Aktív témák

• @lbert

tag

válasz Kalandor #1245 üzenetére

A végéről kezdem.

egy vitában igen is fontoss az adottság
    lehet, hogy fontos de nem a helyesírási adottság, hanem mondjuk a szellemi adotság, az intelektus ami fontos!

az utcát utszának írni tipikus fiatalkori hiba (fonetikus írás, mint a ''lapda'')
    valóban tipikus fiatalkori hiba ha így is írjuk, de én szándékosan akartam így írni, mintha varbális kommunikáció zajlana. Avagy a beszédet akartam írásban megjeleníteni, de a hiba valóban hiba, mert akkor a teljes hasonulás miatt uccát kellet volna írnom.
    Úgy emlékszem az a szövegkörnyezet majdnem teljesen ilyen.
    A lapdáról meg annyit hogy ha az ember sűrűn és gyorsan váltogatja az argót és a normál beszédstílust, + ráadásul gyorsan is ír, és a gondolatot is ígyekszik közben kifejteni - mert nem piszkozatról írtam, hanem írás közben vezettem végig magamban, ami jött azt írtam, - ha több dolog jár az agyában egyszerre, megesik hogy össze szavakat a keveri!!!

''Ja más is vett fel arogánsabb hangvételt,''
    az téged ne bátorítson. attól még nem elfogadott, hogy más is megbotlott...
    engem nem bátorít senki és semmi, de nem is rettent! Amit gondolok azt leírom. Ja, hogy ez van akinek fülsértő. Akinek nem inge e vegye magára. Amíg senkinek sem gázolok térdig a becsületében és nem buzdítom szeméremsértő tevékenységre, akár felmenőivel, addig szerintem nem vétettem nagyot.

A korral kapcsolatban talán igazad van, de itt szerintem túl okat nem dominál. Ha mégis akkor tévedtem.

Aktív témák

Hirdetés