Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
compakt
csendes tag
Hello mindenki.
A problemam a kovetkezo: egy Pentax Optio 33L gepet vettem. En nagyon meg vagyok vele elegedve csak egy problemam van amire mar regen keresem a valaszt. Mivel manualisan nem lehet zaridot allitani, ezert a gyors mozgasu kepeim mindig elmosodottak megfelelo fenyviszonyoknal is, viszont elolvastam a digicamon a tesztet rola es ott ezt irjak:
A rekesz- és zársebesség értékeit csak az automata választhatja ki, a zársebesség 4 mp és 1/1500 mp közötti lehet. A szükséges zársebességet a fényképezogép mátrix, középre-súlyozott átlagolt, vagy szpot elven számíthatja ki.
A 4mp azt tudom, hogy az ejszakai mod.
Nem tudja valaki megmondani, hogy melyik gyari beallitasnal a legkisebb a zarido???
Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- BMW topik
- Fejhallgatós találkozó
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest