Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egy korszak vége
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
hm egyébként gondotlam rá, hoyg visszatérek hozzájuk, úgy nézem egész normális rilódot kínáltak most (sőt nagyon jót) , ha legalább a közelébe érnek majd a jövőben, könnyen leeht hogy visszanézek hozzájuk.
mondjuk valamit csinálniuk is kellett, mert nagyon durván vesztettek a piaci részesedésükből az utóbbi időben.vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
party most kitalált ilyet, hoyg csak akkor utalhastz ki valahova, ha ugyanonna naz utóbbi asszem 6 hónapban depóztál.
a reload sztem simán működik, csak addig ne fogadd el az ajánlatot, amíg ki nem szedteda pénzt.
egyébként a partynak sztem elég gyenge a bónusza.vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz adalbert1 #8239 üzenetére
nemtom én az omahához nem értek
mondjuk a vpip meg a preflopréjz nyílván azért mutat valamit omahában is. agresszió szintén, bár várhatóan sokkal magasabb mindegyik mutató, mint egy holdem játékban.
de én a helyedben biztrosan elkezdenék utánaolvasni az omahának, ha már enélkül is eddig sikerült eljutni.vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
válasz adalbert1 #8233 üzenetére
szeriuntem simán van eszme abban, hogy az ember rááll az omahára. bonyolultabb játék mint a holdem és kevesebb irodalom is van hozzá. ebből következően a kb. hasonló limiteken a játékosok tudásszintjében elég jelentős különbség lehet, így valószínűleg omahán jobban lehet keresni azonos limiten (szóval plo50en valszeg jobban , mint nl50en).
ezt valamennyire ellensúlyozza, hogy jobban is kell figyelni, tehát kevesebb aztalon lehet bírni azonos koncentráció mellett. viszont a tudásbeli különbség szerintme nagyon fontos tényező, úgyhogy a helyedben lehet megpróbálnék rágyúrni az omahára. mennyi irodalmat olvastál hozzá, míg 20ason nyerő lettél?vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #8013 üzenetére
fullringen sajnos tényleg vna olyan, hogy egész jó playák ülnek az asztalnál és gyakorlatilag tényleg csak a rake termelődik. 5-6max asztalkon ez gondolom jelentősen ritkábban fordul elő, többek közt ezért is kéne váltanom mostmár tényleg.
vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #7923 üzenetére
meg egymás ellen minek termeljük a fee-t?
szeptemberi első pókeres tevékenységem: 90fős knockout sng fulltilten 1. hely, ft-ig közben coachingoltam
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #7918 üzenetére
másik hogy ilyenkorkörül nagyjából bnőmmel szoktam lenni de még lehet meggondolom. 1000evra mégiscsak 1000evra
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #7907 üzenetére
nekem a holdemen kivül a többihez nem sok fogalmam van ugyhogy sztem nem, pedig jó kis sorozatnak látszik.
Polacheck: ha már csak 10 juro fog kelleni én is megszponzorállak
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #7902 üzenetére
az értékek sh asztalra vonatkoznak ezt hozzátenném.
-
concret_hp
addikt
ha valakit érdekel, csináltam egy videót (nl50 fullring 6 asztal)
http://titcar.extra.hu/titcar.zip (180mb, kicsomagolva 300)
akadémián van neki topic.caken 10K garon egy 6/332 befigyelt, ezzel estem ki:
[link][ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #7794 üzenetére
lemaradt, hoyg gondolj bele: 5$-t kockáztattál egy 40c potért, ez még egy QJ-vel se biztos hogy +ev lett volna. arról nem is beszélve, hoyg az 5$-ből alapból lejön 25c rake.
esetleg próbálj sitandgozni vagy valami mást?
amugy azok alapján amiket írsz, ugy érzem nincs elég türelmed aaz egészhez és azonnal nyerni akarsz, ami sokszor rossz döntéshez vezethet. nem azt kell nézni, hoyg hány $-t nyersz, hanem hogy jó döntéseket hoztál-e vagy nem és ha nem akkor miért nem.[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
1-1 70-30at mákoltam talán mindben, meg volt pár coinflip amit nyertem nyílván (anélkül nem lehet) kijött a lépés, de a mezőnyt is nagyon gyengének érzem a ps-hez képest.
egyébként mióta most depóztam a fulltiltre 25 mtt, 5 itm ebből egy 3. egy 2. és két 1.egyébként sztem a Harrington trilógiával már simán pluszosnak lehet lenni ilyen 10$-s mtt szinten.
egybként 2 héttel ezelőttig ssoem nyertem 100nál több indulós mtt-t sőt igazából ami több mint egy asztalos, csak egy 45fős sng volt. igaz nem is nagyon mtt-ztem
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
fulltilt 10$ mtt fullring 1/324
-
concret_hp
addikt
fulltilt 6max 10$ mtt 1/252
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #7738 üzenetére
150K hand alatt 5bb/100 már talán stabil nyerőnek számít asszem, ehhez képest az utóbbi egy hónapban volt egy 15 és egy 16 bájines bukóm (ezek nélkül a bb/100 se kicsit lenne több). szerencsére a 2 közt volt egy hasonló méretű upswing is, de a léyneg amit akarok, hogy ilyen 30 bájinnél, azért ha elbuksz 10-15-öt, akkor elég nehéz lehet higgadtan játszani tovább, úgy hogy a br fele elment, annak ellenére, hoyg még mindig messze van az ember a csődtől (jelentősen nagyobb br-el is megviselt )
ma megvolt a 2. 100+ indulós mtt győzelmem. ub 10+1$ 6max 1K gar, 1/132
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #7730 üzenetére
sokszor meglepődök, hogy ilyen arcok hogy keverednek nl10nél feljebbvagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #7614 üzenetére
mondjuk most beültem egy 1500gtd 10$-sra 124 indulóval, hát itt is a fulltiltes színvonal, bár sajna kicsit bátor voltam egy JJ-vel és egy AK leharmadolt, de ilyenek, hogy első vakszinteneken átlag 5-6an nézünk flopot...
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #7612 üzenetére
tegnap majdnem be is ültem a 30asra, de aztán 1 órával később kezdődött mint gondoltam...
erre tudsz valamit mondani? az óra mintha összevissza lenne és az unreg gomb se aktív... supporttal regeltettem ki magam... de legalább be vannak tesztelve, gyorsan reagálnak
10-20$-s értelmes freezout viszont nem nagyon van úgynézem[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #7609 üzenetére
8-10$
de komolyan ps-en kb. 1-2$-n van ilyen színvonal...vagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
uh emberek aki fissekkel akar tourozni, annak erősen ajánlom a fulltiltet
ma depóztam, toltam 2 tourt, egyikről úgy esek ki hogy AA vs QQ vs JJ vs AQ preflop ollé, nálam az AA, jön a bubi, ha nyerem CL vagyok 30 főnél, 15 az itm. másik 2/226, még az ft-n is 9ből 3 totál fiss volt és mondjuk a legfissebb nyert... asszem fogok itt még touroznivagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
válasz [Anduriel] #7605 üzenetére
ha A vagy K jön akkor mindenképp bet, blankra csekk, vagy 2nd barrel, de inkább csekk.
-
concret_hp
addikt
válasz [Anduriel] #7599 üzenetére
a b-n mi a kérdés? jön a turn nem?
a, fold
c, hm érdekes, call/fold ellentől függően, de inkább fold.
d, foldvagy fullba vagy sehogy :D
-
concret_hp
addikt
160 felett a $ , 240hez közelít az € azért ez nekünk nem nagy baj
azon meg inkább nem kezdek el anyázni, hogy mennyivel több ft lett volna ha július elején lett volna ennyi...
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz adalbert1 #7550 üzenetére
egy darabig freemailes mailja volt a srácnak, könnyen lehet hogy azt törték meg vagy dns támadás a másik ami még sanszosnak látszik (ill vagy ugye a gépét). valószínűleg vietnámiak.
Nat az mi? és hol tom megnézni, hoyg enyém tud-e olyat?
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
mb-n változtasson jelszót akinek aránylag több pénz van rajta, egy arctól elloptak egy elég jelentős összeget!
-
concret_hp
addikt
-
concret_hp
addikt
válasz -=Jam=- #7517 üzenetére
ezekszerint te ültél a jobbomon egy darabig
elég bátran tologattad az ollékatPolacheck: annyira sokat azért nem nyertem
(de egye fene itt és most megígérem, hogy ha egyszer megnyerem a szándi milliont akkor meghívlak 1 sörre )[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
pokerstars hungarian special 10+1 tour , 2500 added , 1/446
részletek majd a blogomban
nem kevés mákolással...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.