miért ne mehetne át a piroson. Apuka csak annyit mondott, hogy nem maradt mit eltemetnie sem.
Lehet, hogy a km/h mellé fel kellene írni a várható fékút hosszát is, hátha akkor kevesebben gondolnák úgy, hogy az 50 helyett 60, az semmi.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
Byk01
őstag
válasz rbalint88 #64772 üzenetére
Gyógyszer miatt. De lassan vége lesz ennek is.
A sok pia meg a nők eltárgyiasítása után itt van egy okos nő: NSFW
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #64767 üzenetére
A lidl akciós belga pakk maradéka bort nem mondom meg mennyi van viszont ha ismertek olyat akit érdekelne egy Gere Kopar vertikális sor (2006-7-8-9-11-12) és/vagy 2009-es jubileumi címkés (csak ládás rendelésben volt megvehető 12-es ládánként 1) palack az dobjon egy privit!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Balinov
titán
válasz rbalint88 #64658 üzenetére
Balint, koszi!
Ebbol is latszik, mennyire nem vagyok autokbol kepben. Mivel spanyol lenne (tenerife) sanszos hogy seat lesz a tenyleges vagy a listazott skoda. Fabiabol bereltunk mar pozsonyban kombit, 1.2TFSI egesz szepen huzott es el tudtunk minden cuccot rakni benne kenyelmesen
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
m3ss
veterán
válasz rbalint88 #64543 üzenetére
sztem pont azokat a vanilias jegyeket fogod elvesziteni ha lehutod jeggel. volt most itthon egy fincsi japan whisky az elozo kostolorol, es uveg vegere azert mar elegge kepben voltam hogy milyen ize is van, ittam egyet jeggel, minden karaktere, fustos ize elszallt...olyan volt mint 1 finom, de jellegtelen whisky.
errol jut eszembe, kb mint a starbucks kave. nem rossz, de olyan semmilyen. egy kis frei reklam. ittatok mar a kavezojaban? nicaraguai dohanykave. eletembe nem ittam meg ilyen jo kavet. kostoljatok meg. otthon fozve is iszonyat jo, de kavegepbe nem rakhato.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Byk01
őstag
válasz rbalint88 #64278 üzenetére
Nem vagyok képben a részecskeszűrő működésével, de a nevéből kiindulva csak szűri azt a kipufogógázokkal teli levegőt, ami áthalad rajta. Ha ez így van, akkor nem értem, mitől lenne tisztább az a levegő, ami a szűrő nélküli autóból jön ki. Ebben a levegőben is ugyanúgy benne vannak azok a részecskék, amiket a szűrő nem szűr ki, csak mellette még ott vannak azok is, amiket kiszűrne.
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
Balinov
titán
válasz rbalint88 #64237 üzenetére
Veranak lesz, 2eves M8S-e is majdnem mind a gyari... meg ha jol latom, be lehet regelni extra 1 ev premium garra is
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #64120 üzenetére
Tehát szerdán a Pivohalle-ban (II. ker. Tölgyfa utca 26) kb. 6-tól sörözés.
Eddig:rbalint88
.mf
Novics 8-tól
Lassú Víz
Mercutio_
Ki még?Izé 4-en leszünk, ebből 3-an 8-ig?
-
Novics
senior tag
válasz rbalint88 #64120 üzenetére
Színház az egész világ!
[Sirám ON]Bár néha inkább cirkusz. Elszomorít, hogy akármilyen hír jelenik meg a weben, a kommenteknél egyből megy az anyázás, ha egy kis köze is van a dolognak a politikához. Ha semmi köze nincsen, akkor valamivel később. Elszomorít, és dühít, hogy olyan emberek kezében van az ország sorsa, akik egyből nekiugranak a másik torkának, ha már véleményen van. Mert ezek az emberek biztosan elmennek szavazni. [Sirám /OFF]
Ez az agility egy igen szimpatikus sport. Tele van csajokkal. A hétvégén voltam segíteni a Drágáméknak a verseny lebonyolításában, és volt pár szemrevaló gazdi. A hangulat is jó volt, és már majdnem értem, hogy miről is szól ez az egész.
Nem tudtam, hogy mi is lesz a pontos feladatom, meg azt sem, hogy hol leszünk, ezért nem is öltözem fel rendesen, át is fagytam rendesen. A kis X70-et vittem magammal, és vagy 20GB-nyi képet gyártottam, plusz a Zoli D3200+Tamron 70-300 kombójával is lőttem egy halom digitális hulladékot. Rettenetesen fura volt a Fuji után a Nikon.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
spanyoll
addikt
válasz rbalint88 #64030 üzenetére
Néha szarakodik. Semmi komoly, tehát közel sem olyan, mint egy két éves régebbi droid, de attól még nagy néha megérzem. Plusz olyat is szeret csinálni 10-15 naponta, hogy nem oldja fel a billentyűzárat.
Ezért gondoltam, hogy hátha segítene valamit."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #64007 üzenetére
Mindenképpen
fi:zi'k: mennyi kiskorú olvassa szerinted a fotós offot? És abból hány recskázik amúgy hdporeszre?
[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz rbalint88 #63923 üzenetére
Dehogy... De ismerek olyan puhány alakot, aki eljegyzésre készül!
Sógor felesége kavarja a sz@rt a hagyatéki eljárásban. Mert az szerinte jó. Addig ütném, amíg pislog.
(#63922) konyi79: köszi, ez a gáz a tiltással, hogy hiába csak a trollt tiltom, értelmes emberek hozzászólásai is kiesnek emiatt.
-
-
Freddy76
addikt
válasz rbalint88 #63730 üzenetére
Affene sem tudja. Nekem azért fontos volt az is, hogy anyám boldog legyen. Persze lehetek önző, és mondhatom azt, hogy márpedig én leszarok mindenkit, és elmegyek Mauritiusra, mivel ez az én napom. Mi ehelyett azt választottuk, hogy örömet szerzünk a családnak, apósom megkapta élete egyik legboldogabb és legbüszkébb 30 méterét a templomban, amikor a lányát vezette, anyukám pedig boldogan keringőzött velem a nyitótáncon. Ez az egész egy egyedi emlék, egyedi a ruhával, esketéssel, a tortával, a titeket ünneplő barátokkal, az ajándékokkal, a vadul tomboló barátokkal, amikor éjjel egykor közöltem, hogy no, most már iszok.
Az már csak hab a tortán, hogy baromi jól éreztük magunkat, és igazából a készülődést is élveztem. Pedig nem vagyok egy szentimentális alkat amúgy.
Egy nyaralás pedig csak egy nyaralás. Ott egy helyi erő futószalagon összead, talán készül egy-két vacak kép is. Aztán csak egy nyaralás a sok közül. És nincs ott senki, akivel megosztanád azt a pillanatot. Nekem a haverom Las Vegas-ban nősült, és utólag azt mondta, baromira hiányzott nekik a család és a barátok, kicsit üres is volt emiatt az este.
-
Lassú Víz
addikt
válasz rbalint88 #63730 üzenetére
Nyaralni még n+1-szer elmehettek. Viszont az az érzés, ahogy meglátod a párodat menyasszonyi ruhában, meg ahogy őt odakíséri az apukája melléd, és közben minden felől sugárzik felétek a meghatódottság egy életre szól.
A szülőknek is mérföldkő ez. Nem sok van belőlük. Elballag a gyerek, elköltözik a gyerek, családot alapít, unokák születnek. Megérdemlik.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
-
zolka78
senior tag
válasz rbalint88 #63727 üzenetére
Egy jó barátom hasonlót játszott el a párjával, és a csaj nemet mondott, lévén ez nem vicces. Persze azóta lassan haladnak a kapcsolatukban a 30 felé, és felneveltek 3 gyereket, és már unokáznak is. Pár éve kérdeztem, hogy sosem akarta mégis elvenni az asszonyt? Azt mondta, ő egyszer megkérte, nem tetszett neki, többször meg nem fogja. Kitudja, hogy sülnek el az ilyenek... Bár lehet mindenféleképpen jó.
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
j.bravo
addikt
válasz rbalint88 #63724 üzenetére
aznap nem neked kéne névnapi ajándékot kapnod, 'sztannyi?
(dobozos müzlit nem eszem, amúgyis max zabpelyhet kis mazsolával, szóval az ügyben nem tudok segíteni - mindemellett nem értem, miért kölcsönbe kell a plasztikgyűrű? lemásoltatnád ékszerésszel fémbül?)
[ Szerkesztve ]
Miiinden lehetséges. Meg az ellenkezője is.
-
Freddy76
addikt
válasz rbalint88 #63708 üzenetére
Tavaly azt kaptam névnapomra nővéremtől. Nagyon jó ital. Nálunk a legtöbb ember nem szereti a rumot, mert az átkosból a sütőrummal vagy a hajós rummal azonosítja. Pedig a jó rum rendkívül jó, tiszta ital, elképesztő ízek vannak benne.
-
aleister
veterán
válasz rbalint88 #63601 üzenetére
Igen. Pontosabban csak az újak. Tudtommal a Skyactive motorokra igaz, amit írtál. Ezek külön bónusza, hogy az istenes kompresszió miatt nincs szükségük turbóra. Az már más kérdés, hogy vajon ezekre igaz-e, ami a downgrade-elt köbcentis, turbós motorokra. Nevezetesen ezek az 1.3-as, turbós szörnyek nagy eséllyel 10 év után elkezdenek széthullani.
-
Freddy76
addikt
válasz rbalint88 #63410 üzenetére
Régen vőfélykedés közben falusi lakodalomban nyomtam, ott segítettem a felszolgálásban is. Visszük ki a tálakat, rajta a szokásos szortiment, sült hús, rántott hús, gomba, rizi-bizi, krumpli. Teszem le, ott az asztalnál az egyik helyi (de már Budapesten élő) legénynek pösti barátnője volt, eléggé húzgálta felfelé az orrát. Megkérdezte, hogy van-e valami más. Mondom láttam a konyhán kacsacombot zsírban, jó lesz-e? Mire a csak sértődötten mondja, hogy ő bizony húst a szájába nem vesz. Pillanatnyi csend, majd a párja mellett ülő nagydarab 50 körüli asszonyság jól hátbaveri a legényt, hogy "Jól meggondoltad te ezt, Petikém?"
Az asztalnál veszett röhögés, a néni nyílván nem arra gondolt, mit a legény haverjai, de az tény, hogy egész este kapta az ívet a srác, hogy szar lehet neki, ha az asszony húst nem vesz a szájába... Aztán éjjel, már menyasszonytánc után a fiatalember egyik igencsak kapatos haverja megkérdezi a csajt, hogy: "Oszt ha szájba húst nem veszel, púzóba mehet-e?"
-
Balinov
titán
válasz rbalint88 #63410 üzenetére
linket, linket kerek!
egyebkent meg lsd elozo hsz szerkesztett valtozatat. kb egyetertunk
-
aleister
veterán
válasz rbalint88 #63295 üzenetére
Nem vagyok én olyan.
Btw épp most kartonoztam be a hűtő előtt, mert kb 1 perc alatt kint vagyok a városból, és ezekben a mínuszokban a városon kívüli menetszél ellenében állati nehezen melegszik fel üzemmelegre.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #63267 üzenetére
Ez teljesen rendben van, de nem mindenki teheti meg azt már meg se említem, hogy majd amikor elkezd őszülni a szakáll, akkor kevbésbé lesz Jack Nicholson fejed, ha levágod, vagy legalább valami formát adsz neki. Ja és a lényeg: Az ősz szakáll merevebb/durvább, így a csajokat is jobban szúrja, amiért nem rajonganak
Droidra és iOS-re ma ingyenes a Runtastic Pro (aki nem akar kártyázni, annak itt a megoldás)
[ Szerkesztve ]
-
-
konyi79
addikt
válasz rbalint88 #63030 üzenetére
Persze, egymodern dízel könnyen húzható a névleges fölé könnyen, de ha elkezdesz előttem kormolni vele, hamar leugeik a rendszámod. Ha kell az erő, miért nem a V6? Annak legalább a hangja is szép.
Gyalázatnak tartom, ami manapság megy, fuldoklik az ember a zöld matricás dízelek mögött. Kötelezném mindet kiegészítő EGR szelep beszerelésére. Az utastér felé.
-
-
Lassú Víz
addikt
válasz rbalint88 #63008 üzenetére
2018-as naaaagy fogadalmad: még egy évig életben tartani a rommá tuningolt gépet.
Oké, tegyük fel sikerül a közel 50%-os növekedés. Milyenek lesznek az emissziós értékek? Hány km lesz a várható élettartam?
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
konyi79
addikt
válasz rbalint88 #63004 üzenetére
Országúton benzines valóban nem eszik sokat, ha jól választasz. A kulcs a fordulat. Egy motor fajlagos fogyasztása a lökettérfogattal egyen arányban nő, még a fordulatta köbösen(!) úgy írja a fáma. De biztos van benne valami, mert míg alattam az 1,4 seat országúton is megevett 200-nál 3200 körül forogva, addig a hosszú áttételű N15 almera 6-ot. Tényleg, az nem pálya? Kicsit lomha a QG15 motorral, de cserébe keveset eszik, ha olajcserét kapott szétüthetetlen a motor. Az eleje 90 lovas széria kb 0,5l előnye van a későbbi, kicsit fürgébb, felszereltebb 98 lovasokhoz képest.
-
aleister
veterán
válasz rbalint88 #63004 üzenetére
Néztem én a 205-osokat, mert nagyon dícsérték a fogyasztásukat, de állati rosszakat olvasni róluk népítéleten. Volt már kigyulladt, kétszer trélerezett, folyton elektromos hbákat generáló eset. Kihagynám a franciát en bloc.
A benyásnak meg ja, a város a nemezise. Annyit eszik az Aveo a Veszprém-Pest vonalon majdnem, mint amennyivel átvánszorgunk Pesten egy dugóban.
-
aleister
veterán
válasz rbalint88 #62832 üzenetére
Jaja. Vannak nagyon vicces fogyasztási adatok. Az 1.3-as Ignis nálunk is simán megevett 7 litert, miközben a 130 lovas Alfa Romeo 155 meg 9-et. Azt is gázból. Szóval olcsóbb volt tankolni egy 93-as szörnyet, mint egy 2000 utáni japán kisautót.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
válasz rbalint88 #62824 üzenetére
Ebben szerintem nincs turbo. A többi meg gondolom nem egyszerre romlik el.
A kettős tömegűre is 180-200k üzemidőt írnak. Ez kb 10 év használat. Kb 300k az új. Ha ennyit kell csak rááldoznom ennyi idő alatt, akkor ezzel még ki is egyeznék.Kicsit elkezdtem egyébként olvasgatni a témában. Ennek a cikknek az alján van pár komment. Elég érdekes dolgokról írnak. Nevezetesen több cég is foglalkozik már a kettős tömegű lendkerék kiváltásával. Sima lendkereket szerelnek be hozzá, valamint egy átalakítót kap a kuplungszerkezet is.
Árban kb fele annyi, kérdés, hogy mennyire jó megoldás.Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
*Ropi*
félisten
válasz rbalint88 #62758 üzenetére
A saját telefonjaik voltak, nem csak hallották, hogy valaki látott olyat ,aki ismer valakit, akivel történt.
Kirándulás közben történt (-3 Celsius), az egyik 20 percet bírt (fotózással), a másik hármat (videózással), a többit nem tudom.
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Novics
senior tag
válasz rbalint88 #62712 üzenetére
Hasonló cipőben járok. Szerdán kaptam céges telefont - sziamiau redmi 3 pro vagy mi -, de én még csak nem is nagyon használtam. Megkérdeztem, hogy használhatom-e saját telefonban, mert a BlackBerry már nagyon hozzám nőtt, és nem akarnék egy másik rendszert megszokni. (De persze hülye voltam, mert azt hittem, hogy micros sim-es, nekem meg nano kell, de még le is vágathattam volna. Aztán tegnap rájöttem, hogy az is nano-s. ) Bajban leszek, ha kihalnak az OS10-es BlackBerryk.
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #62718 üzenetére
Na, ezért nem adok én 50k-nál többet telóért
bestbuy tipp (NEM teló )
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #62712 üzenetére
Jajjbaszki, de vártam már egy almás dumát
Egyébként 1-2 évente egyszer játszom el, szóval nem nagy challenge és semmi bajom a mostanival telóval se, csak jött egy lehetőség...pollai: "a használt appokat sem kell újra telepítgetni, ha a biztonsági mentés be van állítva"
Ezt hol/hogy állítóm be? Az új telón ott lesznek a teljesített angrybirds pályák, onnan folytatom ameddig eljutottam? sms app és társai is guglin keresztül lehúzzák az eddigi tartalmat?Nálam ki van kapcsolva az automatikus szinkronizáció, tudom paranoidandroid és mivel volt már, hogy valami érthetetlen okból a gugli nem a frisshez szinkronizálta a régebbi contactot, hanem fordítva, vagy épp valamiért nem azt húzta le a fiókba amit az előző fiókban utoljára tárolt a delikvens, így biztos ami fix lementem vcf-be is, de ez szintén csak vésztartalék.
aleister: Látom nem nagyon tudsz a saját példádtól elvonatkoztatni
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Silent Hill 2 Remake - Túl a 2 millión, napokon belül jön a rajongói szinkron
- Filmvilág
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest