Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
compakt
csendes tag
Hello mindenki.
A problemam a kovetkezo: egy Pentax Optio 33L gepet vettem. En nagyon meg vagyok vele elegedve csak egy problemam van amire mar regen keresem a valaszt. Mivel manualisan nem lehet zaridot allitani, ezert a gyors mozgasu kepeim mindig elmosodottak megfelelo fenyviszonyoknal is, viszont elolvastam a digicamon a tesztet rola es ott ezt irjak:
A rekesz- és zársebesség értékeit csak az automata választhatja ki, a zársebesség 4 mp és 1/1500 mp közötti lehet. A szükséges zársebességet a fényképezogép mátrix, középre-súlyozott átlagolt, vagy szpot elven számíthatja ki.
A 4mp azt tudom, hogy az ejszakai mod.
Nem tudja valaki megmondani, hogy melyik gyari beallitasnal a legkisebb a zarido???
Elore is koszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- VR topik
- Társasház, szomszédok, zajok, együttélés.
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Mobil flották
- Highguard
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- Canon PG-545XL Black eredeti tintapatronok (BS8286B001AA) - 2db
- Bontatlan Brother HL-L6250DN lézernyomtató eladó
- HP Smart Tank 725 All-in-One tintatartályos nyomtató (printer/szkenner) Bontatlan
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- iMac 16,2 i5-5675R 8GB RAM 1TB SSD NEM FUSION DRIVE!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest