- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
-
ilona79
újonc
sziasztok. 6 gyerekemmel és páromal élek ha lenne valakinek felesleges ruha azt nagyon meg köszönénk
-
Mr X
veterán
válasz
voros demon #104 üzenetére
8 év után nem hinném, hogy még aktuális.
-
pavabarbara
újonc
Jó napot nagy szükségünk lenne a segitségükre..Egyedül álló négycsaládos anyuka vagyok..Nagyon kevés jövedelmet kapod a legkisebb gyermekem beteg..Nem tudok egyedül boldogulni..albérletet plusz rezsit fizetek..szükségem lenne ruhákre élelemre játékokra...amiket én nem tudok megveni gyermekeim számára..KÉREM SEGITSENEK!!!!
Elöre is köszönöm mindenkinek!
-
Mari88
újonc
Szia! érdekelne a férfi ruhacsomag.Postázol is? Köszönöm válaszodat! Mari88
-
Viszlát
addikt
Sziasztok!
Ingyen elvihető férfi ruhák, részletek itt: katt ide!
-
bagirakinga
újonc
Szép napot mindenkinek ruhàkra lenne szükségem m-l-xlméretekben cipőt papucsot szandit is szívesen elfogadnék meg kiegészítőket sajnos 2vàltàs ruhàm van és venni nem tudok itt a meleg és még csizmàba jàrok előre is köszönöm a segítséget.email:bagirakinga@gmail.com
-
hamyka
senior tag
válasz
Németh Ági #86 üzenetére
szia
Vöröskereszt vagy Kláritász vagy mi, esetleg család segítő szolgálat nincs ott ??
Remélem ott rendesebb Család segítő van, az itteni ki mondta hogy dögöljek meg még ha nem is szó szerint... persze letagadnák hogy utaltak rá
Sok sikert
ui : És nem nevetlek ki sajnos egyre rosszabb lesz Magyarország helyzete ami nagyon borzasztó
Bárcsak tudnék neked segíteni
-
Németh Ági
újonc
Sziasztok Ági vagyok!Nekem nagyon nagy szükségem lenne kislány ruhákra!Van egy kilencéves kislányom és sajnos már minden ruhácskát kinőtt,és sajnos nem tudok neki sem újat sem használtat venni,mert nincsen rá pénzem,ha tudtok segíteni megköszönném!!
-
anyoca 75
újonc
Sziasztok nekem pici babára kisfiura kellene ruha unokámnak mert a fiamék sajnos nem tugyák meg venni mi meg még két kiskorut nevelünk ezért kérem a segitségeteket ha valaki tudna segiteni ruhákba meg kiságyba nagyon meg köszönénk !
-
rozsa008
újonc
szivesen el fogadnék használt ruhákat!!! köszönöm előre várom válaszokat!!!Rózsa
-
hamyka
senior tag
válasz
(Kolombusz) #35 üzenetére
,,Böjte Csaba atyát nem ismerem,, akkor most ássam el magam? végülis
Mi baja van 1 jó hallotnak?
-
hamyka
senior tag
válasz
hodiszofi #53 üzenetére
Sziasztok
Jajj istenem ti is bajba vagytok?? Ístenem
Mindszentiek vagytok? Nah én meg Szegvári
Nincs ott helyben valami család segítő vagy valami?? itt Szegváron van
Ill itt Szegváron Máltai Szeretetszolgálat is van, sajnos vagy nem sajnos annyira nem ismerem ki magam Mindszenten így nem tudom ott mik a lehetőségek
De ha át jöttök Szegvárra biztos titeket is szívesen fogadnának a Máltainál
vagy esetleg a Család segítőnél, nem tudom mennyire vagytok jártasak Szegváron.....
Remélem segítettem nektek
Írjatok és üdv: Hamyka
( egy 25 éves srác aki szintén szegény és beteg anyukájával él egy öreg régi vályog házban)
-
hamyka
senior tag
Sziasztok
Ezt nagyon szuper ötlet legalábbis én szerintem
És nagyon jó kezdeményezés szerintem
Sajnos egyre jobban olyat világot élünk hogy egyre szegényebb a nép
Ja és még valami:
hogy miért írok ide??
Jelenleg vannak ruhájaim, így még nem szenvedek ruha hiányban, akkor mit keresek én itt?
szóval:
Mivel fel ajánlásokról esik szó az az ingyen elvihető cuccokról, ( és mindjárt el is érkezünk oda hogy mit keresek én itt
D)
Nekem használt de jó állapotú ajtók kellenének
bejárati ajtó is jöhet, azt el tudom mondani hogy a keret megvan, és 2 ponton van rögzítve az ajtó, ja és öreg régi vályogházba kellenének az ajtók, remélem tudtok segíteni
Ha tudtok bejárati ajtót is, az is jöhet, ( még műkődö képes de rosszalkodik a zárja) ja és legyen rajta postaláda is ne kelljen utólag rá szerelni
ja és fém postaláda lehetőleg
Mindez hova kellene?
Csongrád Megye Szegvár
előre is köszyke és üdv: Hamyka
Ui: Remélem nem baj hogy ide írtam a problémámmal de nem találtam itt ilyen fórumot, ha esetleg valamelyikőtöknek vagy modinak nem tetszik hogy ide írtam, akkor helyezze át megfelelő topikba és erről értesítsen is, de ne úgy hogy kitilt innen!!!!
-
Artsia
újonc
válasz
Darius1988 #77 üzenetére
Szia Darius!
Ha még nem vittel el tőled senki a ruhákat én ígényt tartanék rá. -
Artsia
újonc
Szia Darius1988!
Ha még nem vitte el tőled senki a ruhákat én ígényt tartok rá. -
Darius1988
csendes tag
Üdv.
Csatlakoznék a csapathoz, ugyan is az évek során össze gyűlt kb két zsák jó minőségű férfi,női, illetve egy pár fiú baba ruha!
Eladni egyáltalán nem akartam mert nem az a fajta ember vagyok aki mindenből hasznot húz!
Autóm az sajnos nincs ezért nem nagyon tudok velük mozogni, nem messze onnan ahol lakom ott van egy vöröskeresztes ruha gyűjtő, de amint itt olvasgattam hogy mit írtatok így gondoltam mehetne a ruha oda ahova ti is jónak látjátok! -
rozsa008
újonc
ingyen ruhákat vagy ami már nem kell szivesen elfognánk nagyon szépen köszönöm előre is sziasztok várom leveleteket
-
szőke nagyi
újonc
Üdvözlök mindenkit !!Még új vagyok itt de szeretnem a segítségeteket kérni szükségünk lenne S-M ruhanemükre,38-39-es lábbelire, ágynemű huzatra ,konyhai felszerelésre (kanál villa tányér stb) Ha van ilyen felesleges dolgaid kérlek ne dobd ki mi szívesen el fogadjuk .Előre is köszönöm .
-
Kismancs6
újonc
Sziasztok!
Nagyon nehezen irok,de muszály 5 gyerekemmel élek ha bármiben tud nekünk segíteni nagyon megköszönnénk.
18 év- 3 éves ig vannak a gyerekeim.
Minden segítség nagyon sokat jelent bár mi is az köszönöm mindenkinek. -
margit42
újonc
Kedves Mindenki!
Szeretnék egy kis segítséget kérni,ha bárkinek bármije van amit esetleg eltudna ajándékozni elfogadnánk bármit.Férjemmel -aki agy infarktusos ,2 gyermekemmel,menyemmel aki terhes,és 4 unokámmal akiket elhagyott édesanyjuk- élek.Jó magam elvesztettem egyik szemem látását,karácsonykor se karácsonyfa se ajándék nem volt.Jövendő kis unokámnak még nem bírtunk venni semmit pedig már nemsokára világra jön.Bármit elfogadnánk,ruhát gyerek,baba ruhát ,ágyneműt,bútorokat ,gyerek ágyat.
Ha bárki tud segíteni ezen a számon elér:06-20/427-8485
Vagy posta címemre lehet küldeni ha bármit tudtok:2760 Nagykáta, szilva utca 42.
Boldog Újévet kívánok mindenkinek,Remélem nekem és a családomnak is boldogabb év lesz mint előbbi.
SZIASZTOK -
ilona22
újonc
Sziasztok! Én egy 2 családos 22 éves édesanya vagyok, sajnos egyedül nevelem 2 gyönyörű kislányaimat mert sajnálatos módon édes apjuk elhunyt 24 évesen, és most nagyon nehéz egyedül fenntartani őket,így ezért irok nektek hogy ha tudnátok segitsetek rajtam és a két lányomon akik:5 és 3 évesek! minden segitséget elfogadnék(pl:ruházat,játékok,és egyéb gyermek holmik)! Megadok egy telefon számot mert nem mindig tudok internet közelben lenni mert nekünk nincs sajnos! 06304867742
üdvözlettel és köszönettel:Ilona -
maja271
újonc
-
mucileemu
újonc
3hónapos múlt a kisfiam nem rég, van egy pár kinött ruhája, amiket már nem használunk, kidobni nem szeretnék. Ugyan nem sok mert mi sem élünk nagy lábon , és van amit énis kaptam barátnőmtől, de szivesen átadnám valakinek, akinek szüksége lenne rá.
Illetve a férjemnek vannak használaton kivűli ruhái főképp pulóverek xl,xxl es méret de van közte kisebb is, és nekem is vannak S-L-M méretben amiket nem használok, ez sem sok ruha,de szívesen átadnám, annak akit érdekel.
-
milina
újonc
sziasztok tudna nekem valaki segiteni? rossz anyagi körülmények közt élünk egy 8 éves lányomal és nagyon örülnék ha valaki tudna nekem segiteni ruhákra lenne szükségünk .kérem segitsetek ....köszöm nagyon elöre is. tel...0670 209 7226 kérlek irjatok.köszike
-
fekaviki
újonc
Jónapot kívánok szükségünk lenne ingyen elvihető ruhákra S_M-L re bármit el fogadunk mert szükségünk lene rá nagyon!! Az elérhetőségem 06702194876...Ha tudnak adni kére hívjanak ne irjanak mert nem mindig vagyok gép köszelében!!
Fiatal-lányok részére lenne.akik álami gondozásban vannak!!! Köszönöm!! -
fekaviki
újonc
Jónapot kívánok!! Én Feka Viktória vagyok szeretnék érdeklődi az ingyen ruhák miat hogy el lehetne még-e vinni???
Mert sajnos nincsen annyi keresetün hogy vegyün ruhákat!!Meg adnám az elérhetőségemet is 06702194876. Ha el lehet vinni kérem hívjon és megyünk érte!! Nagyon Köszönöm
-
noémi85
újonc
sziasztok most várom a 4dik gyermekemet hogy ha birtok segiteni nagyon szivesen elfogadnák új szülöt vagy bármijen ruházatott 6,7,8,éves lány és fiú ruhát ha bir valaki segiteni léci irjon nekem nagyon nagy szügségem lene rá előre is köszönöm
-
Goose-T
veterán
Nem teljesen ide tartozik, de van egy tökéletesen működőképes hűtőszekrényem, ami ingyen elvihető. Van egy nagy kartondoboznyi használt ruhám is a szekrény tetején (177cm/81kg férfi vagyok), ha érdekel valakit.
-
roPHka
senior tag
Felhozom a témát, sajnos emiatt:
[link] -
Mawyx
őstag
Vöröskereszté? Lehet, hogy üldözési mániám van, de az a Vöröskereszt támogatójáé, mintha az lenne ráírva. Tehát ha a használtruha kereskedő akár minimális összeggel is támogatja a Vöröskeresztet, akkor már ő támogató, kiírja a konténerre, azt meg viszi pénzért árulni.
Én inkább ismerősnek adom.
Meg itt Bp-en bérházban meglepett, hogy pl ágyneműt nem kukába dobtak, hanem kimosva, becsomagolva a kuka mellé raktak, de mást is szoktak, mindenfélét, akinek kell elviszi. Így lett ágyneműmKicsit szakadtka már, de épp ma délután húztam fel, pl a lepedő foltmentes, sérülésmentes. Lett már így virágcserepem, porszívóm, takaróm, hűtőszekrényem, polcom, stb. kb komplett lakásfelszerelés.
-
hodiszofi
újonc
Jó napot kívánok!
Nekünk nagy szükségünk lenne ruhákra apukám egyedül nevel minket,amúgy négyen vagyunk testvérek.csak lehet az a baj hogy messze vagyunk egymástól.Mindszenten lakunk.vagyok én 21 éves vagyok van egy öcsém 12 éves 2 hugom egy 7és egy 15éves.Lehet csak postán keresztül lehetne eljuttatni,de az kölcséges.Nem tudom mikor kerülök internet közelbe mert nekünk nincs.Ha netán úgy gondolják akkor megadom a címem:Mindszent Viharsarok utca 30 6630 Horváth Diána
Előre is köszönöm
-
ipgirl
tag
válasz
sycorax182 #51 üzenetére
sajnos semmi.
úgyhogy valószínűleg így elvisszük azokba a ''konténerekbe'' az egyik áruháznál,amit már többen is javasoltak -
sycorax182
tag
na? mi lett az akcióból?
-
brownus
veterán
már irtam, nekem csütörtökön csak du. 16-ig jó. de lehet, hogy a vöröskeresztnek fogom oda adni.
Bővebben: link -
Stimpy
senior tag
Jó reggelt mindenkinek!
Kicsit megcsappant a topic látogatottsága.
Beszéltem a sráccal,és csütörtök este (05.09.01.) 18.00-kor vár mindenkit a Nyugati pályaudvarnál,a Westend parkolójában.Mivel én valszeg nem érek fel addigra Kecskemétről,így kéne valakinek a telszáma,amit megadhatok neki.
Aki megy,plíz jelezze itt a topicban,ha szerda estig senki nem ír,akkor lefújom.
Üdw : Stimpy -
Stimpy
senior tag
Na,hazaértem (sajnos),holnap felhívom a srácot és egyeztetek vele,addig is upp.
-
Zsu_
senior tag
A fóti Coránál és a Praktikernél is van egy-egy nagy konténer, amibe ruhákat lehet beletenni. A Vöröskereszté a konténer és ami belekerül, azt ők szétosztják a rászorulók között.
-
ipgirl
tag
akkor a csütörtök jó lesz? jó volna tudni mikor legyen pontosan.
Mondjatok valami visszajelzést légyszi. -
Stimpy
senior tag
Csütörtökre is szervezhetem akár.Nekem este 8-ra ér a vonatom a nyugatiba (Kecskeméten melózom) ,de ha nektek előbb jó,akkor úgy beszélem le a sráccal,hogy nektek jó legyen,én tudok vele találkozni bármikor.
-
ipgirl
tag
válasz
Én is vittem Böjte Csabának karácsony előtt. Sokat jár felénk...
A jövő héten csütörtökön jó volna? vagy az korai? nekem a jövő héten csak az volna jó. /de ez ne legyen akadály, max odaadom előtte valakinek aki elviszi/
Egyébként 4 nagy /zsákszerű/ táska jött össze. -
brownus
veterán
válasz
nem is nekünk ph!-soknak hanem a rászorulóknak, vöröskereszt, árvízkárosultak,stb.
ipgirl majd szétszórja a ruhákat.
étkezési utalványt tudok adni pár ezer huf értékben
[Szerkesztve] -
(Kolombusz)
veterán
NEm rossz ötlet, de lehet ezt nem itt kellene megvalósitani?
Szerintem aki egy hardver fórumra jár, az nincs rászorulva ingyen ruhákra!
Én Böjte Csaba atyának (aki nem ismeri az szégyellje magát)vittem 200 eurót meg ruhákat. Ő 500nál több gyereket nevel, jól jön minden. De ha visztek neki (vagy küldtök) valamit, akkor az pénz legyen és mosópor, kötszer satöbbi, mert ruhával és játékokkal egy hosszú folyosó tele van már plafonig.
-
brownus
veterán
összejött egy táskányi ruha; hova és kinek adhatom?
-
Sianis
addikt
6 évesre való fiú ruhákat, és 4 évesre való leányzó ruhákat elviszek, ha van valakinek! A szállítást valahogy megoldjuk, és előre is köszönöm szépen!
[Szerkesztve] -
ipgirl
tag
mozgósítottam néhény csoporttársamat is /akik nem phznak, de szívesen adnának/ szóval szerintem az ittenieken kívül is leszenk akik hoznak.
-
Stimpy
senior tag
Halihó!
Felhívtam a srácot,akit ismerek ott : annyi a kérés,hogy tudjuk előre,hogy kb mennyi cucc lesz (pl 23 teszkósszatyornyi) ,de ez szvsz nem fog gondot okozni.Pontos időpontot egyeztetünk később,nekik szinte mindegy mikor lesz.
Addig is további felajánlók jelentkezését várjuk! -
Stimpy
senior tag
Hahó!
Kicsit mintha kihalt lenne a hely,még nyaraltok,vagy mi a szösz van emberek? -
_az
senior tag
na fuck, előbb szóltam, be, mint olvastam...
[Szerkesztve] -
BobChemistry
őstag
csatlakozok
szívesen segítek akármiben -
darkside
csendes tag
Ez a topic pont jókor nyílt meg. Néhány ruhadarabot én is nagyon szívesen felajánlok.
-
Stimpy
senior tag
Ne fűzzünk meg egy MOD-ot,hogy rakja át interaktívba?Most,hogy átment jótékonyba a topic,szvsz ott lenne a helye,még hozzá pirossal kiemelve...?????????????????????????????????????????????????????Ott talán többen látnák,és csatlakozhatnának is.
-
Stimpy
senior tag
Ez az ötlet kiválló
Egyszer haverokkal már csináltunk ilyesmit, de az én ötletem az FSZKI (Fővárosi Szociális Központ és Intézményei) lenne, mert Őket ismerem, és jó helyre menne a ruha,anno a kiosztásnál is segítettünk a Nyugatinál.Sőt,ha minden igaz,azt is meg tudnám szervezni,hogy megbeszélt időpontban mindenki (aki részt venne benne) kihozza pl. a Nyugatihoz a felajánlását, és egy kocsi kijönne az intézménytől,és ott át tudnánk adni nekik,nem kéne cihelődni össze-vissza.Ha tetszik többeknek az ötlet,akkor ráfutok a témára.UPP.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
atuci
őstag
A bp-i Cora es Auchan mellett szoktak lenni feher fem gyujtoladak hasznalt ruhaknak, akar oda is be tudod dobni.
-
ipgirl
tag
ez jó ötlet! támogatom! nekem most azért lenne sürgős, hogy elvigyék, mert költözünk, és nem akarom már ezeket a ruhákat átvinni. de akár augusztus végére meg lehete szervezni egy ilyet, és valahogy elvinni vöröskereszthez, vagy máltai szeretetszolgálathoz, vagy rászorulókhoz.
-
leewi
aktív tag
ez JÓ..már rég gondolkodom ilyenen..esetlegesen megkéne szervezni egy osztás félét..hm?
itt összegyüjtenénk..mert bíztos mindenkinek van fölöslege és utána eljuttatnánk..pl. az ingyenkonyha féléken..
ha lennének karitatív embrkék valahogy csak megolanánk..
ja és 1 NAGY UPPPP
[Szerkesztve] -
ipgirl
tag
Ingyel elvihető női /S-M/ és férfi /XL/ használt ruhák elvihetők rászorulók részére! Nem szeretnénk kidobni, mert jó állapotban vannak.
Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest