Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ƬΛЯΛ
senior tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Megmondom őszintén beépített wifis eszközzel nem próbáltam még, de elméleti síkon le tudja kezelni. Én is egy sima wifi routert használok AP-nak (DHCP off, static ip a pfsense dhcp tartományán kívül, de alhálózaton belül). Ez azt jelenti, hogy a pfsense valamiért nem szereti, ha fix ip-t akarsz fenntartani dhcp tartományon belül. Ezért van az a megoldás, hogy a dhcp 10.10.10.10-től 10.10.10.199-ig oszt, a wifi router a 10.10.10.200-as címet kapta és így mindenki boldog.
Egyébként a UniFi cuccok eszméletlen jók, cégnél nálunk is azok vannak, nagyon meg vagyok elégedve velük, csak egy kicsit borsos az áruk. Na meg kell hozzá külön POE, de ez a legkevesebb

-
ƬΛЯΛ
senior tag
válasz
Véreshurka
üzenetére
Kérdezz bátran, azért van a topik. Nem ígérem, hogy mindenre IS tudok majd válaszolni, mert cégnél javarészt MikroTik cuccok vannak, így napi szinten azzal találkozom, csak otthon használok pfSense-t

Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest