Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia, közben megoldottam, ( 32 bites rendszert raktam fel, win8at)
Nekem a problémám az volt hogy a telepítő 3,72gb míg a pendriveon ntfs-re formázva 3,71gb szabadhely volt és nekem kellett volna 12mb szabadhely még hogy a telepítő felférjen ( miközben a full üres penen van 47mb foglalt, ntfs.re formázva, fat32 alatt nincs
).A telepítésre vissza térve, nem értem miért kell ehhez segédprogi? Én eddig mindig úgy csináltam hogy pent leformázom ntfs-re, megnyitom az isot, mindent kijelölök, jobb klik másolás-beillesztés aztán újra indítom a gépet, f12 és mehet is a telepítés, vistát,win7 és most win8 is így telepítettem, és eddig az összes gépen ( asztali és noti) működött ahol lehet usb-ről bootolni.
egyébként köszi

-
toldy
őstag
Üdv, van egy 4gb adata pendirve-om. A gondom az hogy ntfs-re formázva marad 47,1 mb foglalt területe ( fat32nél nincs). Az hogyan nyerhető vissza ? ( valójában 11,6mb kéne valahonnan lakasztanom a windows telepítőnek még, mert annyi híja van, és most nincs kedvem csak ezért egy új pendriveot venni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
).