Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
válasz Hydra SR #1446 üzenetére
Ezt most te DIREKT csinálod vagy egyszerüen ennyire nehéz a felfogásod, hogy nem érted meg: ide aranyköpéseket kell írni ami a ph! fórumán hangzott el, és nem vicceket! Tudod mi az az aranyköpés? Tisztában vagy a fogalmával, vagy leírjam neked privátban?
[Szerkesztve] -
athomi
veterán
válasz Hydra SR #1601 üzenetére
Gucunya mesterrel már én is beszélgettem! Nem semmi a srác...
Az alaplapjához egyszer 9600xt-t akart venni, majd PCIE-es 7300GT-t, ezután meg azt mondta, hogy a 9600xt erősebb, mint a 9800xt...
ez a hirdetés se rossz szerintem:[link]
izee hirdetési szövege: ''Az ár változik!! Annyi amennyit adnak érte!!! De vigyázat! Egy bolt már bevenné.''
[Szerkesztve] -
Hydra SR
addikt
válasz Hydra SR #2120 üzenetére
Jöttek a reakciók az illetőnek, ez különösen megfogott: ...latinul kérnéd ki a söröd...
A privát arra való, hogy olyasmit írj, ami nem tartozik másra. A szakmai kérdéseknek általában van topicja. Ha nincs, nyiss egyet.
-
7
addikt
válasz Hydra SR #2452 üzenetére
Nincs kedvem egy újabb Kkocos-flémet elkezdeni. Én ezeket (meg az összes többit, amit linkeltem) találtam annyira jónak akkor és ott, adott hangulatban és körítéssel, hogy úgy éreztem, itt a helyük. Nap mint nap futok bele itt a fórumon olyan spontán megnyilvánulásokba, amiken jót kacagok, de erősen megfontolom, berakjam-e ide vagy sem. Az, hogy most viszonylag rövid idő alatt toltam be kettő olyat, ami a te ízlésednek nem felel meg, egy dolog.
Visszanéztem, 7 hónapja írtam ide az első hsz-t, eleddig 14 hsz tartalmazott az ide beírtakból általam köpésnek minősített megszólalásokat, ami átlagolva havi 2, azaz kettő hozzászólással gyarapítja a topicot. Igazad van, biztosan kényszeresen pakolgatok be minden szart.
Ha más poénokra bukunk, nagyon szépen megkérlek, igyekezd ignorálni ezeket. Nem hiszem, hogy olyan nagy nehézséget jelentene számodra. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz Hydra SR #2664 üzenetére
Az elmúlt 2 órában ezt a topicot böngésztem, és végig mosolyogtam. Aztán elolvastam ezt, és ezen szakadt ki a zsák
Köszönöm szépen
Istenem, mekkora ez a topic! Azért rimánkodom, hogy találjak valami gyöngyöt és bedobhassam ide
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
Új hozzászólás Aktív témák
- ami nem aranyköpés, tegyétek OFF-ba!
- Magisk
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest