Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
november
tag
válasz
King Unique
üzenetére
"Mármint sima gyorsformázást / lassú formázást, előtte törlést új újraparticionálást, vagy pontosan mit?"
Először egy lassú ntfs formázást csináltam és utána egy törlést és újrapartícionálást, majd egy gyorsformázást."Ki kellene próbálni másik gépen, másik OS alatt is, hogy kiderüljön a te hardver- és szoftverkörnyezeteddel van gond, vagy maga ez a pendrive/külső SSD tud csak ennyit, ilyen lassú írási sebességet a szintetikus teszteknél holott elvileg ennyit kellene."
Kipróbáltam egy usb 3.1-es porttal rendelkező HP Notebookon Windows 10 Home alatt. 16-20 gigás fájlokat másoltam windows fájlkezelőjével és azt vettem észre hogy a kezdeti 300 mb után lelassult 150 mb-ra, közben előfordult hogy akadt közben.
Asztali PC-n Windows 10 Home USB 3.2 portban kipróbálva stabilan hozta a 179 mb-t akadás nélkül."ha nincsen DRAM cache"
A Dram Cache az mit jelent? És ha nincs akkor mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest