- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doom
aktív tag
válasz
BalaNce87
üzenetére
Fél-egy éve én ugyanezeket a problémákat hoztam fel, tán van is róla post itt
Régebben majdnem minden meccsen dühöngtem magamban, most meg már a Flamengo-val 10 meccsel a bajnokság vége előtt megnyertem a ligát... Persze ez csak magamhoz képest siker 
Hidd el, gyakorlással bele lehet jönni, és előbb-utóbb az ember megtanul együtt élni a kötöttségekkel. Sajnos a játékosok animációja túl kötött szerintem a játékban, és emiatt van egy csomó olyan helyzet, amit nem tudsz úgy megoldani, mint az életben, de egy idő után meg lehet szokni. A 10-esben mintha javítottak volna valamit ezen, nem olyan lassú a reakció, kicsit gyorsabban mozognak és reagálnak a játékosok (ez lehet, csak az én érzetem), de ott is van, amit elrontottak - pl. a 09-esben a futás közbeni 90 fokos irányváltás szerintem élethű, a 10-esben pedig valami egészen fura módon mintha előbb megállítaná a labdát, és utána indul el újra a másik irányba, megtörve ezzel a lendületet (de érdekes módon, néhány játékosnál nem tapasztaltam ezt).
Profi meccset a youtube-on nem lehet találni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Raspberry Pi
- Gitáros topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Régebben majdnem minden meccsen dühöngtem magamban, most meg már a Flamengo-val 10 meccsel a bajnokság vége előtt megnyertem a ligát... Persze ez csak magamhoz képest siker