- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
bosmajor #2549 üzenetére
A Darts Corner nyilvánvalóan sokkal nagyobb tételeket rendel a gyártóktól, ezért kedvezőbb árakat tudnak kiharcolni, de a hazai kereskedőknek mindenképpen figyelembe kellene venni, hogy mi nem vagyunk sem tájékozatlanok, sem a pénzünk ellenségei. Ott vásárolunk, ahonnan olcsóbban kapjuk meg ugyanazt a terméket.
Az általam kinézett Harrows nyílkészlet ára nemrég kint is emelkedett, karácsony előtt még csak 19,8 font volt, most 22,2. Viszont ebből (a nettójából) lejön 10 % kedvezmény, adnak mellé 4 font értékű ajándékcsomagot, szárakat, tollakat. Mai árfolyamon, durván 10000 Ft házhoz szállítva, ezzel szemben a hazai Harrows képviseletnél 13900 Ft. Ha megvenném hozzá az ajándék tartozékokat, az plusz 1600 Ft, röhejes. Másfélszereséért kapnám meg itthon, ha bemegyek a boltba, ami további költséget jelent. -
bosmajor
tag
válasz
zsolti72837 #2548 üzenetére
Nekem is furcsa (ahogy azt már írtam), hogy postával együtt 12e Ft-ért kaptam meg ugyanazt, amit magyar webshopból szállítási költség nélkül 16e-ért vehettem volna!
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837 #2546 üzenetére
Olcsóbban szállítanak, mint Budapesten belül a hazai kereskedések. Nem kommentálom.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837 #2544 üzenetére
Attól függ, mit rendelsz, mekkora a csomag és mennyi a súlya. Nekem mindig 3,6 fontot számláztak, akár nyilakat, akár pólót rendeltem. Ha csak tollakat, szárakat postáznak, az kicsi és könnyű, valóban a legolcsóbb kategóriába, a 2,4 fontosba esik. Viszont tábláért már közel 13 fontot kérnek.
-
bosmajor
tag
válasz
zsolti72837 #2540 üzenetére
Kb. egy hét (nekem legalábbis így szokott).
-
zsolti72837
addikt
A darts corner-ről mikor jön meg ha rendelek?
-
dn7z
csendes tag
Hali. Valakinek esetleg van eladó falvédője? Érdekelne még 22-23 g-os nyíl is. Akinek van dobjon egy privit.
-
sz_abika
addikt
Ingyen van, kit érdekel mi az, meg hogy jó-e
-
adrian360
őstag
nem tudom te mit láttál Tayloron, van vele készült dobás elemző videó is, és abban elmondja hogy rá céloz a T20 közepére és le se veszi róla a szemét, úgy emeli fel a kezét a következő dobásra és folyamatosan így megy. bármelyik versenyzőt megnézel csak akkor ha kinéz az eredményjelzőre akkor veszi le a szemét a célpontról. egyik se a kezét nézi.
-
-
adrian360
őstag
eleve azért hülyeség, mert célzáskor a táblán van a fókusz, és nem a kezeden.
-
BBéci
legenda
válasz
zsolti72837 #2527 üzenetére
Akkor már inkább a beépített lézeres nyíl, de annak sincs sok értelme. Nézd meg például Bunting technikáját, még csak a tábla irányába sem mutatnak a nyilai, mégis szórja a 180-akat, a VB-n egy meccsen (amelyikben kikapott) 15-öt.
-
Remi1234
aktív tag
válasz
zsolti72837 #2529 üzenetére
Szerintem ilyesmit otthon is eszkábálhatsz
De komolyan mi ertelme?? El se tudom képzelni hogy segíthet ez.
-
Amarton
tag
válasz
zsolti72837 #2527 üzenetére
Nincs. Szerintem butaság.
A dartsban a célzás nem a fizikai célzás. Nem oda repül a nyil, ahova célzol, hanem ahova dobod. -
zsolti72837
addikt
Valakinek nincs egy ilyen-e?[link]
-
BBéci
legenda
válasz
Gömb Villám #2522 üzenetére
Nem emlékszem a nevére/típusára, 23 év nagy idő. Talán valahol a padláson megvan a doboza.
-
Gömb Villám
csendes tag
válasz
Gömb Villám #2522 üzenetére
-
adrian360
őstag
válasz
Gömb Villám #2518 üzenetére
persze van nagyon jó harrows is, pl egy classic Eric Bristow vagy Boxer. nekem egy Harrows nyilam volt, Gyro 21g, az az egy nyilam volt amiből kijött hegy és benne maradt a táblában
-
BBéci
legenda
válasz
Gömb Villám #2518 üzenetére
Az új szériák - Aero, Aura, Atomic, Retina - nagyon jók, kicsit lassan, de haladnak ők is a korral.
-
Gömb Villám
csendes tag
válasz
adrian360 #2499 üzenetére
Igazad van, hogy mostanában az unicorn, target nyilak nagyon jók és, hogy a harrows kicsit be van ragadva, de azért van ott is minőségi nyíl, például egy jó magnum. Én személy szerint most tértem vissza egy unicornos Barney nyílról a régi kis magnumomra. Még mindig hasít az a nyíl, csak kár, hogy nem igen találni már sehol sem.
-
BBéci
legenda
válasz
#05304832 #2512 üzenetére
Ha a Dars Cornertől rendelsz, rengeteg nyílhoz adnak ajándékcsomagot, benne 3-5 garnitúra toll és ugyanannyi szár, valamint tollvédő. Ez többe kerülne, mint a szállítási költség, tehát nagyon megéri. Ma 407 forintra csökkent a GBP, hónapok óta nem volt ilyen alacsony, most érdemes rendelni.
-
BBéci
legenda
válasz
Amarton #2514 üzenetére
A bull része valóban nem egyforma, viszont a többi, tapasztalatom szerint, egyforma, vagy legalábbis megtévesztésig hasonló. Unicorn és Winmau táblákat egymás mellett csak a Novopartsnál láttam, ott hasonlítgattam.
Arra gondoltam, hogy egy kézi csiszolóval lehetne vékonyítani a drótok utolsó 1-2 milliméterét, de módjával, mert megsértheti az ember kezét, amikor kihúzza a nyilakat.(#2511) local1
Az ék alakot szerintem arra lehet mondani, amit pár napja linkeltem, aminek Diamond Wire a neve.
A mostani "késes" táblákban valójában lapok vannak, ezért a drót név messze áll a valóságtól.
A Bulls cég honlapján van egy kisfilm a gyártásról, ott jól látható az a "drót" szerkezet, amit belenyomnak a táblába.
Azt hiszem, a kiálló rész utolsó pár milliméterének kiképzésében láttál különbséget, amit nem vitatok, létezik. Nekem leginkább az "ahogy sikerül" jelenséget juttatja eszembe. Mindegyik gyártónál szériafüggő. -
Amarton
tag
válasz
A nyilak az elején nem számítanak. Ha vastagabb réz testűt veszel annak még stabilabb is a fogása. Az elején nem kell aggódni, hogy nem fér el a triplában mind a három. Ezekkel meg lehet tanulni a helyes dobást. Ha kialakul a dobás, akkor viszont már vékony test kell. De nem rendelni, hanem kipróbálni. Klubban hozzáértő társaságában vagy boltban.
Hosszú szár széles toll egyenes test a klasszikus. Én innen jutottam el torpedó test rövid szár és közepes tollhoz.
Táblán nem spórolnék, mert azt hosszú évekre veszi az ember. A sok kipattanó nyil frusztráló.
Mondjuk megdobnád életed első 180-át egy penge táblán, ehelyett kipattan 2 nyil és csak hatvan lesz a pontszám.Szárból target pro, nekem még egy sem tört el. Toll az elején nem fogy. Ha már csokorba mennek a nyilak, akkor jobban.
Már az első nyil eldobásakor törekedj a helyes mozdulatra. Sok szívástól kiméled meg magadat.
Ez az én véleményem. -
adrian360
őstag
válasz
rendelj pót szárat és tollat legalább egy garnitúrát, steel nyílhoz nem kell póthegy. hogy milyen toll és milyen szár az megint egyén függő, alap esetben a medium szár és klasszikus széles toll kezdetnek tökéletes, aztán dobás típustól függően majd finomítani. mindenképpen műanyag szárat javaslok, kevésbé sérülékeny.
-
BBéci
legenda
válasz
#05304832 #2507 üzenetére
Nem ék alakú, hanem penge, azért Blade a neve. Drótozást illetően nincs különbség a különböző gyártók termékei között, az is lehet, hogy pontosan ugyanonnan veszi mindegyik.
(#2505) macskacsa
Kezdőnek elveszi a kedvét a sok kipattanó nyíl, ezért semmilyen körülmények között nem ajánlom a kerek drótozású táblákat. -
Radó L
újonc
Sziasztok!
Amennyiben van egy kis időtök, az alábbi darts-os vásárlási szokásokat felmérő kérdőív kitöltését szeretném kérni.
Köszönöm előre is a segítséget! -
BBéci
legenda
válasz
#05304832 #2479 üzenetére
Akkor nem ugyanazt a VB-t néztük. A PDC Unicornjai 3-4 leg után rosszabbul néztek ki, mint a BDO-s Blade4 DC-k 25 leg után.
A számdrótok cserélhetők, fogóval alakíthatók, görbíthetők. A kacska számok tradicionális kinézetűek, olyanok, mint 30-40 évvel ezelőtt, nekem kifejezetten tetszenek. Semmi közük a minőséghez.Abban pedig tévedsz, hogy ék alakúnak kell lennie a drótozásnak.
-
BBéci
legenda
válasz
adrian360 #2499 üzenetére
Néha, de az utóbbi 2-3 év Harrows nyilai között többségben vannak az olyanok, amik simán egyenértékűek a másik három említett gyártó termékeivel.
Éppen agyalok egy Harrows-on, kipróbáltam a klubban és nagyon bejön. [link](#2501) macskacsa
Az utóbbi 30 hozzászólás nagy része erről szól. Winmau és pont. De nem ami a linkeden van, hanem Blade4! Gömbölyű drótosra akkor dobálnék, ha jó sokat fizetnének érte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- VoLTE/VoWiFi
- Ukrajnai háború
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón egyedi megjelenéssel
- DJI Mini 3 pro FMC drón szett - 3 akkumulátorral +extrák
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest