- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- votlage71: Kábel menedzsment
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
@lbert
tag
válasz
Kalandor #1245 üzenetére
A végéről kezdem.
egy vitában igen is fontoss az adottság
lehet, hogy fontos de nem a helyesírási adottság, hanem mondjuk a szellemi adotság, az intelektus ami fontos!
az utcát utszának írni tipikus fiatalkori hiba (fonetikus írás, mint a ''lapda'')
valóban tipikus fiatalkori hiba ha így is írjuk, de én szándékosan akartam így írni, mintha varbális kommunikáció zajlana. Avagy a beszédet akartam írásban megjeleníteni, de a hiba valóban hiba, mert akkor a teljes hasonulás miatt uccát kellet volna írnom.
Úgy emlékszem az a szövegkörnyezet majdnem teljesen ilyen.
A lapdáról meg annyit hogy ha az ember sűrűn és gyorsan váltogatja az argót és a normál beszédstílust, + ráadásul gyorsan is ír, és a gondolatot is ígyekszik közben kifejteni - mert nem piszkozatról írtam, hanem írás közben vezettem végig magamban, ami jött azt írtam, - ha több dolog jár az agyában egyszerre, megesik hogy össze szavakat a keveri!!!
''Ja más is vett fel arogánsabb hangvételt,''
az téged ne bátorítson. attól még nem elfogadott, hogy más is megbotlott...
engem nem bátorít senki és semmi, de nem is rettent! Amit gondolok azt leírom. Ja, hogy ez van akinek fülsértő. Akinek nem inge e vegye magára. Amíg senkinek sem gázolok térdig a becsületében és nem buzdítom szeméremsértő tevékenységre, akár felmenőivel, addig szerintem nem vétettem nagyot.
A korral kapcsolatban talán igazad van, de itt szerintem túl okat nem dominál. Ha mégis akkor tévedtem.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Bluetooth hangszórók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest