Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
VW
aktív tag

Üdv.Nekem kicsit más jellegű a problémám.A fent látható pendrive-om van (Kingston USB 2.0 Data Traveler 2GB).Az Aqua-ból hozattam.
Sajnos megadta magát valamiért.Csak egyesével lehet rá fájlokat másolni,ha többet ill. egy nagyot próbálok,elindúl és kifagy az egész.Próbáltuk több gépben és usb porton is.
Bár még garis lenne,de nincs meg se a garancia jegyem,számlám se a csomagolása.
Ebben kérnék segítséget,ha valaki le tudná gariztatni vagy kölcsön adná a számláját,dobozát.
Helyileg Mosonmagyaróvár ,Győr és Bp. lenne jó ill. megbízható emberkének elkűldöm postán is egy válaszborítékkal.
Ötleteket is szívesen fogadok.Azon is gondolkoztam,ha más megoldás nincs veszek itt a közelben egy ugyanilyet és annak papírjaival legariztatom.
Ha vesztek valamit mindig tegyétek el a garanciajegyet és a csomagolását!

Aktív témák
Hirdetés
- Kingston HyperX Fury 120GB 2,5" Sata3 SSD
- Toshiba 1TB 7200rpm 100/100
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Seagate Barracuda ST8000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest