- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én az alábbi cikk alapján döntöttem el mit szeretnék használni, szerintem gyorsan meg lehet érteni: https://homenetworkguy.com/how-to/install-and-configure-crowdsec-on-opnsense/
Az országokat célszerű külön aliasokba szedni, pl. nálam drop_russia, drop_china, és az említett network group aliassal hozol egy fő aliast ami alatt ki tudod venni is a pipát azon ország alias alól, amit valamiért engedned kell, pl. az aliespress kezdő oldalát nem tiltja, viszont utána boltokra szűrve vannak akadások már, ilyenkor vagy átmenetileg kiveszed a pipát drop_china alól, vagy van egy böngészős proxyd vagy vpn-ed amire ráállsz ilyenkor. Nekem bár dual optikám van, de sosem torrenteznék itthoni címmel, ultra.cc van előfizum (legolcsóbb aminél már Plex is van), ahhoz van proxy is, openvpn is, de wireguard is amit pofon egyszerű beállít és nem lassú, mértem is egyet gyorsan vpn-en: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm + tápkábel
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest