- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
Ciccuka #2412 üzenetére
Igen, hogy elsősorban memóriakártyáknál, de közben a pendrive-ra vonatkozó hsz-nél lett említve. Azt a leírást olvastam a program weboldalán, de abban egyrészt nincsen kifejtve pontosan milyen védett területre is céloznak és ott hogyan értendő, másrészt ott memóriakártyákról van szó, a program is általánosan azokhoz javasolt, nem pendrive-okhoz.
Szóval továbbra sem teljesen világos és nem nyert semmilyen bizonyítást miért ne lehetne használni a Windows / más OS beépített eszközeit pendrive-ok formázásához, ezért nem feltétlen jelenteném ki azt általánosítva, hogy azokkal nem szabad/javasolt (mivel nyilván lehet) formázni, ennyi.
-
Ciccuka
veterán
válasz
King Unique #2411 üzenetére
memóriakártyákhoz - ezt írtam
Ott van linkelve a leírás is:
The SD Memory Card Formatter formats SD Memory Card, SDHC Memory Card and SDXC Memory Card (respectively SD/SDHC/SDXC Cards) complying with the SD File System Specification created by the SD Association (SDA).
It is strongly recommended to use the SD Memory Card Formatter to format SD/SDHC/SDXC Cards rather than using formatting tools provided with individual operating systems. In general, formatting tools provided with operating systems can format various storage media including SD/SDHC/SDXC Cards, but it may not be optimized for SD/SDHC/SDXC Cards and it may result in lower performance.
SD/SDHC/SDXC Cards have a “Protected Area” for SD Card security purposes. The SD Memory Card Formatter does not format the protected area in the SD/SDHC/SDXC Cards. The protected area shall be formatted by an appropriate PC application or SD host devices that provide SD security function.
De valószínű léteznek olyan pendrive-ok is, amin van védett terület, csak ott a saját vezérlőjük jobban védi is, ha minden igaz.
-
King Unique
titán
válasz
Ciccuka #2410 üzenetére
Milyen védett szektorokba ír pendrive-oknál a Windows beépített formázása, van erről valami hiteles - nem random netes cikkben/fórumon okoskodás - leírás?
Nekem eddig még nem volt semmilyen problémám abból, hogy a Windowsok beépített eszközeivel formáztam pendrive-okat.
-
Ciccuka
veterán
válasz
DonDragonka #2408 üzenetére
SD Card Formatter 5.1
Igazából memóriakártyákhoz ajánlott elsősorban. Nem ír bele a védett szektorokba, mint egy normál windows-os formázás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Nyaralás topik
- Tesla topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- Gitáros topic
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest