Hirdetés
Aktív témák
-
WuDu
tag
TVNet-es sorstársaim, ti se éritek el a PTE hálózatát?
-
bnss
veterán
Nem tudom ki mennyire szimpatizál a pécsi kosárlabdával, de ma már 2-0-ra vezet - egy igne érdekes mérkőzés után - a bajnoki döntőben a MiZo Pécs 2010 a Sopron ellen! CSütörtökön folytatás, remélem bajnokavatás!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
duncan21
csendes tag
Memory Stick Pro Duo-t kellenene szereznem mihamarabb. Media Marktba nincs. máshol esetleg ötlet? plíz válaszoljatok, fontos.
We weep for a bird's cry, but not for a fish's blood. Blessed are those with a voice. If the dolls also had voices, they would have screamed, ''I didn't want to become human.''
-
addikt
Vót-e valaki tegnap sörmajálison? Jó volt nagyon a csapolt barna szalon, eddig nem nagyon volt szerencsém megkóstolni, de le a kalappal
-
aneda
senior tag
válasz Janoska26 #3860 üzenetére
A barna szalon az alap, a szűretlen búzasörrel együtt!
Mindkettő iható a sima szalonnal ellentétben és megvásárolható a sörgyár melletti márkaboltban!
Ja és aki még nem hallotta, holnap Remete-rét, rossz idő esetén Zsolnay!
[Szerkesztve]Az oroszok már a spájzban vannak!
-
Loretto
veterán
válasz Janoska26 #3860 üzenetére
Tegnap is, ma is (most értem haza).
Summa: rengeteg pin@ parlagon ( ), egyik árus a megfent gyroshúsvágó késsel invitálta jobb belátásra egyik nemkívánatos kuncsaftját. Egy ''setet'' majdnem lejátszottam, egy alkesszel, aki leverte a táskám, és én erre elengedtem egy istenes verbális fertőt, majd a buszra várva egy set sittes fightot is megnéztem.
Holnap is megyek...Soirée...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nah megjöttem a sörmajálisról, jelentem a sörre nem szoktam rá, marad az évente 1 pohár sör ezen a napon. Bezzeg a FRÖCCCCCS
Kiragadva pár momentum az estéből:
Tüzijáték alatt:
BUÉK BUÉK BUÉK!
röhögés, hülyézés
BUÉK BUÉK BUÉK!
május van te pöcs!
...
Valamikor éjfél után aszthiszem a Szent István téren:
Ücsörgünk egy pár félreeső apdon, iszom a 300 Ft-s ócska bort, aztán lassan menni kellene, feltápázkodunk, bort otthagytam, mert trágya ize volt, láttam a pad egy darabját a földön, fölvettem, és hozzávágtam a padhoz, eközben arra gondolva, hogy azt dobomn meg, aki kiverte a padból. Ezután elindúltunk, majd nézünk vissza, és látjuk, hogy az eddig békés, szemközti padnál ücsörgő 10-15 skinhead odarohan a mi padunkhoz, kicsit ütögettik, rugdalják, meg vandálkodnak. Lehet h. felbátorítottam őket?
Ehhh, jó buli volt ez a sörmajális.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Loretto
veterán
Nos Whaskes meg én is megjöttünk a majálisról éppen egészsgében
Kecskeméti rendőrfőkapitányság közlekedésügyi rendészet alosztályának vezetője (ala Whaskes) üzeni: ngabor2-t harckocsizónak...
Bejaaaaaaaaaaaaaa asszony ''kabbe''
Az elmaradt pitypangmezőőőőőőőőőőőőőőőő...Soirée...
-
Csimoka
tag
sztem is klassz volt a sörmajális, Republic koncert....
egy momentumot kivéve.....ilyen tömegnyomorban régen volt részem, ami a buszt illeti.....
jó lett volna, ha jönnek pótjáratok..... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Csimoka #3868 üzenetére
Na igen, mi emiatt összedobtunk taxira... Jött egy busz a konzum elé, mikor egyre próbáltak felszállni az emberek, megállt melette, kiynitotta az ajtót, aztán pár másodperc múlva becsukta, és elment...
mod: Republik faja volt szerintem is.
[Szerkesztve]Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Csimoka
tag
válasz CPT.Pirk #3869 üzenetére
mi is ugy voltunk, h ha nem férünk fel az uccsó 6-osra, akkor taxi......csak előtte kicsit sokat költöttem , és rossz érzés lett volna még taxit is fizetni....amugy azt sem tudom, h mennyi a tarifa mostanság....
de mázlink volt és a legutolsó 6-osra nehezen ugyan, de felfértünk -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Csimoka #3870 üzenetére
Mi a 0:45-ös busszal akartunk menni, 2 busznyi ember akart rá felmenni, ekkor jött a másik busz, látja hogy mennénk felé, erre becsuk és elmegy...
Volántaxissal jöttünk, az a konzumtól a rózsadomb első buszmegálóba 1325FT-ért hozott minket. nem olcsó, de legalább gyors volt.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Csimoka
tag
válasz CPT.Pirk #3871 üzenetére
végülis ha többen vagytok és elosztjátok a lóvét
én ugy tudom, h az éjszakai járatra külön buszjegyet is kell venni....h az mennyi azt nem tudom, de lehet, h igy elosztva jobban jártatok a taxival
és ami viszont még nagyon drága volt az a ''háligáli'' .....500 Ft és kb másfél percig ment.....mégis akkora tumultus volt ott is....
azért mindent összevetve jol éreztem magam -
mormota
senior tag
jó kis eső volt...
rendesen le is hűlt a levegő, de legalább tiszta az ég.
sztem bepróbálok egy panorámázást délután meló után.Illusztrálok, tehát vagyok
-
TrollBalint
addikt
-
mexx0407
tag
válasz TrollBalint #3875 üzenetére
Eltaláltad pont anyi !!!
-
Csimoka
tag
válasz TrollBalint #3875 üzenetére
ok, akkor asszem avval kevertem össze, h az összvonalas bérlet nem jó az éjszakai járatokra...és ezért a bérleteseknek is kell jegyet venni...
mod: emiatt gondoltam azt, h drágább....
[Szerkesztve] -
TrollBalint
addikt
-
mormota
senior tag
válasz TrollBalint #3879 üzenetére
a mocsok...
ajánlom mindekinek. tegnapi képek, illetve kicsit előbbiek.
http://morrmota.blogspot.com/2007/05/panormk.htmlIllusztrálok, tehát vagyok
-
mexx0407
tag
jok a képek
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
mormota
senior tag
sziasztok
[link]
a hétvégi díznövénykiállítás.Illusztrálok, tehát vagyok
-
WuDu
tag
Na építik Görögországot a Dzsáminál...Szerencsétlen 30asnak centizgetnie kell, hogy elférjen...
Holnap lesz valaki kint délelött? -
mormota
senior tag
válasz Bandus99 #3890 üzenetére
van egy rakat kép bocsiról, meg bochkorról, meg pár vogáról.
van egy tábla csokim (nemsokáig) és volt egy esélyem, amit nem én nyertem.
3x leizzadtam, mire odaértem, meg vissza. nembaj, reggeli testmozgás kell
képeket majd mutatom, még gépen vannak, le kell tölteni, átalakítani, optimalizálni webre, stb stb.Illusztrálok, tehát vagyok
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs