- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Ég veled, KEndre! :(
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- A TLS, mint OSINT (nyílt hírszerző) eszköz
- Pi-hole, a reklám blokkoló (Bevezető)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
-
Multibit
nagyúr
Az i225 - finoman szólva - nem sikertörténet az Intelnél. A net tele van a problémákkal, egyre másra jöttek az újabb revíziók.
[link]
"Intel I225v Nightmare"
"i226 is a new name for a fourth Revision of the i225"Igaz, az i226 még nagyon új, de a megszületése azt igazolja, hogy az i225 rev3 sem volt az igazi. Ha neked bevált, szerencsésnek mondhatod magad.
-
Multibit
nagyúr
Használja valaki a FireHOL blokklistákat? A FireHOL level3-ba bekerült a 8.8.8.8
-
Multibit
nagyúr
Migráltam már belakott rendszert. Igaz, akkor a teljes vas más volt!
Az alábbi lépéseket hajtsd végre:
1. Konfig mentés
2. SSD csere
3. Tiszta telepítés
4. Működő internet beállítása
5. Korábbi csomagok, pluginek felrakása
6. Konfig visszatöltés.kipróbálnám az OPNsense-et is, van bármi nyomós indok (otthoni felhasználóként), hogy ne váltsak rá?
Én megfordítanám a kérdést. Van bármi nyomós okod a váltásra? Van amivel elégedetlen vagy pfSense alatt?[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
Értem én, azaz mégsem. Ha a FreeBSD realtek drivere a probléma, hogy tudtam routerként használni az Odroidot
Mégis lehet köze a dolognak a hw túlterheltséghez. A H2-ben j4105 CPU van, kicsit többet bír.@bumi
Nálad - vélhetően - egy szerencsétlen kapcsolat okozza a gondot. A Realtek LAN csatolókkal is el lennél, ha erősebb CPU lenne a konfigodban. Ugyanakkor lehetséges az is, hogy a jelenlegi processzorod jobban érezné magát (működőképes lenne) Intel csatolókkal.[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
Fura. Van egy Odroid H2 SBC-m, ami korábban routerként funkcionált nálam. Azon is két Realtek LAN csatoló van. Nem volt vele stabilitás problémám OPNsense alatt. Ma is hibátlanul teszi a dolgát OMV NAS-ként (7/24-ben, torrenttel). Tudom, a router FreeBSD, a NAS meg Debian.
-
Multibit
nagyúr
-
Multibit
nagyúr
Nem érzem lassúnak. Most meglátogattam néhány olyan honlapot, amit korábban soha, de nem érzek problémát. Hány session van nálad nyitva egy időben? Használsz IP blocklistákat? Használsz DNS blacklist-eket? CPU/RAM mennyire terhelt?
Unbound-ot használok, több blacklist is aktív nálam. Úgy gondolom semmi extra beállításom nincs. DoT és DoH sincs belőve jelenleg. -
Multibit
nagyúr
-
Multibit
nagyúr
Aki nem tud létezni multigigabit nélkül, annak itt a lehetőség a pénzköltésre: [link]
Kicsi, csendes, cuki ... és drága -
Multibit
nagyúr
Visszatettem az OPNsense routeremet a helyére. Többször futtattam az általad linkelt oldal tesztjét:
[link]
[link]
[link]
Amint látszik, igencsak változó a helyzet. Mindez úgy, hogy közben semmit nem változtattam a router beállításain.Ez másik tesztoldalon mért eredmények:
[kép]
Itt sem fedezhető fel állandóság az eredményekben.
Innentől kezdve én nem aggódom a routerem "bufferbloat-képessége" miatt -
Multibit
nagyúr
Elmondom, hogy jártam a NUT-tal OPNsense alatt.
Nálam a router NUT serverként van konfigurálva (egy Syno és egy OMV NAS a NUT kliens). Ez rendben működött korábban. Szívesen használok a tűzfalban aliasokat, eddig elégedett voltam velük. Nem csak IP listákat, hostokat, portokat is felvettem aliasként a tűzfalban. Többek között a routerre definiáltam aliast és azt használtam a 127.0.0.1 helyett. A NUT portra, torrent portra is aliasokkal hivatkoztam a tűzfal szabályokban. Ezzel régebben semmi gond nem volt.
Nem rég azonban (emlékeim szerint a 22.1 indulása óta) furcsa problémák jelentkeztek. A NUT service diagnosztika menüpontjában az UPS Status képernyő üres maradt! Ekkor a GUI is "fagyott", érdekes módon csak a menük végpontjaiban. A rendszer log ilyen üzenetekkel volt tele:2022-03-11T23:30:57 Error upsmon UPS [ups]: connect failed: Connection failure: Operation timed out
2022-03-11T23:29:37 Notice upsmon UPS ups is unavailable
2022-03-11T23:29:37 Error upsmon UPS [ups]: connect failed: Connection failure: Operation timed out
2022-03-11T23:28:17 Error upsmon UPS [ups]: connect failed: Connection failure: Operation timed out
2022-03-11T23:26:57 Error upsmon UPS [ups]: connect failed: Connection failure: Operation timed out
2022-03-11T23:25:36 Error upsmon UPS [ups]: connect failed: Connection failure: Operation timed out
2022-03-11T23:24:16 Notice upsmon UPS ups is unavailable
2022-03-11T23:24:16 Error upsmon UPS [ups]: connect failed: Connection failure: Operation timed out
2022-03-11T23:22:56 Error upsmon UPS [ups]: connect failed: Connection failure: Operation timed out
2022-03-11T23:21:36 Error upsmon UPS [ups]: connect failed: Connection failure: Operation timed out
2022-03-11T23:20:16 Error upsmon UPS [ups]: connect failed: Connection failure: Operation timed out
2022-03-11T23:18:56 Notice upsmon UPS ups is unavailable
2022-03-11T23:18:56 Error upsmon UPS [ups]: connect failed: Connection failure: Operation timed out
2022-03-11T23:17:36 Error upsmon UPS [ups]: connect failed: Connection failure: Operation timed out
2022-03-11T23:16:16 Error upsmon UPS [ups]: connect failed: Connection failure: Operation timed out
Az derült ki, hogy az OPNsense nem szereti, ha a NUT redirect NAT szabályban a router local hostra és a NUT portra aliassal hivatkozom! Amint lecseréltem ezeket konkrét portszámra és IP címre, helyreállt a rend. Ez reprodukálható! Ami viszont furcsa, hogy más szabályokban nem okoz problémát az alias használat Pl. a torrent forgalom szabály kifogástalanul működik: [kép]
Nem csak a NUT-tal szívtam, hanem a Zenarmorral is! Egy napon, nem jöttek a riportok és a support azt javasolta, hogy telepítsem újra az Elasticsearch-öt. Mikor az ES települt, a Zenarmor nem tudta elérni a router local hostot, így nem lehetett végrehajtani az indexeléseket. Miután eltüntettem az erre hivatkozó aliast, ez a probléma is megszűnt
Ha valaki hasonló dologgal szív, nézzen utána ennek! De ha jól működik, nehogy hozzá nyúljatok![ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
Hááát... Szerintem 16 GB háttértár kevés. Legalább 64 GB-t alkalmaztam volna. A nagyobb kapacitású SSD általában gyorsabb is.
A rendszerbeállítások között tudod szabályozni a logolást: [kép]
Nálam most így néz ki a lemezhasználat. Igaz, csak azért ennyi, mert a Zenarmorban 14 napban szabtam meg a riportok tárolását. -
Multibit
nagyúr
válasz eladohardver #791 üzenetére
Tudom, hogy mire való, de a konkrét hozzászólásomhoz hogy kapcsolódik?
-
Multibit
nagyúr
Ide is tartozik. Tartozhat. Egy példa: van egy Poco X3 NFC telefonom (nyilván Androiddal). Eszméletlen módon tolja ki az információt a netre (nagyobb intenzitással, mint minden korábbi telefonunk a családban). Hogy mit, azt nem tudhatom, de hogy hova és mikor és milyen eloszlással, azt igen. Volt olyan időszak, mikor 24 óra alatt több mint 16000 blokkolást végzett a Sensei Azaz, átlagban kb. 5 másodpercenként tolta (volna) az információt a telefon szerte a nagyvilágba. És ezek csak a blokkolt próbálkozások. Nyilván sok olyan kifele irányuló kommunikációt is kezdeményezett a telefon, amit a Sensei nem ítélt kockázatosnak.
[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
-
-
Multibit
nagyúr
a szolgáltató gondol egyet
Szerintem nem gondol
szolgáltató ne férjen hozzá a belső hálóhoz
Anélkül, hogy tudnánk milyen szolgáltatásod van, az valószínű, hogy szokásos privát címet ad ilyenkor a szolgáltatói eszköz (192.168.x.x). Pfsense-ben van lehetőség a privát címek blokkolására WAN interfészen. -
Multibit
nagyúr
Azokhoz, akik használnak geo ip szűrést: hogy lehet egy IP-ről biztosan tudni, hogy milyen illetőségű? Azaz, honnan lehet tudni, hogy az a peer, aki kapcsolódni akar hozzám, az biztos, hogy ugandai, vagy iráni? Az ilyen információt tartalmazó adatbázisok mennyire tekinthetők 100 %-osnak?
-
Multibit
nagyúr
válasz tradeelek11 #749 üzenetére
Egyelőre az ingyenes Senseit használom. A CPU-t nem izzasztja igazán, de a 16 GB RAM kell neki.
Szerk:Háttértár is szükséges rendesen. Persze attól is függ, hogy hány nap adatait akarod tárolni. Nekem 7 nap van most belőve a Senseiben, így kb. 60-70 GB-ot foglal a 250 GB-os SSD-ből.
[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz tradeelek11 #747 üzenetére
IP blocklista aliasok + Ubound + Sensei
-
Multibit
nagyúr
válasz tradeelek11 #739 üzenetére
Ezt sajnos nem tudom, soha nem volt szükségem ilyesmire. Bentről mindig IP-vel érek el mindent.
-
Multibit
nagyúr
válasz tradeelek11 #736 üzenetére
Intel alapú kártya, az ilyeneket általában ajánlják
-
Multibit
nagyúr
Az a helyzet, hogy nem csak a vason múlik a sebesség (igaz, leginkább ez a meghatározó).
Különböző honlapokon lehet olvasni OpenVPN tweaking ötleteket, sokszor egymásnak ellentmondó tartalommal. Ezek legtöbbször szerver (és kliens) paraméterek cseszegetését jelentik. Nem szakértem a dolgot, csak próbálgatok közülük néhányat. Nekem eddig nem járt eget rengető sebesség különbséggel ezek változtatása:
tls-version-min 1.2
tun-mtu 48000
fragment 0
mssfix 0
sndbuf 524288
rcvbuf 524288.
Ahogy írtam egy-egy paraméter esetén ellentmondásos véleményeket lehet olvasni a javasolt értékek tekintetében. A fenti "tuninggal" és ezekkel a szerver beállításokkal jelenleg ez a helyzet nálam (hw: i5-8250U, 16 GB RAM). Mint láthatod, nagyon messze van a 800-1000 Mbps-től.szerk:
Ami még kimaradt: a kliens vas teljesítménye is számít. A fenti sebesség egy Pentium J5005 + 8 GB klienssel jött össze. Van még egy - kísérletezés szempontjából - szóba jöhető laptopom (i5-3340M, 16 GB), azt is fogom tesztelni.[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
A router-re vagy a gépre, amin tesztelek?
Elsősorban a routerre (a pfSense topikban vagyunk). Ha internet sebességet akarsz tesztelni, célszerű a speedtest-cli használata. Ez a legkevésbé erőforrás igényes mérési módszer, nincs nagy hw igénye (ergo kevéssé lényeges a tesztelő PC ereje). -
Multibit
nagyúr
válasz Véreshurka #667 üzenetére
A csomagok nagy része rendelkezésre áll mindkét oldalon. Egy-két alkalmazás van, ami specifikus és nincs meg a "konkurenciánál" (pl. pfBlocker, Sensei).
