Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #50259 üzenetére
Nekem jó, ha Maglódra mész Studihoz, én Pécel legdélibb részén lakom, 3 perc a maglódi Ósán.
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #50263 üzenetére
Kocsival.
-
TayRol
nagyúr
Ma reggel már a Mondeoval jöttem melóba, a gigadugós fogyasztása 7.8 liter, tegnap a Mazdával 11.9 volt. Reggeli, 1 órán át dugóban ülés.
Jó lesz ez. Pedig nem vezetek máshogy, Mazda 166 lóerő 207 Nm, Mondeo 170 lóerő 385 Nm. Szóval...
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #50417 üzenetére
Nem minden nap, de tegnap meg ma az eső miatt meg vannak bolondulva az emberek. Amúgy átlag 40 perc alatt érek be a házunktól a Kéthly Anna téri parkolóházba.
Mi az a város másik fele? Mert én nem a városban lakom.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #51002 üzenetére
értjük a vicceket, de nem szeretjük. nem piszkálásképp, de örülök, hogy a telefonos vita leült, hagyjuk a dolgot.
peace.
-
TayRol
nagyúr
Úgy néz ki, f@sz@gyerek vagyok, fiú után lányt sikerült gyártani. No, ezek után már nem piszkálnak, hogy csak az egyik megy...
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
kösz srácok! lányt akartam másodiknak, de azért izgalmas lesz a dolog...
-
TayRol
nagyúr
Srácok, nincs valakinek kölcsön 3 napra (nov 13-15) gps-e, európa térképpel? A telefonos programok sajna nem játszanak.
-
TayRol
nagyúr
Srácok, jövő héten (p-sz-v) megyünk egy olasz körutat, céges, Velence-Bologna-Firenze-Genoa-Milano-Verona, majd haza. Na most a kérdésem, hogy kell-e oda téli gumi? Mert éjszaka +10, nappal meg +20 körül lesz a hőmérséklet. És 3000+ km alatt eléggé le tud ilyen melegben a téli gumma amortizálódni. Ha törvény, vagy szabályzás nem írja elő (és ezt nem tudom), akkor csak utána, már itthon rakatom fel.
-
TayRol
nagyúr
No, napra pontosan 1 hónap alatt elkelt a Mazda. 35e ft-ot engedtem. Jó helyre került.
-
TayRol
nagyúr
'Estét!
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #51827 üzenetére
A 6s-ek között egy olcsót. Lehet, így jobb a megfogalmazás. Bár ahogy elnéztem, mennyibe kerül, marad nekem is a 6-os...
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #51994 üzenetére
most épp garázsajtót meg kazánt nézek, ott sajna nincs BF...
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #52004 üzenetére
ha kész a ház akkor nem mázli, hanem alap, hogy ezek benne vannak. én ugye nulláról építkezem.
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #52011 üzenetére
Nekem nem dupla lesz, csak egy sima 280x240 centis, az kb. 300e.
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #52067 üzenetére
A turbós benzinesben elvileg van. A szívóban nincs (de a benzines modellekben nem vagyok otthon). Ha sűrűn dob hibát a dpf miatt, mert nem bírja regenerálni, akkor ki kell iktatni. Van itt a PH!-n is kolléga, akinek így üzemel a kocsija, hibátlanul.
Tegnap tankoltam tele, 6,9 lett az elmúlt 900 km városi közlekedés fogyija, klíma állandóan be van kapcsolva, és nem garázsból indulok. Nagyon megszerettem.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #52071 üzenetére
Azért 116 le valószínű, mert a trend szinthez ez is választható volt, olcsóbb az adó (cégautó esetén), de ez már faceliftes (elől nappali led menetfény van benne), a 116-140-163 le között csak szoftveres a különbség, szóval a 116-ból elég könnyen lesz 163.
a második nagyon pöpec, abban még a km is valós lehet.
[ Szerkesztve ]
-
TayRol
nagyúr
válasz Real_Necro #52073 üzenetére
nem kevés, de ezeket nem a városi tötymörgésre veszik. évi 30-40e km alatt van benne, akkor 99%, hogy tekert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest