- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
compakt
csendes tag
Hello mindenki.
A problemam a kovetkezo: egy Pentax Optio 33L gepet vettem. En nagyon meg vagyok vele elegedve csak egy problemam van amire mar regen keresem a valaszt. Mivel manualisan nem lehet zaridot allitani, ezert a gyors mozgasu kepeim mindig elmosodottak megfelelo fenyviszonyoknal is, viszont elolvastam a digicamon a tesztet rola es ott ezt irjak:
A rekesz- és zársebesség értékeit csak az automata választhatja ki, a zársebesség 4 mp és 1/1500 mp közötti lehet. A szükséges zársebességet a fényképezogép mátrix, középre-súlyozott átlagolt, vagy szpot elven számíthatja ki.
A 4mp azt tudom, hogy az ejszakai mod.
Nem tudja valaki megmondani, hogy melyik gyari beallitasnal a legkisebb a zarido???
Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- ASUS ROG Ally
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Canon DR-M260 Dokumentumszkenner
- HP LaserJet Enterprise M604
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- Eladó bontott és bontatlan utángyártott HP nyomtató patronok Deskjet 3920/3940/PSC 1410 nyomtatókhoz
- Hibátlan üzleti lézernyomtatók garanciával (színes, multi, fekete-fehér)
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- Apple iPhone 16 128GB Teal használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garanciás 2029.02.11-ig
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest