- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat 1 Gbit felett?
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Windows 11 24H2
- AMD RX6300 kisteszt
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz Mr.Csizmás #71075 üzenetére
Nem nem használunk. Előtte sem és utána sem.
Együtt alvás pártiak vagyunk. A szülők által kifújt CO2 serkenti a baba lélegzési íngéret az agyban. Így ha nagyon mélyen elalszik akkor sem felejt el lélegezni...A részletezett esett este 11 után nem sokkal történt. Hálószobában a gyerek a hátán feküdt és ezzerrel kalimpált. A feleségemmel pakoltunk. Vagyis én pakoltam ő nézte. Egyszer csak mondja hogy te ez a gyerek elalszik. Mondtam is na megtört a jég, mert eddig csak úgy aludt el, hogy hosszú tíz percekig ringattuk és sétáltunk vele. Hát nem.. a liluló fej után, rázás ordibâlás, felváltva, majd hívtam a mentőket. Majd visszakaptam a gyereket és pánikoltam raztam, fújtam, majd egyszercsak nyiladozott a szeme, az én kezemben... de még percekig semmi kapcsolat a külvilággal, de már lélegzett... Alig de lélegzett...
Kívánom hogy ezt az érzést sose tapasztalja meg senki..... Kivéve az infektológi magyarországi kiralynője.
Azt az érzést meg pláne nem amikor azt magyarázza valaki hogy ez teljesen normális és hagyni kellett volna az ágyon mert magától újraindul a rendszer..... Örüljünk hogy nem okoztunk nagyobb kárt....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assassin's Creed Shadows - Íme a gépigény
- Februárban megjelenhet a HyperOS 2.1 nemzetközi verziója
- További aktív témák...
- AORUS Z370, i7-8700K, GTX 1660 GAMING 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD, MasterLiquid ML240L RGB
- ROG STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 2700X, GTX 1660 6GB, 32GB 3200Mhz, 480GB SSD
- AORUS B550M, Ryzen 7 3700X, GTX 1080 TI 11GB, 32GB 3200Mhz, 512GB NVMe SSD, NZXT Kraken X62
- Ej-ha Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB /256GB FHD IPS
- Bontatlan Új Lenovo ThinkPad X13 G3 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 6650U Hexa-core 16GB 256GB WQXGA FHD+
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest