- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolás
addikt
Ez most egy 308 lenne 3M a vezérlés cserével együtt. Ismerős vette magának, már nagyjából mindent is kicserélt ami előjöhetett, kezdve az új részecskecsűrővel, fékek, futómű, nagyjából minden. Most egy ford fusion van, amit olcsón vettem, mert egyszer lecsúsztak vele az útról, és átfordult az autó. Szóval ép elem, az nincs rajta, mindenhol csúnya, ahol csak lehet. Valamiért nem nőtt a szívemhez, és cserélni akarom.
Volt előtte egy 206 1.9D na azt nem kellett volna eladnom. Inkább arra költöttem volna, máig nem lenne bajom.
Elérhető áron nincs mit venni. Van minimotor van benne, vagy más konstrukciós hibák, szinte minden autóban. És a régebbi autók ára meg az egekben! 4M a maximum amennyiért vennék, és egyszerűen vagy öreg, vagy van benne valami, amiért aggódnom kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest