Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
bazsimano #3066 üzenetére
2014-es C4 Grand Picassom van, ez ugye a Space Tourerrel azonos autó, csak 2017-től átnevezték a modellt, én konkrétan 4 hónapig kerestem, mert az ilyen- olyan felszereltségűekkel dunát lehet rekeszteni, de nekem exclusive + kellett, azt itthon még akkor se lehetett kapni, ha az ember a szalonban csúszott mászott érte.
Nagyon elégedett vagyok vele, mindent tud amit kell, kényelmes, jól megy, igaz ebben az exclusive felszereltség mellett még egy csomó plusz extra (radaros tempomat, kanyarkövetős xenon, automata fényszóró, sávelhagyás figyelő, magától ki- be parkol, motoros csomagtérajtó, hottérfigyelős tükröt, camera 360, memóriás, motoros fűtött bőrülések és bőrkárpit stb stb) van, de emellett már annyiban is más, hogy vastagabb benne a szigetelés, az oldalsó üvegek mind dupla, hangszigetelt üvegek, és persze a 2 literes HDI 150 ló + a 6 sebességes automata bővel elég mindenre. Az alap verziók is jók, az 1.6-os HDI is jó, sőt, ennél kevesebbet is kajál, de én ilyet szerettem volna, nem bántam meg. A padlólemez azonos a Citroen DS5-tel, az mégis egy kopogós- sorjás szélű műanyagos belsejű, elpattogós hátú vacak, amíg ebben nagyon rendben van a futómű és a rugózás is (pedig 20 ezer km-es DS5-ben ültem elég sokat, nem jött be, ez bejön)
Ketten vagyunk,de néha pakolunk, ezért is kellett ez a méret, magam mögött elférek (193cm 118 kg), és a leghátsó sorban is kibírok 1-2 órát ha kell, mindenhol van légbefújó, hátul is hideg- meleg van ha kell, a 7"-os kijelzőről vezérelni bármit lehet, mindössze annyi, hogy katt- katt- katt és kész, egyszóval totál rendben van, ha most kellene választanom, ismét ezt választanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Politika
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Mamas & Papas Flip XT3 babakocsi szett 3 az 1-ben
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest