Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
DrSoul
őstag
Nyugi, nyugi... :)
Nem tudom, mennyire sürgős a válaszadás, de a kínaiaktól tegnap megkérdeztem, meddig tartózkodnak Magyarországon. 2 évig, itt tanulnak. Kérdeztem, télen van-e kedvük termet bérelni, ők benne vannak. Az +4 ember legalább (bár tegnap 5-en voltak).
Csak jelzem: az is megvan dumálva, hogy jövőhéten újra találkozunk a Margitszigeten. Gondolom 15h-kor lesz most is, de tudunk egyeztetni is, van telefonszám.
AMúgy szerintem ez most véletlen volt: modding kiállítás, betegség, munka... Csak nem lesz jellemző... Inkább egy közös időpont kéne.
Mondjuk lehet, hogy más termet is meg kéne nézni, egyrészt az ár miatt (bár szerintem ez még így sem rossz), másrészt az időpont. Mert a szombat 10-12 úgy látom sok embernek nem jó. Úgy tünik, ez a vasárnap délután lesz jó, erre már mindenki beállt. Bár neked Som@ nem biztos, hogy ez a legjobb, hisz reggel is játszol Endrével... :D
De majd megbeszéljük.
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Suzuki topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Arc Raiders
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- További aktív témák...
- MacBook Air 13" - M4 - 16 GB - 256 GB - 3 ÉV GARANCIA
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest