- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Na, én ennek épp az ellenkezőjétől is falramászok: amikor pl. az Euronicsban az emberre másznak percenként, hogy miben segíthet... oké, próbálnak segíteni, de számomra nagyon zavaró, hogy éppencsak belépek a boltba, igazából még azt sem tudom, hogy mit akarok és már kilendítenek a gondolatomból a letámadással, hogy tud e segíteni. Múltkor kicsit feszülten küldtem el a figurát, az láttam nem is tetszett neki, de tényleg túlon túl akadékoskodó volt a helyzet vagy csak én reagáltam túl. Aztán rá egy percre jött egy másik... tudom, ez a normális és ez a jó, de én legalábbis úgy vagyok vele, hogy amikor kell, amikor én megyek oda, hogy segítsenek, na AKKOR legyenek kedvesek a segítőkészek, ne flegmán, unottpofával válaszoljanak, de ne pedig ők jöjjenek mindenáron akkor, amikor még szinte be sem léptem az üzletbe. Az engem nagyon zavar. Úgy vettem észre ez az Euronics sajátja, MediaMarktban épp az ellenkezője van, ott úgy kell vadászni az eladókat, ott tojnak az emberre, az a másik véglet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest