Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
Vpn sebességre tudok tapasztalat alapon reagálni. Az n100 bőven elég lesz gigabit sebesség kiszolgálásához és wg vpn szerververhez is. Kérdés a wg másik fele mi lesz? Én openvpnről váltottam és a hétvégi ház és a lakás van összekötve telekom optikai neten /1 gbit/sec mindkét oldal/ wireguarddal. Az opnsense van egyik oldalon (kb. N100 sebességű procival) a másik oldalon egy jóval gyengébb asus ax86u pro. Kb 600-700mbit/sec a sebesség a két site között. A bottleneck nyilván az asus de persze a wg-nak is van overheadje.
Én nem használok semmilyen plugint, legyen minden standard és jól kitesztelt. Mint mindennél itt is az üzemeltetés a kulcs. Nem egyszer kellett visszaállnom virtual server backupból, mert opnsense update után mert valamit elcseszerintettek/továbbléptek és már nem működött jól úgy mint előtte. Az openvpn és az idióta állandó konfigurációs változásaik vettek rá pl. a wg migrációra.
Persze akinek van ideje ezzel hobbizni akkor hajrá lehet felfedezni szabadon a sok újdonságot és plugint.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Interactive Brokers társalgó
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Háború Izraelben
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest