- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
djdaniel
senior tag
válasz
banánocska #165 üzenetére
Szia, épp a héten voltam ennél a 3betűs sz*rnál állásinterjún, bár fogalmam se volt hogy ilyen interjúra megyek. A történet: irodai adminisztrációs munkaként hirdették az egészet, habár furcsálltam h mellékállásra 100-150k..
Bemegyek az irodájukban, bent ül egy öltönyös max 25éves srác, körbenézek az irodába és szinte full üres, még egy laptop sincs az asztalon, egyedül egy bmw autós kép a falon, kicsit paraszt vakítás hangulata van az egésznek, kíváncsi leszek mint mond.
A srác elém tesz egy kiértékelő lapot hogy töltsem ki, odaadja a "hugo boss" tollát, majd közli hogy kimegy telefonálni.. Vissza jön, fog egy üres lapot és mint ha novellát elemezne felvázolja a céget és hogy milyen könnyen kereshetek százezreket, befektetéssel és életbiztosítással foglalkoznak, látom hogy az egész egy betanult szöveg. Elkezdünk beszélgetni, mennyire fontos nekem a pénz? mennyit szeretne keresni? Próbált meggyőzni, rájött hogy kevés rá az esély így hamar befejeztük az egész beszélgetést.
Habár elégé meggyőzően tudott érvelni, ha 18éves lettem volna biztos benyelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tőzsde és gazdaság
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vírusirtó topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest