Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz bazsimano #3066 üzenetére

2014-es C4 Grand Picassom van, ez ugye a Space Tourerrel azonos autó, csak 2017-től átnevezték a modellt, én konkrétan 4 hónapig kerestem, mert az ilyen- olyan felszereltségűekkel dunát lehet rekeszteni, de nekem exclusive + kellett, azt itthon még akkor se lehetett kapni, ha az ember a szalonban csúszott mászott érte.
    Nagyon elégedett vagyok vele, mindent tud amit kell, kényelmes, jól megy, igaz ebben az exclusive felszereltség mellett még egy csomó plusz extra (radaros tempomat, kanyarkövetős xenon, automata fényszóró, sávelhagyás figyelő, magától ki- be parkol, motoros csomagtérajtó, hottérfigyelős tükröt, camera 360, memóriás, motoros fűtött bőrülések és bőrkárpit stb stb) van, de emellett már annyiban is más, hogy vastagabb benne a szigetelés, az oldalsó üvegek mind dupla, hangszigetelt üvegek, és persze a 2 literes HDI 150 ló + a 6 sebességes automata bővel elég mindenre. Az alap verziók is jók, az 1.6-os HDI is jó, sőt, ennél kevesebbet is kajál, de én ilyet szerettem volna, nem bántam meg. A padlólemez azonos a Citroen DS5-tel, az mégis egy kopogós- sorjás szélű műanyagos belsejű, elpattogós hátú vacak, amíg ebben nagyon rendben van a futómű és a rugózás is (pedig 20 ezer km-es DS5-ben ültem elég sokat, nem jött be, ez bejön)
    Ketten vagyunk,de néha pakolunk, ezért is kellett ez a méret, magam mögött elférek (193cm 118 kg), és a leghátsó sorban is kibírok 1-2 órát ha kell, mindenhol van légbefújó, hátul is hideg- meleg van ha kell, a 7"-os kijelzőről vezérelni bármit lehet, mindössze annyi, hogy katt- katt- katt és kész, egyszóval totál rendben van, ha most kellene választanom, ismét ezt választanám.

• molnarpeter

nagyúr

válasz bazsimano #3066 üzenetére

Ha bontóig lesz hajtva, dízelre szavaznék, ezer éve reszelgetik, kiforrott kostrukció alapvetően. Pár évet meg elmegy minden, nameg ott a gari. A ritka használat mit jelent, hetente 5 km boltba, vagy havonta az ország másik felére? :)

Új hozzászólás Aktív témák