Hirdetés
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
[HUN]Dani #3597 üzenetére
Ne feledd, az automata az az olajos hidrodinamikus váltó (jelene setben), az MCP az robotizált kézi váltó. Nem vált túl szépen (hölgyek nagyját ez nem zavarja aki nem akar váltogatni) és nem tud csúsztatni, illetve emiatt a csúszós úton való elindulás is kihívás vele.
Még valami; árban már közel az új Picasso is, ami egy nagyságrenddel jobb autó, érdemes lehet kipróbálni. Sőt, a 92/100 lovas verzió is egész élhető, tudtommal nincs kettőstömegű, és nem változógeometriás a turbó, kisebb a befecskendezési nyomás is, azaz nem kell tőle félni hogy sok százezret kellene ráborítani.
Az ETG6 az újabban eggyel jobb mint az MCP6, de az EAT6 az Aisin féle olajos váltó.1.6 THP-nél figyelni kell arra hogy pontosan milyen olajjal volt használva, nagy eséllyel (főleg magyar autónál) nem azzal, amivel kellene, így kokszlerakódás közepes/nagyobb mértékben várható, aminek következményeképp a vezérműlánc is jó eséllyel már nyúlt valamennyit. Lehet takaríttatni, és vezérléscsere is megoldható, de számolj velük mindenképp.
Én vagy rövid változatot vennék a szívó (az szívócső befecskendezéses) 1.6os benzinessel, vagy 1.6HDi-,t hogy legyen esélye egy kicsit bemelegedni ezen a távon. Én nem szeretem az MCP6-ot, ahelyett inkább váltogatok (főleg 1.6 HDi-vel igényel megszokást, pl egy előzésnél).
Úgy rémlik volt rendes automata is: 2.0 HDi 138 ch FAP BVA6, 2.0 HDi 163 ch FAP BVA65. Megnézném pl ezt, és betáraznék egy pár hátsó légrugóra is (csak Exclusive felszereltséghez járt, de lehet hogy ez a váltó is csak ahhoz).
-
dj79
senior tag
válasz
[HUN]Dani #3597 üzenetére
Egy biztos: az 1.6thp a "híres" prince motor, hidd el, Te nem igazán akarsz olyat
Az mcp6 egy robotizált váltó, sokan nem szeretik a karakterét, mert kifinomultságában nagyon messze van a hagyományos automatáktól.
Egy ekkora dögbe a nagyobb dízel jobban illik, de szerintem inkább kéziváltóval a nyugalom megőrzése végett.
A fap a részecskeszűrő francia szavainak a rövidítése (filtre a particules).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest