Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #36248 üzenetére
Csak a fehér (és talán fekete) ahol nem automatikusan jön az árra a metál felár, ha beX-eled a konfigurátorba, trükkös fiúk ezek
Még ami nekem gyanús: A forgalomba helyezés+azzal járó költségekre toltak egy 130k-s árat, ez nekem gyanúsan sok, ha az 50k-s vagyonszerzési illetéket és a többi kisebb díjat figyelembe veszem.
Ja év poénja: Még azt is költségként akarják külön kifizettetni, hogy feltöltik olajjal és 5 liter benzint tesznek bele + ablakmosót
Ear001: Közben találtam külön 60k-t a gyári hangcuccra, lehet az marad, mert külön a hangszóró, fejegység, szerelés és kb. ennyi lenne, így meg nem lehet harmadik félre mutogatni ha gond van.
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
forceberg
veterán
válasz rbalint88 #36313 üzenetére
Pedig bíztam benne, hogy azért legalább ér annyit, mint az Orientem ért valaha... Mondjuk egyiket se hordom, szegény Orientet anno fejlámpásan törtem, aztánmióta javíttattam a belsejét, pontatlan lett, a betört üveg helyére meg valami vacak kerülhetett.
(#36314) Freddy76 : egy külföldi oldalon épp most találtam hasonlókat, 103USD. [link]
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #36737 üzenetére
Ööö.. irigylem a problémáidat.
Egyébként azt a részét nem értem miért kell dominos kártya. Most nincsen a telefonodban kártya?
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #36739 üzenetére
Maradok a 32GB-os G2-nél. Nekem nem kell presztízsfon. A menüjétől meg az 1 gombos működésétől agyf@szt kapok.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #36743 üzenetére
Orsi mit szólna, ha belinkelnéd?
Vettem egy ZTE V5 - öt, ha lesz időm csinálok képeket vele, elvileg az F2.2-es Sony bsi szenzor jó előjel. Ugyanitt, ha valakit érdekel Lenovo A820 szép állapotban eladó lesz.madgie :Neked volt már G-d, vagy rosszul emlékszem?
Novics :Hugirol jöhet egy kép
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #36761 üzenetére
Defy+ nekem tavaly nyaraláson hajnalban elkezdett zenélni max hangerőn kifagyott képernyővel. Gondolhatod mennyire örültek a panzióban nekem. Szét kellett kapnom félálomban a telót... persze addigra mindenki felébredt.
-
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #36835 üzenetére
Ó, a macskát nem az eszéért szeretjük , okos állatnak Border Colliet tartanánk.
aleister: Ismernünk kellene a
művésznőtmodellt?[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz rbalint88 #36862 üzenetére
Á, Tomorrowland egy nagy Ozora csak. A fényshown, effekteken, kívül semmivel nem tud többet a legtöbb fesztnél (ja meg a zenétől sem fekszem hanyatt ... aztán lehet én vagyok tájékozatlan). Akkor már Burning Man. Na az látványosság, meg túlélőtúra egyben.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
spanyoll
addikt
válasz rbalint88 #36864 üzenetére
Ozorán is lehet értelmesen élni, nem muszáj vadulni mint nekünk tavaly, hogy bementünk az erdőbe, tereprendeztünk és ott vertünk tábort.
@Mercutio: Tévedsz, legalábbis jelen helyzetemben. HA elviszik végre a d300at és megtörténik a váltás ÉS tényleg megkapom azokat a melókat amiket mondtak, akkor már más a tészta. Akkor viszont én sem itt fogok nyüszögni a hajón elúszkáló álmaim miatt, hanem bérelek a megkeresett pénzemből motorcsónakot és összeszedem a rohadékját."Super perfundo on the early eve of your day."
-
-
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #36948 üzenetére
Nettó f*sság
Az, hogy a sok kis hülye noob ossze-vissza romol úgy, hogy kb a "szomszéd pisti ért a PC-hez mert már installalt w98-at" szinten érti mit csinál és mi történik egy dolog, de érdekes módon egy rendesen belőtt rendszert egy átlag 30-as csaj gond nélkül használ max annyit kell megjegyeznie, hogy hetente 1* indítsa újra a telót.A GPS tényleg bizonytalan/lagol, főleg nagyvárosban magas házak közöt , illetve kevésbé pontos így sportra a legtöbb modell nem az igazi, erre snapit vagy az új MTK-t kell venni.
spanyoll :Akkor minek túráztatod a topicot, ha úgy gondolod, hogy a neten található képek alapján te jobbat találsz?
[ Szerkesztve ]
-
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz rbalint88 #37134 üzenetére
Mármint a Rákóczi-híd? Arra mentem, az biztos nem volt lezárva.
Meg az is biztos, hogy az összes hétvégi mazsola kint volt. Én se vagyok egy pro vezető (sőt), de amit egyesek produkáltak az durva. Mire kiértem az Örsre, már felbasztak agyilag, pedig az csak 3 perc.
De lehet most volt a főpróba keddre.
[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
aleister
veterán
válasz rbalint88 #37286 üzenetére
Kösziii!
Továbbítottam.Esetleg az ittenieknek valami eladó? Aki idejár, az megbecsüli a gépét, korrektnek is ismertem meg a nagyérdeműt, és tudom, hogy vannak itt nepperek. Akkor már nekik is legyen valami jó ebből az egészből.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aleister
veterán
válasz rbalint88 #37329 üzenetére
Az enyém több mint 2 éve derekasan teszi a dolgát. Igaz memóriák terén majd a 10+ élettartam esetén ráérek örömködni.
(#37330) Eperkutyus:
...és tényleg törölt.
Kutyus rosszabb vagy, mint egy 10 éves..
....kiscsaj.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #37488 üzenetére
Az a baj, ha alapból szar a gyári tömítés és nem tudsz vele mit csinálni a cucc meg folyat, akkor vagy vödröt teszel alá, vagy körbenyomod. Sok varia nincsen. Nálam pl most wc tartálynál volt szivárgás visszaszerelés után. Szerencsére abbahagyta, de kapta volna az is.
-
nagyúr
válasz rbalint88 #37483 üzenetére
Ezt kellett volna előtte használnod, és akkor nem történik meg.
ne csússzon szét a a lefolyócső = 7153772032496.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
válasz rbalint88 #37538 üzenetére
Úgy értem (illetve mondták) a hullámzó minőséget, hogy csinálnak néhány tényleg jó sorozatot, aztán folyamatosan csökken a minőség, majd újra príma. Nálunk a 6e-es olaszra azt mondta a burkoló, hogy teljesen jó. A 4e-es lengyel meg kevésbé. Aztán tudja a fene.
(#37539) Freddy76
Vedd úgy, hogy nem szóltam.(#37541) cOxeR
Persze, abszolút igazad van, de lásd fentebb.---
De befogom a számat inkább, mer tlajasul beittam.
Ezt meg az ínyenceknek.[ Szerkesztve ]
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
Mercutio_
félisten
válasz rbalint88 #37600 üzenetére
Hátul a fenében, majdnem a legvégén, ami annyival jobb lett volna, hogy legalább nem kell folyamatosan jobbra tekerni a fejünket
Voltak bénázások a kivetítéssel is, pl. amikor a táncosok voltak azt az látta rendesen, aki elég közel volt, a többiek meg nézhették az idétlen animációtJa, ti is tiszteletjeggyel? Szvsz ezt a koncrtet Ándiiiii kapta szülinapjára, tuti bukó volt a bevétel szempontjából.
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #37658 üzenetére
Nem írtam, hogy nem kell vele foglalkozni, csupán annyit, hogy nem lakásba való. A lakásban tartók nagy részénél a foglalkozás abban ki is merül, hogy napi 4x leviszik szaratni. (jó esetben, rosszabb esetben a liftbe bedobnak egy adag újságot, mert az eltünteti a balesetet...)
Fizik:
Nincs rajta 15 perces mosás, csak 5kg töltettel bír, a mosószer adagolójával nem vagyunk kibékülve stb...
A következő is amúgy Electrolux lesz, felültöltős, inverter motoros, 7kg töltetes és woolmark gold minősítéssel ellátott.
-
Real_Necro
veterán
válasz rbalint88 #37712 üzenetére
Volt egy ismim, aki Opelekkel járt úgy, hogy fél éven belül mindig sérült vagy tört. Volt Astrája, Corsája, aztán mikor a 3. autóval sem volt szerencsés, eladta és vett egy i30-at. Utána mesélte, hogy megtört az átok... az az autó már sokáig kitartott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest