Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
regler19
üzenetére
Volt már itt szó CDFS partícióról (példa), gyárilag (firmware szinten) írásvédett pendirve-okról (példa), ahol pl. egy Dell recovery pendrive-nél az írásvédett állapot megszüntetését az alábbi példa szemlélteti, de az csak annál érvényes.
Az MSI azt a pendrive-ot a driverek telepítéséhez adta, nem pedig általános használathoz, ha a CDFS partíció nem a teljes 32 GB-ra hanem csak egy kis részére vonatkozik, akkor meg pláne nincs értelme szórakozni ezzel...
-
regler19
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI pendrivom amit az alaplappal kaptam, van rajta egy virtuális partició amin a driverek vannak. Nem tudom törölni sehogy, gondolom beleégették a FWt
Van rá mód, hogy töröljem?
(32 GB os a pendrive, tudom filléres tétel de ez nem erről szól, hanem hogy ne hogy már az MSI mondja meg hogy használjak egy pendrivot, rohadjonak meg
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest