Aktív témák

• Lortech

addikt

válasz Gh0sT #63 üzenetére

Maga a DateTimePicker nem lenne probléma, viszont az adott időpontban általa végzendő funkciók megírása, módosítása annál inkább, nem akarom magyarázni különösebben, mert látni kéne ehhez a kódot. Az úgy nem egyszerű, hogy egy konkrét feladatra megírt programot - ami nem is lett megtervezve, mivel nem terveztem bővíteni - agyonhackelek, és folyamatosan módosítgatok, mert egy kis módosítás is 100 helyen érintheti az egészet.
    Az időzített uppoláshoz már megcsináltam egy lehetséges megoldást, az automatikus módot, amihez ugyan venni kell a fáradságot és ütemezni kell a programot windowsban, de szerintem ezzel még nagyobb is a lehetőségek száma, és nem utolsó sorban sokkal kisebb a hibalehetőségek száma. Ahhoz, hogy ezt korrektül meg lehessen írni, bele kellett volna tervezni alapból, vagy jól megtervezni, vagy pedig most kéne alapjaiban átírni.
    Másik kérdés, hogy érdemes-e egyáltalán bármit is fejleszteni, mert írt ide talán 10 ember, visszajelzés szinte semmi, hogy használja-e valaki. Azt hiszem így is túl sok időt feccöltem már bele (26Kbyte a fő forráskód sallangok nélkül), és ez legkevésbé sem panasz, csak a realitás. :)

-Közben amíg leírtam ezt a hsz-t, megcsináltam a tetszőleges szövegű upot.
    -Az OFF gombnak különösebb hasznát nem láttam, így elvetettem. De ha van valami érved, ami alátámasztja a létjogosultságát a feature lista növelésén és a gui terhelésén kívül, akkor megoldható.
    -reklámmal nem szennyezném a topikokat

1.04b verzió itt: [link]

[Szerkesztve]

Aktív témák