-
Multibit
nagyúr
válasz Véreshurka #665 üzenetére
- freeradius - van
- acme - van
- valamilyen reverse proxy - van
- zabbix agent - van
- darkstat - már nincs, más van helyette
- iperf van
- nut van -
Multibit
nagyúr
Tehát, OPNsense alatt megy a torrent letöltés, de a feltöltés nem. Xiaomival van feltöltés, OPNsense-zel nincs, igaz? Így biztos, hogy nem peer hiányról van szó, biztos nem túlseedeltek a torrentek.
Be tudnál tenni egy screenshot-ot arrol a LAN out hibáról? Azt hol látod, hogy emelkedik? GUI-n, vagy SSH-n?
Nekem ilyen WAN beállításokkal szépen ketyeg a torrent (szintén Digi): [kép]
A LAN interfész beállításaim: [kép][ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
Milyen határra gondolsz? Maximálisan elérhető letöltési sebességre? VPN sebességre?
Nem lehet egyértelmű válszt adni. Függ a neted jellegétől (PPPoE jobban terheli a vasat). Függ attól hány tűzfalszabály van definiálva. Milyen alkalmazások terhelik a routert...
A 3.6 GHz-es dual proci olyan számításigényes alkalmazásoknál lehet előny, amelyek nem rendelkeznek multi-core támogatással (pl. magának a FreeBSD-nek a NAT-olása, vagy pl. OpenVPN.[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
Néhány kérdés:
- Nincs az opnsense router előtt más router?
- Telepítéskor INSTALLER userrel elvégeztél minden szükséges beállítást (beleértve a NIC-ek hozzárendelését WAN-nak, LAN-nak)?
- Mikor hálózatba illesztetted az opnsense eszközt, az internet szolgáltatód kábelét biztos, hogy a WAN-nak beállított portba dugtad?
- Lefuttattad kezdésként a opnsense által felkínált inicializáló varázslót?
- Ha PPPoE neted van, beállítottad a szolgáltatótól kapott PPPoE usert és a hozzá tartozó jelszót? -
Multibit
nagyúr
válasz Véreshurka #487 üzenetére
Igen, minden pöcc-röff volt
Már fel is raktam a Sensei-t. Kíváncsi vagyok, hogy 8250U + 32GB RAM mellett is leülteti-e a routert? -
Multibit
nagyúr
Túl vagyok egy sikeres migráláson. Egy belakott opnsense alatt cseréltem vasat. Nagyon simán ment a dolog. Ez az igazi előnye annak, ha nem NVRAM-ban van a konfig, hanem egy fájlban a háttértáron
-
Multibit
nagyúr
Megnéztem én is a p2p letöltés pingre gyakorolt hatását. Nálam Digi 500 FTTB van. 14-15 MB/s sebességgel jött két remux és közben pingeltem. Eredmény: [kép]
Néztem egy darabig, de nem tapasztaltam kiugró értékeket és time out-ot sem.
Kíváncsi vagyok, mit mond a Digi (pingre nincs garantált érték, mint a le-, feltöltési sebességre).[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
Ahogy írtam, nagyon sok múlik azon, hogy mit futtatsz. Ha csak alapfelhasználás a cél, akkor nem lesz gondod a teljesítménnyel. Nálam azért adódott ilyen memória használat:
Kíváncsiságból felraktam a Sensei-t is (ez csak opnsense-t használókat érint), de csak rövid ideig volt használatban nálam. Hamar kiderült, hogy a J4105 CPU + 8GB RAM nagyon kevés neki. Egyszer-kétszer a rendszert is kiakasztotta, ilyenkor újra kellett indítani az opnsense-t
-
Multibit
nagyúr
A netes urban legend szerint Realtek=sz@r, Intel=királyság - csak ezért javasoltam Az alaplapi NIC-re tényleg nem szoktak nagy gondot fordítani a gyártók.
A VPN szerver egy olyan alkalmazás, ami meg tudja terhelni a vasat (pl. OpenVPN). A potenciálisan veszélyes helyek, tartalmak kiszűrése azért hasznos funkció, és ez is kívánja az izmos hardvert.
Maga a NAT-olás sajnos csak egy magon történik (FreeBSD sajátosság). De az alkalmazások (egy-két kivételtől eltekintve, pl. OpenVPN) azért kihasználják a több magos CPU-t.[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
Használd az Intel LAN kártyát WAN portnak is! Hogy mit bír a vas, azt nem tudom.
Amúgy az elérhető sebesség nem csak hw függvénye. Az is számít, hogy mit futtat az opnsense, azaz, mivel van terhelve az alapfeladatain kívül. Pl. egy Suricata elég izzasztó tud lenni. A Sensei-ről nem is szólva[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz Véreshurka #454 üzenetére
Magában az OPNsense NUT pluginban nem sok dolog állítható GUI-ról. Én ezeket állítottam be:
Service mode: standalone
UPS name: ups (ez fontos a Synology NAS-ok miatt)
UPS Type: USBHIDde nem tudom, hogy mi a helyzet a hálózaton lógó gépekkel
Nálam ez két Synology NAS jelenleg. Ehhez innen vettem segítséget.[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz Véreshurka #452 üzenetére
Használom, de OPNsense alatt. Két NAS lóg rajta slave módban, úgy működik, ahogy kell
-
Multibit
nagyúr
válasz Véreshurka #445 üzenetére
Nekem is tetszenek ezek a Protectli dobozok. Érdekes, hogy az izmosabb FW6 szériába az ősrégi 82583V NIC került, az olcsóbb FW4 meg i210-AT-t kapott. Ennyire nem kéne spórolni
-
Multibit
nagyúr
válasz Véreshurka #394 üzenetére
válaszukban írták, hogy nincs kipucolva az IME a Protectli-ken, de elgondolkodnak róla, hogy teszteljék és esetlegesen a későbbiekben ezzel a lehetőséggel is bővítsék a kínálatukat
Ahogy nézem a honlapukat, most már lehet kérni (plusz 20 eruróért). -
Multibit
nagyúr
válasz jameshun02 #430 üzenetére
viszont mikor újra csatlakozik, mindig más ip címet kap a szolgáltatótól
PPPoE esetén ez normális. -
Multibit
nagyúr
Ehhez még hozzátartozik, hogy a hw NAT bizonyos alkalmazások mellet nem működik (pl. QoS). Ebben az esetben csak a CPU nyers ereje számít, húzós használatkor 100%-on pörög a processzor. Ha kellően erős az adott modellbe épített SoC, akkor elérhető ilyenkor is a "gigás" sebesség, de ritka az ilyen home router és sokba kerül. Annyiba, amennyiért inkább építeni érdemes. -
Multibit
nagyúr
válasz Véreshurka #307 üzenetére
Megnéztem az öreg iPadet (2014-ben vettem). Az iPadOS 14.1-ben már a privát MAC cím az alapértelmezett. Egy kapcsolóval visszaállíthatod a "gyári"-t, ami után szükséges egy újracsatlakozás.
[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
Csak azért akadtam fenn a dedikált szón, mert - szerintem - éppen egy mini PC-ből lehet dedikált routert csinálni. Attól dedikált, hogy kizárólag router feladatokat lát el. Amúgy nem csak "barkácsolni" lehet ilyet, több gyártó konyhakészen adja ezeket. Más kérdés, hogy a potenciális vásárlók többsége nem igazán akar dedikált routert, mert drága, nem mindig barátságos a beállítása, kell hozzá vásárolni még ezt azt. Éppen ezért én a "wifi-router"-t egy nem létező állatfajnak tartom A router nem wifi-zik! Az a wireless access point dolga
-
Multibit
nagyúr
válasz Véreshurka #317 üzenetére
A seamless roaming és a mesh nem szinonimái egymásnak. Az Unifi AP-k mesh nélkül is képesek seamless roamingra
Ezt a mesht sikeresen nyomják a köztudatba a markecingesek. -
Multibit
nagyúr
válasz Véreshurka #309 üzenetére
Sajnos pfSense-ről én azt olvastam, hogy nem kezeli olyan faszányosan a wifi-t
Nem tudtam, hogy így van. Nem csak azért nem próbáltam, mert wifi-mentes a routerem , hanem mert annyira elégedett vagyok az Unifi AP-val (a kontrollere egy Synology NAS-on fut), hogy nem szándékozom váltani egyelőre. Az OPNsense viszont nagyon bejött. Kár, hogy a FreeBSD nem túlságosan PPPoE-barát. -
Multibit
nagyúr
Lehet, hogy most még jobban járnál egy OpenWRT kompatibilis home routerrel (akár használtan). Az OpenWRT is sokkal nagyobb rugalmasságot, paraméterezhetőséget biztosít, mint bármelyik Asus szoft. Pfsense-re/opnsens-re is ezért vált az ember. Majd ha összejön a szükséges mennyiségű pénz, akkor belevághatsz a "sense"-zésbe.
Szerintem pont a szabad hw/sw (el)választás, a funkciők független kezelhetősége az ami a legszebb a sense-ekben. Nem mondj le a külön AP-ról! Remek dolog, hogy a router az router, a switch az switch, az AP meg AP, fizikailag is külön-külön, kezelés tekintetében is elszeparálva -
Multibit
nagyúr
válasz Véreshurka #288 üzenetére
Azt olvastam erről, hogy a mobil eszközön beállítható, hogy privát MAC címet szórjon az eszköz, vagy sem. Engem nem érint, mert nem osztok statikus IP címet mobil kütyüknek, de megnézem otthon az iPademet, azon már 14.1-es oprendszer van.
-
Multibit
nagyúr
válasz eladohardver #265 üzenetére
Swapoff parancs?
-
Multibit
nagyúr
válasz Véreshurka #258 üzenetére
-
Multibit
nagyúr
válasz Véreshurka #256 üzenetére
CLI-ben a swapinfo parancsot is használhatod.
szerk:
Mondjuk az is érdekes, hogy aswapinfo
parancsra meg nem hoz semmi érdemi info-t...
Akkor neked nincs swapfs létrehozva.
Nálam ez az outputja:[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
válasz Véreshurka #243 üzenetére
- IPS mód nem működik PPPoE-vel
- IPS mód csak fizikai network adapterrel működik, virtuálissal nem -
Multibit
nagyúr
válasz CanibelZ #219 üzenetére
nem viszi ki a Gbit-et, csak 7-800-at
Micsoda gond...
Nekem is 500 Gbps netem van, tehát nem tudom, hogy a jelenlegi routerem (J4105 alapú SBC + OPNsense) "ki viszi"-e a gigabitet, de igazából nem is érdekel. Akkor sem fog érdekelni, ha ideér a Digi az FTTH-val és itt is 1 Gbps lesz a névleges letöltési sebesség.
Persze más a helyzet akkor, ha az erős vas valós igény/probléma kielégítésére kell. Ilyen kérdés lehet pl. az elérhető VPN sebesség. Nálam a fent említett router OpenVPN-nel (AES-256-CBC, SHA512) 110 Mbps tud lefele irányban, 130-at felfele, belakott tűzfallal, sok aliassz. Nos, ha valakinek ennél több kell, az szerezzen be erősebb vasat a Celeronos gépeknél! Ekkor bizony jól jön az általad linkelt Qotom (pl. egy Q375G4). -
Multibit
nagyúr
válasz Véreshurka #214 üzenetére
Plusz egy szavazat a Qotom-nak.
Arra kell figyelni ezeknél a mini PC-knél, hogy olyan típust válasszunk, aminek a CPU-ja AES-NI támogatással bír! Van ugyanis a választékukban nem egy olyan, aminél ez nincs meg. -
Multibit
nagyúr
válasz CanibelZ #212 üzenetére
Gondolom a router gépnek nem kell túl combosnak lennie
Ez az igényeidtől függ. Ha nagy lesz a terhelése, akkor bizony érdemes lehet akár x86 alapú routert építeni/konfigolni. Mindenféle jóval "teleszórt" tűzfal, erőforrás igényes alkalmazások (pl. intrusion detection/prevention, VPN szerver, stb) igénylik az izmos vasat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus VY279HE IPS 27" FullHD, 1ms, FreeSync, 75Hz monitor
- Új, bontatlan Einhell TC-RA 18 Li BT akkus műhely / garázs rádió - akku nélkül 1,5 év bolti garival!
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- APPLE IPHONE 14 128GB / 100% AKKU / KÉK
- Új, bontatlan MEE AUDIO T1CMA bluetooth fejhallgató - 1 hét próbagarival! -
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest