Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Notepad++
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dc
tag
hello,
korábban már leírtam hogy ebay.de n kedden füzettem ki két meccsjegyet, kértem az eladót h express el küldje ( privát mail ben) , meg is ígérte h azzal küldni.
Német oldal szerint az express 94%-a 2 napon belül megérkezik, és nem is olyan drága hisz a jegyeken nincs súlya meg térfogata.
kedden füzettem ki , hétfőre kellett volna megérkeznie, de kedd reggel érkezett (aznap volt a meccs, csak nem értünk voltna ki mire hozták) és nem expressel küldte.
eladó kussba van azóta, ezért szeretnék egy PayPal claim -et csinálni, csak nem tudom mit írjak. arra gondolta ha azt írom hogy nem érkezett meg időben keveseb esélye van hogy visszakapom a pénzem ( mert talán rákenik a postára .. ilyenek ), inkább célszerűbb lenne azt írni hogy nem volt semmi a borítékban, ( ez hazugság, de ezzel kaphatom vissza a pénzem amit jogosan követelek a bunkó eladótól ) . privát email ben kértem hogy express el legyen, nem ebay en keresztül, nem tudom számít e ez.
szeritetek mit írjak?
-
dc
tag
Helló!
kb. 300 euró t kell németországba utalnom, és az a gond hogy ez a pénz nekem euróban van meg,
tehát ha utalni szeretném akkor vissza kell váltanom forintba utánna tudom csak feltenni a forint alapú számlámra és utána megint váltani kell vissza euróba ha pl. moneybookersel vagy paypal al utalok?Van rá mód hogy megusszam ezeket az átváltásokat?
-
dc
tag
-
dc
tag
hello,
utaltak a paypalomra 17 euró t pár napja, de nemtudom hol lehet ez a pénz.
Oct. 17, 2008 Refund Completed Details €17.00 EUR
Oct. 17, 2008 Currency Conversion Completed Details -€17.00 EUR
Oct. 17, 2008 Currency Conversion Completed ... 4,224 HUF
Oct. 17, 2008 Credit to Credit Card Completed Details -4,224 HUFez alapján ?
-
dc
tag
helló,
a kérdésem: hogyan tudok befüzetni egy cseh csekket, mait gyorshajtásért kaptam?
lehetőleg minél olcsobban szeretném meguszni transzfert.
-
dc
tag
Egy ilyet kellene hogy igényeljek ?[link]
Mennyibe kerül ez nekem azt nem írják. Kell hozzá dombornyomott kártya is ?
-
dc
tag
Helló!
Erste kártyám van de nincsen rajta internet fizetési opció amit két hét alatt csinálnak meg. Enélkül nem lehet PayPal acc.ot csinálni ?? Van valami gyorsabb megoldás ?? Az Ebayen már megrendeltem a cuccot és minél hamarabb szeretnék füzetni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Lenovo X13 Gen 5 garanciális laptop
- PlayStation 5 30th Anniversary Limited Edition (bontatlan)
- iPhone 13 Pro 128 GB grafitszürke - kártyafüggetlen
- Black & Decker töltőt keresek
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest