Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- GoodSpeed: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
compakt
csendes tag
Hello mindenki.
A problemam a kovetkezo: egy Pentax Optio 33L gepet vettem. En nagyon meg vagyok vele elegedve csak egy problemam van amire mar regen keresem a valaszt. Mivel manualisan nem lehet zaridot allitani, ezert a gyors mozgasu kepeim mindig elmosodottak megfelelo fenyviszonyoknal is, viszont elolvastam a digicamon a tesztet rola es ott ezt irjak:
A rekesz- és zársebesség értékeit csak az automata választhatja ki, a zársebesség 4 mp és 1/1500 mp közötti lehet. A szükséges zársebességet a fényképezogép mátrix, középre-súlyozott átlagolt, vagy szpot elven számíthatja ki.
A 4mp azt tudom, hogy az ejszakai mod.
Nem tudja valaki megmondani, hogy melyik gyari beallitasnal a legkisebb a zarido???
Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyomtatók A-Z-ig,Mini lézer,MFP,nagy teljesítményű és hordozható nyomtatók,számla,garancia,WI-FI,stb
- TP-Link TL-PS110U USB nyomtatószerver.
- Canon PG-545XL Black eredeti tintapatronok (BS8286B001AA) - 2db
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs