Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
-
LOGOUT.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balázzs
senior tag
Múlt héten jelentettem, hogy gáz van a fiókommal, látták is, intézik 72 órán belül. Ma azért rájuk telefonáltam újra, most rögzítették a korábban jelzett panaszt és zárolták a zűrös tranzakciókat, még időt kértek a kivizsgálásra. Vissza kellett állítani a telefonszámomat, az email címem és már be tudok lépni. Remélem kedvezően alakul a kivizsgálás, rengeteg a nem általam végzett tranzakció, még másik magyar fiók is van benne.
Okuljatok, vigyázzatok az accountokra!
-
Balázzs
senior tag
-
Balázzs
senior tag
Jogos, hülye voltam, hogy nem aktiváltam a kétfaktoros azonosítást, ha meglesz újra a fiók megteszem. Ahogy átnézte a hölgy a tranzakciókat, egyértelmű volt, hogy több kisebb részletben utalgattak május eleje óta és rubeles számlára. 72 órán belül lezajlik a felülvizsgálat és értesítenek, hogy mire jutottak. Remélem legalább egy részét visszakapom.
[ Szerkesztve ]
-
Balázzs
senior tag
Feltörték a fiókom, elutalták több kisebb részletben a pénz egy részét
Kíváncsi vagyok mi lesz a kivizsgálás eredménye. -
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam az összefoglalóban választ, remélem nincsen baj, a helyzetem fura, nem tudok belépni, ha új jelszót kérek, azt írja nincsen ilyen email cím. Próbáltam hívni az 1777 7944-et, azt a választ kapom nem létezik ilyen szám. Én biztosan nem töröltem a fiókom, valamennyi pénz is volt még rajta. -
Balázzs
senior tag
Két éve utaltam paypal-ra, vásároltam is de azóta nem használtam, ha most visszautalom a jelenleg USD-ben lévő összeget (nem nagy összeg) akkor jelen árfolyamon váltja vissza?
-
Balázzs
senior tag
Magyar a PP, akkor anno ezt adtam meg ezek szerint. Értem amit írtál, én sem szeretnék dupla veszteséget a két váltás miatt, csak ezt nem tudtam, hogy magyar fiókhoz csak forintot utalnak vissza. Ha más PP felhasználót kérek meg - USA állampolgár - , hogy utalja át nekem, az nem megoldás?
-
Balázzs
senior tag
Miért nem lehet a paypal usd-t az itthoni usd számlára utalni? Az a baj, hogy nem látom melyik számla melyik, mert nem írja a részletes adatait, csak azt, hogy XXXX-0000 mindkettőre. Most melyiket töröljem?
Anno amikor csináltam a paypal fiókot, nem Magyarországon tartózkodtam, akkor is magyar? Hogyan lehet ezt ellenőrizni?
-
Balázzs
senior tag
Sziasztok!
Maradt dollár a paypal számlámon vásárlás után, hozzáadtam az otp-s usd számlám, hogy ne legyen konverzió, de még mindíg ellenőrzi a számlát. Meddig tart ez? Máshogyan is lehet visszairánytani a pénzt?
köszi
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest