Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al
- Derail Valley
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
Új hozzászólás Aktív témák
-
f(x)=exp(x)
őstag
Szia!
Az én tapasztalatom alapján leírtam sorrendben, hogy miket kell megnézned a probláma abszolválásához:
1. hegycsere: vannak hosszú hegyek, amik nem pattannak ki olyan gyakran, mint a rövid, kicsit vaskosabbak. Neten érdemes utána nézni.
2. testcsere: ezt nem a probléma miatt, hanem amiatt ajánlom, mert 10g-mal szerintem csak bohóckodik az ember. Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ez az ideális súly.
3. toll/szár kombinációk kipróbálása: rengeteget számít, hogy milyen szögben áll bele a táblába a nyíl. Ezek cserélgetésével ki kell tapasztalnod, hogy melyik a jó neked (ajánlom menj el olyan boltba, ahol lehet dobálni a nyíllal, ők tudnak neked segíteni, sőt ha elmondod a problémád, segítenek erre (is) figyelve.A tábla legyen fix mindenképp, bár ajtóra szerelni nem éppen a legideálisabb megoldás, még ha nem is steelről beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
Cheif
tag
Valószínűleg én ajánlottam. Nekem is a hegycsere jutott eszembe először, esetleg érdemes lehet megérdeklődni a boltban, hogy milyet ajánlanak. Valamint a testcsere is, a 10g az tényleg csak ilyen adunk hozzá valamit nyíl... Softnál amúgy 18g +10%, az itthoni verseny limit ami súlyra vonatkozik, softnál a gyártó az összeszerelt súlyt adja meg, szóval benne van a toll és a szár is. A tábla védelme érdekében nem is szabad ennél nagyobb súlyú nyíllal dobni, én 16-18g-ot ajánlanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest