- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
Mr.Csizmás #71075 üzenetére
Nem nem használunk. Előtte sem és utána sem.
Együtt alvás pártiak vagyunk. A szülők által kifújt CO2 serkenti a baba lélegzési íngéret az agyban. Így ha nagyon mélyen elalszik akkor sem felejt el lélegezni...A részletezett esett este 11 után nem sokkal történt. Hálószobában a gyerek a hátán feküdt és ezzerrel kalimpált. A feleségemmel pakoltunk. Vagyis én pakoltam ő nézte. Egyszer csak mondja hogy te ez a gyerek elalszik. Mondtam is na megtört a jég, mert eddig csak úgy aludt el, hogy hosszú tíz percekig ringattuk és sétáltunk vele. Hát nem.. a liluló fej után, rázás ordibâlás, felváltva, majd hívtam a mentőket. Majd visszakaptam a gyereket és pánikoltam raztam, fújtam, majd egyszercsak nyiladozott a szeme, az én kezemben... de még percekig semmi kapcsolat a külvilággal, de már lélegzett... Alig de lélegzett...
Kívánom hogy ezt az érzést sose tapasztalja meg senki..... Kivéve az infektológi magyarországi kiralynője.
Azt az érzést meg pláne nem amikor azt magyarázza valaki hogy ez teljesen normális és hagyni kellett volna az ágyon mert magától újraindul a rendszer..... Örüljünk hogy nem okoztunk nagyobb kárt....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Tesla topik
- PlayStation 5
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest