- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
válasz
KaqXar19
üzenetére
igaz ez már nagyon régi post, de én is belefutottam ebbe, csatlakozva volt viszont nem pingett semmi és el sem értem semmit publikon.
nekem régebben DMZ-ben volt a pfsense egy másik gateway-el és a "System -> Routing"-nál a régi gateway volt az aktív és default. disabláltam és jó lett.
Az, hogy a GW offline-t jelez "normális". úgy nézi meg, hogy online-e, hogy pingeti a gw-t, viszont ez gondolom filterezve van és ezért nem mükszik.Illetve az elején még azt gondoltam kelleni fog neki a VLAN 201/0 de az sem kell
user/pw, többi default és megy is.Akinek PF+ nekik egy note: van ott van egy bug, hogy ha simán bemész a WAN interfész beállításokba és ott átbököd PPPoE-re és rányomsz, hogy save akkor törik az oldal
Először menj az Interface -> Assignments -> PPPs oldalra és csinálj egy PPPoE assignmentet a WAN-ra, majd az Assigments részen legyen a WAN-nál PPPOE0 (amit létrehoztál az imént). aztán jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i5-13450HX, 24GB, 1TB, RTX 5050(8GB), FHD IPS 144Hz
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest