Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Freddy76
addikt
válasz
rbalint88 #75512 üzenetére
Kollégám is most volt jogsit hosszabbíttatni.
Megállította a rendőr, jogosítvány, forgalmi, szigorúan megnézés, autó körbenézés, köszönjük uram, elmehet. Az autóban nem tette vissza a jogsit a tárcájába, hanem bedugta az ingzsebébe, ottfelejtette, mosás előtt feleség kiveszi, és szól az embernek, hogy négy éve lejárt a jogsija...
-
-
Real_Necro
veterán
válasz
rbalint88 #75215 üzenetére
Nápolyban tényleg nincs túl sok látnivaló, valamint anno idegenvezető szólt, hogy helyi kisebbséggel vigyázzunk (déli bevándorlók), fő utcákról ne térjünk le.
Autót a környéken nem vezetnék. Durva, ahogy mennek, valamint minden kis olasz autó kasztnija "egyedi", hiába ugyan az a típus.
A szokásaik is mások. Pl. úton ha gyalogosan át akarsz kelni, nem szabad oldalra nézni, csak lelépni és átmenni. A kocsik megállnak. Ha ránézel a sofőrre, felvetted a szemkontaktust, abból ő tudja, hogy láttad, hogy jön és nem fog lassítani, csak dudálni meg kiabálni, ha annak ellenére lelépsz az útra... mit ne mondjak, először remegő lábakkal léptünk az útra...[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
válasz
rbalint88 #75215 üzenetére
Lisszabon nagyon jó hely, kedvenc városom. Elképesztően jó a hangulat, szép, látványos város, nagyon érdekes részekkel, a közelben nagyon jó, tömegközlekedéssel is megközelíthető kirándulós helyekkel. Emellett még nem fojtották meg a turisták, szemben pl. Barcelonával.
Nápolyban mondjuk nem voltam, nem tudom azzal összehasonlítani...
-
Real_Necro
veterán
válasz
rbalint88 #75206 üzenetére
Vezúv nem nagy szám szerintem. Persze monumentális meg érdekes, de kb Nápoly látképe nekem jobban bejött onnan lenézve. Ami időt vesz el az az oda jutás meg a fel-le séta.
Pompeji már más kérdés. Mi 3-4 órát voltunk és csak egy kis részét láttul idegenvezetővel. Arra 1 egész napot rászánnék, de ott van még Herculaneum, valamint Nápolyban a múzeum... ugyanakkor pl Sorrento kikötőjét, Amalfi partvidéket, Caprit ki nem hagynám, ha újra arra járnék. Utóbbi kettő akkora élmény, hogy most is oda vágynék...
Szóval Capri 1 nap, Amalfi partvidék Positano, Amalfi, Ravello 1 nap, de kevés lesz. Sorrenton bolyongani szintén 1 nap.[ Szerkesztve ]
-
Studi
veterán
válasz
rbalint88 #75115 üzenetére
III kerület, Flórián tér. Szóval Mókus ideális!
Igen, Biatorbágy, és igen, adtak, írtam is itt róla szerintem. Golf Alltrack a mostani, üvegtetős, csili-vili, csak 1,6-os dízel. A következő már uniformizált lesz, 2.0 dízel, DSG, magas felszereltség, kombi, ezek ami biztos, de hogy Golf, Leon vagy Octavia az még nem. -
válasz
rbalint88 #75056 üzenetére
És miért szenvedsz a kókusz és mandulatejjel? Annyi laktózmentes tej opció van a piacon, hogy dunát lehet vele rekeszteni. Igen, édesebb, de tej.Sajtok is már rengeteg. Lidl, Aldi tele van velük, Sparoknak is van külön laktózmentes részlege, ahogy az Auchannak is. Nem akkora szívás ma már (tudom, mert az vagyok).Mellette laktáz enzimet lehet kapni bármelyik patikában.Ja látom, nem ez a szitu. Akkor sztorno.
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
rbalint88 #75071 üzenetére
Bálint b+, energiaitalt iszol kávé helyett, de rizsitallal meg ilyenekkel bohóckodsz... Hagyd már a p*csába.
Ne haragudj, de ez a kvázi divatból, meg húde egészségeskedésből nem iszunk tejet, nem eszünk fehérkenyeret, megy semmit, csak bio lepkefingot (mert amúgy mindenben van valami ami az aktuális trendek miatt káros), ettől én agylobot kapok... Egészséges ember vagy, örülj neki, és fogyassz mindent, ésszel, mozogjál picit. És akkor az is maradsz. Nekem ez a véleményem.
-
válasz
rbalint88 #75027 üzenetére
Dension BT Gateway Pro-t szereltettem bele. Nem az a baj hogy nem tudom felvenni, hanem az hogy ha pl. Én kezdeményezek hívást, vagy csak hívás közben is lezár a kijelző.. És miután hang nélkül használom a navit, jó ha látom.. Csak ilyenkor jön a szívás amikor vezetés közben kell újra unlockolni . Az exchange miatt nem is tudom pin nélkül használni a készüléket, és ez van hogy baszakodik. Erős fényben nem működik, ha messzebről nézek rá nem old fel magától, rá kell hajolni a telóra.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz
rbalint88 #74994 üzenetére
"mindenhonnan azt hallom es azt is tapasztalom, hogy itthon zuhanorepulesben van a xiaomi"
Talán azért, mert a szlovákáfás boltok letarolják a piacota vevőkör pedig árérzékeny és ha ugyanazt megkpaja olcsóbban nem érdekli a bolt miért tudja annyiért adni, ha ugyanaz a hazai garis szervíz.
Xiaomi-ra megjelenés után még 1 főverzió kijött eddig minden modellnél úgy rémlik + kínai újévet kivéve jönnek a biztonsága frissítések is szépen. Ami néha bugos, az inkább a miui felület/ökoszisztéma, de általában javítják a visszajelzések alapján a hibákat.
Prémium szintről jövőket kivéve én alig láttam olyat, aki Xiaomira váltott és következőnek ne azt vett volna
Real_Necro: Főleg, mert azt lehetett megvenni elárazva a T-webshopba?
-
Fandango
veterán
válasz
rbalint88 #74976 üzenetére
"aftersales intézménye gyakorlatilag nem létezik náluk" What?
"másodjára már nem nagyon vesznek xiaomit az emberek Kínán kívül." Ezt honnan veszed?
Nekem is Xiaomi van jelenleg, és a következő is az lesz. A MIUI egy jól működő rendszer, folyamatos fejlesztéssel, és a telefonok minősége, tudása az árhoz viszonyítva pedig nagyon jó.
-
jjeahh
nagyúr
válasz
rbalint88 #74976 üzenetére
Pár haverom használ redmi 4, 6 és mi a2 telókat, ők nem panaszkodnak, sőt a mi a2 tulaj nagyon dicséri a sajátját, pedig nexus 5-öt váltott. Nem a miui miatt gondolod ezt? Mert ha a miui optimalizálása sz*r, azt elhiszem, de amiket én néztem ki azok szűz droidot kaptak.
Huawei telók ugyanúgy megkapják az aktuális droidokat, mint a google pixelek?[ Szerkesztve ]
-
j.bravo
addikt
-
m3ss
veterán
válasz
rbalint88 #74764 üzenetére
bedigitalizalni a bakelitet?
en is nem reg cuppantam ra a bakelit temara, szulok 30-40 eves lemezjatszojaval. szerintem tok jo moka, recseg, ropog ha nem tisztitod le, oda kell menni 20 percenkent megforditani. lehet nezegetni a szep nagy boritokat. sokkal tobb inger er, mintha beraknek vmi tidalon. szeretemnekem orsos magno fetisem is van, szobadisznek is jo lenne egy korabeli csoves erositovel.
necro kosz az el royale ajanlast, rettenetesen idegesito film volt, nem tudtam vegignezni
sztem kicsit tul hosszura vagtak, meg tulcsavartak a dolgot...
-
-
Real_Necro
veterán
-
Balinov
titán
válasz
rbalint88 #74718 üzenetére
booking.com-on? ott tobbnyire van free cancellation...
nekem 3 ejszakara,reggelivel harmunknak most jan vegere 55€-t hozott le a hotel arabol. Vera accountjarol kuldtem magamnak referall linket....
mi utobbi idoben amugyis rakattantunk a booking.com-ra, foleg free cancellation miatt... Vera meglepeteskent lefoglalta a repjegyet, szallast, de veletlen beletrafaltam, hova is mennenk. Megmutatta a szallast, amit o valasztott, fasza, jo hely, erkely, kilatas, kutyamony. Aztan mondom neki, Vera, ugye az megvan,hogy aparthotel reven se recepcio, se reggeli? Torolni kellet amaz foglalast.
Aztan penteken kiadta, van egy delutanotok Patrikkal, atkuldok ebedszunetben 4-5 szallast, foglald le, amelyik tetszik. Na most ebbol 3 nagyon tetszett, de nem tudtam valasztani. Lefoglaltam mind a 3-at free cancel-al, aztan teganp atneztuk harmasban es 2 foglalast ment a levesbe.
Poenbol meg penteken megneztem egyszer, ami nekem a legjobban tetszett Chrome alol, inkognito modban. Ahoz kepest 80€-val kerult a vegen kevesebbe
-
válasz
rbalint88 #74708 üzenetére
Hát ha nem hétvégére mentek, nem hiszem hogy ordas kultúrsokk éri (ha csak nem mentek piros lámpás negyedbe kurva lesőbe). Amúgy meg péntek-szombat este a belváros szétesik kicsit a bulizók miatt, de semmi extra nincs benne, nem rosszabb mint a pesti belváros.
A Rijkset ajánlom, a palotát is, a meleg utcát is kötelező végignézni, ha szereted Banksy-t a Momo-ban van egy állandó kiállítás a műveiről, én ezt a kortárs művészetet tudom értékelni nagyon, a négy pötty a vásznon - majd mellette a cím - "Krisztus szenvedése" nem igazán az én világom. Madam Tusseud ott is ugyanaz mint bárhol, viszont egy csatornanézős hajókázásra érdemes befizetni.
A Vondelpark nagyon szép, a Heineken Experiencet is érdemes meglátogatni. A virágpiac... hát... lehet hogy érdekes lesz neki, de nem akkora durranás.
Egyetek sokat. Rengeteg jó étterem van ott, a világ minden konyháját felvonultató. Ha érdekel jó indiai, thai, kínai, olasz - vagy épp holland - akkor csak szólj.
Én Amszterdamba gyakorlatilag hazajárok, olyan mint a második otthonom, és nagyon szeretem.
Lelylaan állomástól nyugatabbra ne menjetek éjjel, de nem eszik olyan forrón azért ezt az arab negyed dolgot.
-
konyi79
addikt
válasz
rbalint88 #74569 üzenetére
A BMF lett átnevezve lényegében 2009-ben de nem is ez a lényeg.
Ennél kicsit mélyebb a dolog, már jóelőre lehetett hallani ezt-azt bajok vannak.Engem szerencsére nem vág oda a dolog, nekem ez már csak egy hülye hobbi öregkoromra. Max kimegyek passzívra, és lesz időm fotózni. De ez a stabilitás nem tesz jót az amúgy sem acélos oktatásnak itthon.
-
zool1
őstag
válasz
rbalint88 #74542 üzenetére
"Jó csaj" és sz*r zene együtt....
Jahhh és csak 18 éven felülieknek!!!!!
-
törölt tag
válasz
rbalint88 #74533 üzenetére
Úgy van. A 2015 utáni Duster az 1.5-ös dízellel átlagban 6.5-öt eszik. Ugyanannyit, mint az előző autóm, a 150 lovas Octavia 1.4 TSI. A Mondeóm ennél másfél literrel szomjasabb, a 180 lovas dízel meg fél literrel.
-
törölt tag
válasz
rbalint88 #74436 üzenetére
Ez egy érdekes infó volt, felkeltette az érdeklődésem és rákerestem a cikkre. Érdemes megnézni ezt a grafikont.
Ehhez képest a szüleink generációjának ingyen panellakás járt. Sokszor az a csapdahelyzet, hogy a 30 éves fiatal elégedett a nettó 300 ezres fizuval, ami egyrészről nem kevés (mert a munkáltatójának tulajdonképpen kétszer annyiba kerül a közterhek miatt), de az egzisztencia megalapozásához már nem igazán elég. Jól kereső vállalkozó, vagy pénzzel alaposan kitömött, vezető beosztású alkalmazott viszont nem lehet mindenkiből. Nem véletlenül dübörög a kivándorlás...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
rbalint88 #74436 üzenetére
mamahotel és költözés téma: tegnap egyeztünk meg az albérletről, 155+30 a fix rezsi, 48m2, papíron másfél szobás, gyakorlatban kettő. a vicc az hogy ennél jóval ratyibb lakások alig 10-15k-val olcsóbbak havonta
(itt ikea konyhastúdióból felszerelt konyha, ~fél milla, két inverteres, wifis klíma, új parketta, minden fullra felújítva) (privátban adok képeket)
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest