Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
djdaniel
senior tag
válasz banánocska #165 üzenetére
Szia, épp a héten voltam ennél a 3betűs sz*rnál állásinterjún, bár fogalmam se volt hogy ilyen interjúra megyek. A történet: irodai adminisztrációs munkaként hirdették az egészet, habár furcsálltam h mellékállásra 100-150k..
Bemegyek az irodájukban, bent ül egy öltönyös max 25éves srác, körbenézek az irodába és szinte full üres, még egy laptop sincs az asztalon, egyedül egy bmw autós kép a falon, kicsit paraszt vakítás hangulata van az egésznek, kíváncsi leszek mint mond.
A srác elém tesz egy kiértékelő lapot hogy töltsem ki, odaadja a "hugo boss" tollát, majd közli hogy kimegy telefonálni.. Vissza jön, fog egy üres lapot és mint ha novellát elemezne felvázolja a céget és hogy milyen könnyen kereshetek százezreket, befektetéssel és életbiztosítással foglalkoznak, látom hogy az egész egy betanult szöveg. Elkezdünk beszélgetni, mennyire fontos nekem a pénz? mennyit szeretne keresni? Próbált meggyőzni, rájött hogy kevés rá az esély így hamar befejeztük az egész beszélgetést.
Habár elégé meggyőzően tudott érvelni, ha 18éves lettem volna biztos benyelem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
- Logitech g pro x2 lightspeed wireless headset
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest