Hirdetés
- daninet: Automatikusan fordított magyar feliratok AI segítségével
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Megvan a foglalás 4-5ig. Két órát nem engednek kaució nélkül.
A két órás foglalásnál a felét ki kell fizetni előre.
Nem tudom hogy tudnánk megoldani a fizetést, de azt mondták bármikor bővíthető két órára, ha addig nem jön más foglalás 5-6ig akkor akár az érkezéskor is. Van rá némi sansz, mert jelenleg a kettőből egyik pályán sem volt foglalás a késő délutáni/esti órákra. -
IreN!CuS
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Szerintem célszerű lenne váltogatni egymást

-
SpaceKombajn
aktív tag
Fehér és fekete(vagy sötét) mez/poló lesz mindenkinél, vagy jelölő trikók, vagy akármilyen színű mezben lehet menni?
-
hhenry
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Aki ahogy érzi természetetesen
-
hhenry
őstag
Mindenki műfüvesben jön vagy teremcipőben ugye?
-
SpaceKombajn
aktív tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Én.
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Névsor:
napfénysüti
henry
hhenry
benhans
salesman
IreN!CuS
Enzolord
tibiajax
magicat
forceberg
simondr -
BenHans
addikt
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Eddig 1 ember szavazott a 4-6-os időpontra, 1 a 3-5-ösre, 5 embernek pedig bármelyik jó.
Így döntse el az ember...
Neked külön örülök, hogy jössz.
Ha még ma estig sikerül kimondani a végszót, akkor holnap telefonon vagy szerdán személyesen foglalnám az időpontot.
-
BenHans
addikt
válasz
forceberg
üzenetére
Természetesen én is, azért írtam, hogy legalább 8...
A pálya 5v5-re alkalmas. Palánkos "szabvány" MLSZ műfüves pályáktól (~20*40m 6v6) kisebb, az egyik palánkkal és oldalt fallal körülvett de vonalazott, a másik vonalazott, palánk és közel lévő fal nélkül.
A kapu nagyobb mint a kézilabdakapu (3*2), szemre olyan 4m*2.1/2.2m-es lehet.
---- ----
Tibiajax: 👍
---- ----
Alakul valami? Hányan vagyunk? Aki tuti dobja már be hogy megfelel-e a 3-6 közti idősávba valamikorra betuszkolt 2 óra (amennyiben a 1.5 órát nem tudom elintézni).ITT LEHET SZAVAZNI IS! (ha lehet mindenki egyszer tegye meg, így látszik a létszám is)
-
hhenry
őstag
Egyelőre legyünk meg 3-4en a levegőben lógnak még
-
BenHans
addikt
Most beszéltem velük, tehát a helyzet:
Két egyforma pálya van. Az egyik földszint a másik emelet, de az öltözők és zuhanyzó (ha van rá igény) az emeleten van, így arra gondoltam az lenne a kényelmesebb.Jelenleg Dec. 21. szombat délutánra minden hely szabad.
Fél órát sajnos addig nem tudnak adni míg nem látják azt, hhogy vagy nem fog betelni és belefér, vagy valaki más is kérné így és kijönne egészre, mert a bevétel az bevétel és ilyen távlatból fél óra kiesést sem akarnak.A foglalást lemondani vagy módosítani a kijelölt napot megelőző 72 óráig lehet, különben a pénz az övék ha megyünk ha nem.
Szerintem az alapján amit írtatok 3 és 6 óra közötti sávban lenne legjobb kijelölni azt a két órát.
Én két embert hoznék ha nem gond, bizt ami bizt, de mondjuk két órába még a 15fő azaz 3 csapat is beleférne... Én már most várom a dolgot, szóval örülnék ha csak közülünk eljönne legalább 8 fő.
Ha megfelel legalább az idősáv, és megvannak a fix jelentkezők és egy alap létszám amit a foci megkövetel, akkor akár egy gyors online szavazás hogy mondjuk 3-5 vagy 4-6 és ha megvan az egyikre a többség akkor hívom is őket.
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Na miújság?
-
BenHans
addikt
Meg leginkább attól, hogy amikor kialakul a létszám mit tudnak még ajánlani...
Az sem mindegy hogy 1 vagy 2 óra kellene, de bepróbálkozom egy másfél órával hátha van rá mód.
Egy szerencsénk lehet, hogy 21-én az ünnep miatt sokan már mással vannak elfoglalva és nem érnek rá focizni.
Szerintem 3 és 6 közötti sávba lenne ideális beszúrni. -
hhenry
őstag
Helló! Csütörtök reggel 8ig kérlek írjon mindenki nekem privátot,hogy mi a történet vége. Kivéve:Tibiajax,Magicat,BenHans,henry,IreN!CuS ők tuti,hogy jönnek.
És ha kérhetem mindenki minél előbb írjon mivel a pályát le kéne foglalni
-
válasz
forceberg
üzenetére
43-as
teremcipőm van valahol, lehet hogy du téli nagytakarítok egy keveset és előbányászom
Igazatok lehet, én életemben egyetlen alkalommal játszottam csak teremcipőben, műfüvön, az egy igazi rémálom volt, de való igaz, akkor tényleg eső után voltunk (erre élénken emlékszem, mert odafelé menet meg is csúsztam a bringával és tiszta vér voltam, mire odaértem).
-
Tibiajax
nagyúr
most nézem csak
ne reggel legyen! gyula sem fog tudni jönni akkor, márpedig nem megyek én sem, ha nem fogom tudni megbőrözni a juvés gyereket
: D
de tényleg, inkább délután, vagy még jobb lenne, ha estefelé. utána meg akkor mehetne valami kisebb sörhentés is
ne felejtkezzünk el erről sem, ha már összejövünk ilyen szépen! hát valamit csak meginnánk, a sarki ivóban, együtt
és én délelőtt biztos h nem iszom. nincs az az ég -
bagyulajuve
addikt
valószínűbb hogy nem
ez a korai kezdés nem játszik -
Tibiajax
nagyúr
jövök!
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
Hanyas a lábad? + fedett műfüvön a teremcipő is használható, nem a legjobb, de használható.
A rendelő helyett meg inkább ülj be egy füstös krimóba
Jelenleg jó az időpont, de van pár % nekem, hogy a délelőtti időpont nem biztos, hogy jó lesz.
-
-
BenHans
addikt
Én nem lakom messze, autóval 10 perc, de még így sem tenném szívesen 10 előttre.
Ha 2 órában gondolkodunk akkor ilyen 10-12 vagy 11-13 közöttre gondoltam, gondolván azokra is akik messziről jönnének.
Ne kelljen már senkinek hajnalban kelnie.Jó lenne megtudni hányan vagyunk, mert azt is le kell beszélni hogyan lesz a fizetés, mert a foglaláskor ki kell fizetni.
-
hhenry
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Jössz?
-
-
hhenry
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Igen műfű lesz
-
-
hhenry
őstag
válasz
SpaceKombajn
üzenetére
Ha 3 csapat össze jön akkor 2 ha nem akkor szavazunk
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Kérem,hogy aki jönne írjon a topikba mert a szerint foglalnánk a pályát
-
hhenry
őstag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
Valamikor a reggeli órákban lenne
-
Napfénysüti
nagyúr
Időpontban mire gondoltatok, mettől meddig lenne pálya foglalva?
Néztem már ezt a Késmárki utcát hogy tudnék oda eljutni. Már csak az asszonynak kellene valahogy előadnom hogy mennék Pestre focizni.
Illetve még nálam picit bekavarhat hogy indulunk egy téli kupán ahol hétvégente vannak meccsek és még nem tudom a sorsolást hogy nem lenne-e azzal ütközés. De ha lesz valami infó szólok, jó lenne eljutni végre egy PH focira.
-
válasz
Peterhappy
üzenetére
IV. ker, még jobb
-
hhenry
őstag
Vagy nem
-
hhenry
őstag
Courtois off
-
hhenry
őstag
Le tudnátok írni,hogy ki az akinek 100%,hogy jó
-
BenHans
addikt
válasz
Peterhappy
üzenetére
XV. széle stimmel mint műfű, de a másik, a terem nem békás, hanem káposztásmegyer széle.

Eddig a Késmárk utca 32, 1158 műfüves tűnik befutónak ár és minőség alapján is. -
-
Richard!
addikt
Azéé szomorú, hogy rám nem gondoltatok...
-
hhenry
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Már biztos,hogy a kettő közül lesz valamelyik a terem kápmegyeren BenHans tudja pontosan
De köszi szépen
-
-
válasz
Napfénysüti
üzenetére
"Bedobod" addig nézelődni a Pólus centerbe

Így akár ez lehetne életed legdrágább focija
-
hhenry
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Igen többen vannak a termesek de egy terem és egy műfű van és még várjuk a válaszokat
-
-
hhenry
őstag
Jelenleg így néz ki a névsor:
simondr
henry
bagyulajuve
benhans
salesman
hhenry
IreN!CuS
Enzolord
tibiajax -
hhenry
őstag
válasz
Peterhappy
üzenetére
Budapest, Késmárk utca 32, 1158
Fedett műfű -
Sziasztok,
Először is köszönet a topicért és elnézést a gyarlóságomért, hogy a nálam a
rasszizmusfacebook nem pálya
Nálam kicsit egyszerűbb a képlet: ha a Feleségem nem lesz Kaposváron, akkor tudok menni, ha vizsgázik, akkor szívás.
Szóval reméljük a legjobbakat

@Henry: műfű hol? Az para lenne, akkor még cipőt is kell szereznem

-
hhenry
őstag
válasz
SpaceKombajn
üzenetére
Műfű vagy parketta ez a napokban fog eldőlni de egyelőre úgy néz ki,hogy műfű
-
bagyulajuve
addikt
zsír, köszi a szervezést, nagyon rajta vagyok, hogy tudjak menni

-
hhenry
őstag
Úgy néz ki,hogy dec 21én fogunk játszani a pálya még nem biztos
-
hhenry
őstag
Sziasztok! ez a topik azoknak a fórumtársaknak jött létre akik szeretnének néha egyet focizni közösen

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Részemről még mindig 99%, hogy jó. Illetve Visegrád felől jövők kocsival így ha valaki más is erről a környékről vagy minimális kitérővel és szeretne az csatlakozhat.