Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
Új hozzászólás Aktív témák
-
attiati
veterán
válasz L|zsidoboz #13250 üzenetére
Igazad is van!
Az indoklása tetszett Ha szerinte "sokat" 3betelek, akkor legalább valami játszható kézzel jöjjön ellenem, vagy pedig light 4bet. De 48 pre bet, és 3bet cc?
Az összes monster lapomat SD-ig játszom 3-4 utcás beteléssel. Rengeteg adok-kapokba belemegyek. Nem tudok értéket kihozni belőle, sehol egy visszaemelés, vagy bet, csak mikor már verve vagyok. Ezt újra össze kell szednem.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz attiati #13251 üzenetére
Miért kéne light 4betelni?
Azt deepen jobb játszani, nem 100bb-vel.Másrészt ha gyenge vagy 3betelt kasszában, akkor tök fölösleges a 4bet, majd floatol turnön vagy riveren, ha addig nem javul.
48 pre simán lehet bet CO-ból vagy BTN-ről (ultra LAGoknál UTG is ).
Milyen poziban volt és te milyenben?Mi az a 3bet cc?
Good to be good, but better to be lucky.
-
attiati
veterán
szétb* az ideg
KK setem ellen QQ egyszinű boardon sort alkot
AA vs KK setem ellen riveren sort alkot (dupla BI-nel az igazi)
kétpárom flopolt sort kap
seteket fizetem mind
setet meg ezer éve nem látok, maximum mikor amúgy is top kézbepárom van, de lásd első két sor...a jóóóóóóóó k**********
Az mondjuk tény, hogy megváltoztak az asztalok, ha nem is lazaságban, de jó 30%-kal kisebbek a potátlagok. 40k handen keresztül ha 109s-el flopoltam egy 994 asztalt, akkor rendszeresen adták 3 utcás potbeteket! egy 4-essel . Rendszeresen. Őrült mutatások voltak. Most maximum beleminbetel K45 asztalon a 2$-os potba 20 centet, reraiselek AA-al, és vagy dob, vagy stackért megyünk a kétpárja ellen. Ennyi! Tiszta biznisz ellenem flopot nézni.eagle: tele van a játékom hibával, nem kérdés, de ennek valami kúrva nagy downswingnek kell lenni, különben nem tom Tudom, hogy mit és hol cseszek el (legalábbis az oltári hibákat. Tipikus hiba, amit megint elkezdtem újra, hogy a sok dobatás után végre kapjon valamit, kihagyok egy c-betet száraz flopon, aztán jön a setje turnon. Vagy túlagrózom a balfaszbeteket. Szóval kúrvára nem jön a pénz a jó lapokkal, vagy pedig elfolyik.)
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz L|zsidoboz #13252 üzenetére
D-ből nyomta (utg-re emlékeztem), én BB-ről.
3bet coldcall, lehet hülyeséget rövidítettem, vagy nincs is ilyen sőt biztos
[ Szerkesztve ]
-
eXodus
őstag
válasz attiati #13254 üzenetére
Egyébként én si ugyan így vagyok ...
Vagy stackért megyünk vagy dob. (pediglaza asztalhoz ülök). Amikor bennvan a stavk akkor 98%ot is bukok riveren. (leesik az 1db outja)
Utoljára fullal buktam. Utolsó 3db KK mind buktam (preflop ai). Set/sor/flöss-t is mind bukok mostanában.Inkább azt kívántam h ne jöjjön semilyen jó lap ...akkro legalább kicsit +ban tudok zárni.
Valaki tapasztalt megtudná modnani h iylenkor mit érdems csinálni?[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz eXodus #13256 üzenetére
Jó mondjuk szerintem más cipőben járunk, az a baj, hogy megint nem motivál ez a limit, és mint egy robot, végigtolom a top kézbepárom bármilyen asztalon, vagy JJ-val pre allin megyek egy sokat 3betelő, de jó játékos ellen. (pedig ez fold/ vagy verve vagyok tipikus esete, esetleg cointflip)
Túl passzívak az asztalok, és 3 utcán kell építenem a potot. Semmi readet nem ad a rohadt calljával, és nem bírjuk berakni a pénzt. Olyan érzésem van, hogy csak elcseszni tudom, mert vagy value marad a partiban, mert elijesztem, vagy 4BB-ért flopot néz, és stackért megyünk.
Nem lesz más megoldás, mint egy kicsit beőrülni, overbetelgetni, minbetelgetni, mert érdekes módon a nem standard méretű 3betjeimre képesek 4bet allin menni A3s-el. De ha normál 3-4x 3betet nyomok, akkor fold. Érdekes megközelítés. Ugyanaz a játékos. És mennyivel szebb pre allin menni KK vs A3 ellen (és akár elbukni), és allinev majd nekem "ad igazat", minthogy eldobja, vagy becallozza normál 3betemet, és úgy jön az A a flopra, és agyhalál, hogy mi a franc lehet nála.
Mára befejeztem a bőgést megin'.Mit lehet csinálni? Ha jókor teszed be a pénzt, akkor király vagy, tökmindegy, hogy ki nyer.
Amúgy meg megtanulni dobni. -
eXodus
őstag
válasz attiati #13257 üzenetére
Bár én FR játszok, de akkor is idegesítő h órákig nem jön semmi és ezalatt összegyűjtött fél BI-t egy pillanat alatt elvesztem fullal 1BI-t. Ilyenkor még az allinEV sem nekem ad igazat...
Ez még ha csak néha fordulna elő akkor ez van, de már egy hete tart. BR-omon igen cska meglátszik.. Bár csak NL10en játszok de megnéztem mi megy alatta..hát az valami katasztrófa. (Presze terem függő ez is) Nem szeretnék alá menni, mert az csak butít. -
Pá
addikt
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
attiati
veterán
válasz L|zsidoboz #13261 üzenetére
utánaolvasok
AA-al 3betet callozni IP az coldcall?Viszont a herocallt piszkosul gyakorlom mostanában.
Mégha ez lehet nem is az: AJ-val J54 tök száraz flopon oop nekiáll a passzív fish potbetelni, én meg végigcallozom 3 utcán allinig Gratulálok magamnak.[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz L|zsidoboz #13261 üzenetére
az eurolinx ügyben van fejlemény, vagy van remény?
pá: ne is mond, jópárat elő tudok szedni az emlékeimből Csak jó lenne, ha a kezem nem az agyamtól függetlenül kattintgatna Egyébként elképesztő, hogy náluk a top pár, az nem betelő lap, csak a kétpár. De mostanában már a fisek is szívatnak. Flopol két párt FD asztalon, de megvárja, míg jön egy figurás lap, és csak utána áll neki betelni. Van ott fifika azért.
Délután egy német arc poziból megkapta riverre a második párját AJ vs KJ betelgetésben. Fogtam magam kiültem, és átültem a baljára. Erre megszólal a fishünk németül: "nézd már, pozíciót akar rajtam"[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
válasz attiati #13262 üzenetére
A coldcall az, mikor mondjuk A játékos emel, B játékos 3beteli, erre C játékos megad.
Nekem szerencsére a betonbeten volt a pénzem, nem a EL-en (a EL volt a tulaja a BoB-nak is, de ez Máltán volt bejegyezve, az EL meg EU-n kívüli országban).
Elküldtem a személyim hitelesített fénymásolatát az LGA-hoz, várom a folytatást.Remény van, több, mint az EL játékosoknak.
[ Szerkesztve ]
Good to be good, but better to be lucky.
-
userZ
aktív tag
Sziasztok!
Évek óta nem pókereztem neten, hogy visszarázódjak, tudnátok e ajánlani olyan oldalt, ahol sok freeroll van?!
A pacin játszottam régen, de mintha anno több freroll lett volna.
Köszi[ Szerkesztve ]
Stop the Earth, I want to get off!
-
attiati
veterán
Beigazolódik, amitől féltem: nyár végén csaj a sok lurkó vagy szabadságon levő hobbijátékos miatt ment az őrület, akik elvertek még pár 10$-t gyorsan nyár végén. Most is tele van hülyékkel, de semmit nem változott a játékom.
Ugyanúgy megcsinálom, hogy BB-ről K2-vel végigcsekkolt multiway potnál, ha találok egy K-t turnon, akkor legkésőbb riveren beledonkolok, ha alacsonyabb a board. Legtöbbször a river lappal kapott párral adják, vagy bármilyen alacsonyabb párral. Na most két hete vagy csak jobb kicker adja, de leginkább körfold (vagy kétpár) (pedig ugyanolyan őrült 60/5-ös arcok vannak). Flopolt drilleket se fizetik.
15k óta setet alig látok. Nem emlékszem, hogy TPTK-emmel stackért tudtam volna menni TP gyengébb kicker ellen, érdekes módon a TPTK-em mindig TP+mégegy párral találkozik rendszeresen. Talált kétpárral milliószor potbeteltem, turnre jön a harmadik szín, 2nd barrelezek, riverre lejön a 4. szín, dobhatom a fenébe. Ebből is millió eset volt.
Meg sok lesz ez a 16 óra póker is 30 óra alatt -
attiati
veterán
Hány handes downswingjeitek voltak?
-
attiati
veterán
Elbizonytalanodtam már most -12 után.
De közben meg down-nak érzem. Minden pp-vel igyekszem flopot nézni, és nem rémlik, hogy minden 9.-el setet kapnék. Sokszor elkaszálnak a 3 utcás bet közben, arra meg nincs evgrafikon. Allinev-ben se bízok, mert nem jól kezeli sidepotos helyzeteket, meg 1k handenként kihagy 10 handet. Set-o-meter meg csak pt2-höz lenne jó, az meg nem kezeli ongamet. Viszont 15k handet sok ahhoz, hogy ennyire ne jöjjenek a lapok, lehet, h csak rosszul érzem a down-t.
Eagle: azalapján már 50-en kéne hasítanom.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz L|zsidoboz #13275 üzenetére
Nemcsak arra, de 20-30as fold to cbetek ellen nem erőlködöm 60-70%-os flopnézésű asztalokon. Legtöbbször FD a flop + van kint overlap is, és 3way pot. Bármivel továbbjöhet.
Jön mégegy overlap, + a 3. szín, vagy másik szín is duplázódik, és ezeknek maga a kánaán, millió lehetőség, amivel jöhet tovább. 2-3 utcás beteket meg nem szívesen tolok, ha overlapok, harmadik színek, duplázódó board... minden kint van riverig. Eleget szívok ezekben a helyzetekben TPTK-el, TP-al is.
Itt egy set segíthet becsapdázni. (Ott már nem zavar, hogy mennyi mindennel jöhet, jöjjön csak Csakhát a set nem akar jönni)[ Szerkesztve ]
-
ktg3
őstag
válasz attiati #13277 üzenetére
életem legdurvább sessionjén vagyok túl.. 3K hand -1.5BI + 4BI az EV!!!!!
életem 3 legnagyobb potját játszottam 2db 400 körülit, és egy 350est4 szer húzták be ellenem a 2 outot miután allin volt
2 set overset (az egyiket QQ val)
blöff 6 beteltem allineltem 150BB deepen egy ultra aggró arcot 97s-sel aki megadott és természetesen lemákoltam (később ő mákolt vissza egy 2 outossal)3 bet potban kikaptam A settel 98s sel.. az a szép h ő 3betelt rám , vakharcban de nem kartam 4betelni mert egyből dobott vna ,A67 flopon került be a pénz : )
4betet callozott arc amikor AA-m volt és riverre esett a K ja
(150BB deepen voltunk a maradék 50BB met már nem tettem itt be.)volt hogy -6.5BI-ben voltam
szal volt itt minden
de nagyon élveztem, egyáltalán nem tilteltem
amikor a 4. 2 outos esett hangosan röhögtem 3 bet potban kerültünk allin alacson boardon KK v QQ és turn Qde mondom abszolut nem volt semmi tilt a dologban, és nem is éreztem úgy h nem megy a játék, és ilyne még nem volt h 1 session alatt 5.5BI az ev diff
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
Nem érdekel, ha allin vagyunk, és leesik a 2-6 outja, mert én játszottam jobban.
Csakhát passzív emberkék ellen nem lehet allin kerülni ám csak úgy. Azt nem bírom elhinni, hogy ezek a 60/5-ös CS arcok 15k hand óta nem bírnak J4, K2, Q9 lappal egyszer egy olyan flopot kapni, hogy csak 1 párja van. Azzal úgyanúgy végigjön. De hát két párt flopolnak. Ja és ne jöjjön már neki a 3 utcás bet alatt a k*va második pár. Bezzeg én nem javulhatok az AA-ommal, mert ha megjelenik egy A a setemhez, akkor elhajítja (erre most nem kell azt mondani, hogy álljak neki (semmi) blöff 2nd barrelezgetni, meg c-betelni akkor durvábban). El nem hiszem, hogy az utolsó 15k hand alatt a nut(nak vélt) handjeim vagy c-bet dobatásra, vagy a lestackelésemre voltak jók. Szinte minden visszaemelésre (természetesen minraise) el kellett volna dobnom. Csak a dobást kellett volna gyakorolnom 15k hand óta. De akkor meg kb ugyanilyen balfasznak érezném magam, mint most.
Az is lehet, hogy eddig volt mákom. A limit tudása ugyanaz, mint NL10-en, ugyanazt játszom szinte, ugyanúgy 5-6 BB/100 jön ki vele. Csak most elbizonytalanodtam. Meg most már eléggé erre kéne alapoznom az életem sajnos.
Egyébként akkor nem volt még igazán hullámvölgyed, ha 5,5BI a rekord EV differenciád. Bár nem kívánom senkinek ezt sem. Meg 3K hand alatt a +/-10BI swingek?
Őszintén szólva kifejezetten örülnék most már, ha az EV differenciám nőne, és nem mindig vert helyzetben kerülne be a pénz, mikor már több, mint fele stackem bent van. -
ktg3
őstag
válasz attiati #13279 üzenetére
ez nem downswing sztem ami nálad van...
azért sztem 5.5BI tiszta EV diff egy session alatt az azért baromi sok akármit mondasz
nem arról van szó, hogy %BI-t ingadozok egy session alatt mer taz megesik, de hogy az EV diff ekkora legyen..
nem kell midngi h nálad legyen a nut, anélkül is lehet nyerni.. postflop játék, postflop játék
ha nit vagy akkor természetes , hogy nem fogják kifizetni a lapjaidat..nekem is azért teszik be rosszabbala pénzt mert néha olyan blöffökön kapnak, hogy semmit se hisznek el utána.. persze bosson ez könnyebb, mmint imaget építeni, mert alig van vagy 40 reg és ők hamar megismernek
titcar: 5 nap alatt most 11 BI az ev diff. mondjuk nem 19 de azért vicces
de így is megvan az elég + szal annyira engem sem zavar -
Pá
addikt
Hagyjátok már az EV-t.
Semmi értelme nézegetni.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
ktg3
őstag
válasz L|zsidoboz #13282 üzenetére
jó de 3K sng az kva sok
míg 3K hand az nem annyira..
meg sng-ben nagyon sok kétes szitu van mmint flip meg 60-40 ,30-70
persze hosszú távon akkor is 0 ba kéne jönnie.pá: nem cseszekszem , nem az ev a lányeg igazából hanem az h 3K hand alatt, ennyire keményen nem kaptam még mákolásokat egy session alatt, és azért is írtam be
-
attiati
veterán
Valszeg nem csak az, de a CS fishnek (kb 60/5) jóval többször kéne egy top párt kapnia flopon, mint kétpárt az AA-om ellen. Vagy azt is sokallom már, hogy AK-om ellen A4-el mindketten top párt flopolunk, csak ő 4-essel két párt is. Azt sem hiszem el, hogy setarányom normális volt, és hogy olyankor nem akad be semmi ezeknek a fisheknek. Ennyit nem változik, vagy fejlődik az állomány.
Statjaim se ideálisak, majd változtatok, ha nem megy, és nem indul el egy durva hotrun hamarosan. -
ktg3
őstag
válasz attiati #13286 üzenetére
frászkarikát nem érsz a statjaiddal ha a postflop játékod nagy semmi
attól hogy a statjaid jók , lehetsz bármilyen fishne vedd személyeskedésnek de a statnak tényleg nincs túl sok köze hozzá hogy milyen játékos vagy
hosszútávon kijön minden nem kapnak a fissek relatíve több két párt etc
abszolute nyilván több párt kapnak amiatt mert 70es vp-vel csak eltalálja már vmi.lehet hha többet potkontroloznál és nem mennél tönkre minden boardon AA -val akkor biztos eredményesebb lenne a dolog,
legalábbis sztem itt kell keresni a hibát -
Eagl3
veterán
Értem.
-
Eagl3
veterán
válasz L|zsidoboz #13294 üzenetére
Ránéztem, durva a csávó...
-
Sírnom kell, gyalázat, hogy ezen a hétvégén se jön össze semmi. Ha kézben van figurás pár akkor az asztalra jön le olyan teriték, hogy verve vagyok. Flösheimet full-okkal alázzák meg, utolsó lappal természetesen.
A nagy bajom, hogy ilyenkor akik csak checkeltek nem tudok rájönni, hogy mikor blöffölnek és mikor nem. A másik halálom a két pár ezekkel nem mindig tudok mit tenni, egyszerűen nehéz elhinni, hogy jobb van nála. És ha még passziv is az illető akkor wtf?
Adjatok vmi jó tanácsot mert ezeket a helyzeteket nem igazán tudom kezelni.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
attiati
veterán
Hát nem osztottam, inkább örültem a fejemnek, túlzottan beleéltem magam. Az a baj, hogy 1 hét múlva elköltözöm Pestről, meló nuku, 3 hónapig reménykedtem, fenntartottam az albit, mindent fizettem és elszállt az utolsó remény is. Szóval inkább az elkeseredés volt/van most, hogy mi van, ha mégse megy ez?
Egyébként ezek hiányoztak nagyon az elmúlt 15 k handben (9 magas flushsel adta), pedig biztos volt millió ilyen helyzet, és mégse.... és ugyanakkora fishek voltak, de mégse. Szóval megijedtem, hogy valami megváltozott, de ha visszaolvasol, már akkor is kétkedtem az eredményeimben, hogy nem lehet e, hogy csak sok volt az őrült nyár végén, és azért.
-
attiati
veterán
gondolom insta fold turnon, de kell a flop call? (túl magas volt a c-betje). Ha A-om van, bajban lettem volna, AQ-AK is dobható turnon?
-
attiati
veterán
-
Eagl3
veterán
válasz attiati #13297 üzenetére
Nem változott semmi, van mikor összejönnek a dolgok, van mikor minden szarral túlhúznak.
A lényeg, hogy ha rossz széria van, a lehető legkevesebbet kell veszteni. Ez persze fordítva is igaz, ha nagyon jönnek a lapok, a lehető legtöbbet kell kiszedni belőlük.Ez persze nem jelenti azt, hogy a játékban nincs hiba, de a mezőnyt biztosan vered szóval hússzútávon ( ) te fogsz kijönni győztesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest