- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
XboxGamePass
senior tag
Üdv.
Október 27-én eladtam egy digitális terméket ebayen. PayPal-ra érkezett az ára. Azt írták valami 21 nap mire megkaphatom, de hozzáadtam a szállítási adatokat stb és úgy lement 7 napra. Ma letelt a 7 nap, de még azt írja függőben és ,,Sikeresen frissítette a megrendelési információt. A jóváhagyástól számított 7 napon belül hozzájut pénzéhez."
90 USD-ből le is vont a PayPal 5,16 USD-t. Nem igazán megérős ez így.
Mit kellene még tennem, hogy hozzá férhessek?
-
XboxGamePass
senior tag
Sziasztok,
PayPal kérte, hogy erősítsem meg az adataim, mert túl sok pénz érkezett. Elküldtem mindent amit kértek, de a lakcímemet nem erősíttette meg, kérnek újra adatokat. Elküldtem a személyi+lakcímkártya mindkét oldalát és az OTP oldaláról kivágtam a személyes adataim, de nem fogadták el. Hiába kérek OTP, vagy Dél Takarékos számlakivonatot online, azon nincs rajta a lakcímem, még diák vagyok semmilyen számla nem jön az én nevemre itthon. A jogsimon sincs a rajta a címem. Mégis mit küldjek neki, hogy elhigyjék itt lakom, ha a lakcímkártya nem volt elég?
We accept a copy of:
- Utility bills (phone and broadband services, health insurance, gas, water, electricity, etc.)
- Bank or credit card statements
- Your driving licence. (Note: We can only accept a driving licence if: it shows your address, it's been issued within the last 12 months, and it's accompanied by another valid government-issued photo ID)
- Your printed payslip.
We do not accept:
- Invoices
- Partial Documents. -
XboxGamePass
senior tag
Folyamatban van egy dispute, mert nem volt minden rendben a termékkel, viszont a bankkártya amivel vásároltam és a hozzá tartozó bankszámlám már megszűnt. Ha érkezne visszatérítés meg tudom kapni így is egyenlegre, vagy felesleges a dispute már?
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
XboxGamePass #37573 üzenetére
Összebogarásztam:
Bank neve: OTP Bank
Számlaszám: 16 számjegy kötőjel nélkül egybe, ha a vége 8 db 0 az nem kell.Bocsi az offért.
-
XboxGamePass
senior tag
Bankot váltok és szeretném hozzáadni az új bankszámlámat. 16-24 számjegyet kér ugye. Beírtam a 16 számjegyet és nem fogadja el, beírtam mögé 8 db nullát és úgy sem? Bank nevéhez OTP-t írtam. Biztosan én bénázok, de mit kellene máshogy csinálnom?
Szerk.: Rákerestem itt, láttam volt hasonló kérdés, de mi lett a végleges megoldás: a bank nevéhez: OTP Bank Nyrt. ? A számlaszámom közé kell a kötőjel és kell a végére a 8 db 0, vagy nem?
-
XboxGamePass
senior tag
Netbankon látom, hogy zárolva lett az összeg. Levonást meg ugye csak pár nap múlva látom, de akkor remélhetőleg csak a 2. sikeres tranzakciót fogják levonni. Csak bosszantó, hogy 15-30 napra zárolják az összeget, köszönöm a segítséget.
Szerk.: Nekem sokáig szokták húzni, Takarékbank vagyis Dél Takaréknál vagyok, nem a legjobbak.
-
XboxGamePass
senior tag
A kártyakibocsátója elutasította a(z) 22,99 GBP összegű, ************ számára a következő napon indított kifizetést: 2019. június 17.
Tudjuk, hogy ez bosszantó; az oka az lehet, hogy probléma merült fel a(z) MasterCard x-xxxx kártyájával, vagy elérte a hitelkártya limitjét.A limitem sok nullával több, utána másodszorra engedte is megvásárolni a digitális kulcsot, viszont az első sikertelen vásárlásnál is vont le, vagy remélhetőleg csak zárolt pénzt, viszont a tranzakcióknál PayPalon nem látom listázva. Kellene szólnom a boltnak, vagy biztosan nem vonták le csak zárolták az összeget és majd automatikus feloldódik?
-
XboxGamePass
senior tag
Sziasztok,
Kérlek segítsetek ebben az esetben nem tudom mi a teendő. Amerikai barátom küldene nekem pénzt (USD) és szeretném tudni mi a legolcsóbb módja, hogy én azt forintra váltsam és kiutaljam a magyar bankszámlámra?
-
XboxGamePass
senior tag
válasz
LuckyL #35621 üzenetére
Paypal. (Ott rögzített kártya, nem paypal egyenleg, de igen paypal). Megkértem a Zarát, de mint írtam ők elvileg nem vontak le semmit, vagy úgy érted, hogy mindegy mi van, mindegy hogy postáz a Zara, a pénz egyből levonódik, ha paypallal vásárolok? Kértem refundot, de azt kaptam, hogy nincs mit refundolni.. a bank meg megmondta, hogy levonták a pénzt, végbement a tranzakció.
Ott van + előjellel még aznap, lehet csak kell pár nap a paypalnak, mire visszaérkezik a kártyámra az összeg?!
-
XboxGamePass
senior tag
Sziasztok!
Röviden, tömören. Zarából rendeltem online paypalon keresztül rögzített bankkártyámmal. Egy tételt kivettek, ezért töröltem az egész megrendelést. A törlő emailben már kevesebb összeg szerepel, amit kivettek az nincs benne. A rendelés és a törlés néhány órán belül történt. A Zara szabályzata az, hogy a vásárlás pillanatában foglalják az összeget és csak akkor terhelnek, ha elindult a kiszállítás. Ennek ellenére a teljes összeggel terheltek ma reggel. Fizikailag ebből egy dolog ugye nem is létezett, mert elfogyott az amit kivettek. A paypalon levonta X összeget 01.09. és + előjellel látszik is még aznap. Ennek ellenére ma reggel levonta a bankomnál és elküldte a Zarának, voltam bent a bankban ezt megerősítették. A Zara azt állítja foglalva lett, de ők pénzt nem kaptak. Nekem pénz vissza paypaltól nem érkezett. Felvettek bankban reklamációt, ez 30 nap legalább azt mondták és a Zarának is elküldtem mi a helyzet.
Hol a pénz? Holnapra visszaér a paypaltól, vagy aggódjak, mert a Zara és a bankom mást lát?!
-
XboxGamePass
senior tag
Üdv,
Héba hóba olvasok bele a topikba, mintha láttam volna olyat, hogy tudok küldeni egy bizonyos illetőnek linket, amin tud nekem befizetni bankkártyával pénzt? Ebből nem von le a paypal semmit, mint pl amikor paypalon kapok pénzt nem barátként? Lehet benéztem és nem is létezik ilyen, akkor előre is elnézést. Viszont, ha van ilyen azt hogyan kell?
-
XboxGamePass
senior tag
Sziasztok! Kezdő vagyok a témában. PayPalra kaptam pénzt, amit a bankszámlámra szeretnék utalni. Most adnám hozzá a bankszámlámat, de 1500 Ft-ot le fog vonni. Ezt vissza fogom kapni, vagy ez a paypalnak járó díj? Illetve érdemes átutalni egyáltalán, ha még fogok fizetni paypallal a jövőben? Mi történik akkor, ha az összeg magasabb, mint a paypalomon levő összeg, levonja azt mellé a hozzáadott bankkártyáról? Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest